Otteluseuranta U20 MM-kisat - Puolivälierät ja putoamiskarsinta 2.1.

  • 111 905
  • 1 072

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Jortsulla on selvästi kortsu kireellä, alkaa naama sen verran punottamaan... Kyllähän Hussolta olis vaadittu napsun verran parempaa tekemistä tänään kyllä. En missään nimessä Hussoa syytä mistään, mutta ei tuo nyt ainakaan ole lähelläkään sitä jumalmoodia mikä olis ollu ehdottomasti tarpeen. Ja sitten se yyvee, tsiisus sentään. Viimeinen sammuttaa valot!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ei edes vituta tuon ylivoimapelin jälkeen. Kauhea lukko pojilla ja Jortikka ei sitä parannu. No ainut asia mikä vituttaa niin Saros oli tuolla vaikka Kerho sitä tarvitsi enemmän. Varsinkin kun näistä tuli näemmä ohi kisat.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Suomi pelannut todella hyvin 5 vs 5 peliä, yv ja av paskaa. Ei auta ei jos kisoissa ei yhtään yv-maalia saada aikaiseksi niin on se aika helvetin huono tulos.
 
On Jortikka sitten studioasiantuntijana tai valmentajana niin eihän kaveri ole koskaan pystynyt ilmaisemaan mitään asiaa verbaalisesti niin, että kukaan ymmärtäisi tai että hän antaisi jotain näkökulmaa asiaan... Nuppi punaisena huutaa välillä kirosanoja tai änkyttää jotain perusjargonia...
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhtä miestä en syytä mistään, mutta onhan Hongan oltava puoliksi sokea tai vähän hölmö kun kaksi kolmesta kudista tai syötöstä jumalauta ensimmäisen vastustajan syndeihin. Pitäiskö välillä kokeilla laittaa siitä ohi.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
"Edellinen joukkue joka on jäänyt aikuisten tai U20-MM-kisoissa kokonaan ilman ylivoimamaalia oli Kazakstan #U20fi-kisoissa vuonna 2009."

Näin twiittasi Miika Arponen.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka Hongalla ei ihan putkeen nuo ylivoimat ole mennytkään, niin jotain rajaa noihin suolaamisiin. Kaveri kumminkin käynnistää peliä hyvin, tuo jalalla ja osaa antaa avaussyötön yms. Eli kunhan ylivoimaan tulee iän myötä hieman lisää näkemystä, niin siinä on juurikin olympiajoukkuepuolustaja, jos ei kolmen vuoden päästä niin sitten seitsemän. Ja vittu verrataan vielä johonkin Esa Lindellin suorituksiin jossain Liigan höntsäpeleissä, huoh...
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Aivan turha pistää Husson piikkiin yhtään mitään.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Väittäisin yv:ssä olevan vielä suurempi ero.
Niin, ja se ero ylivoimatehokkuudessa pohjautuu pitkälti siihen, että ruotsalaiset nakuttelevat kiekkoa ylänurkkaan, kun taas Suomen yv:llä vedot menevät järjestään plekseihin tai ensimmäiseen vastustajaan. Olihan noilla ylivoimilla ihan hyviäkin paikkoja, mutta kun vetoja ei saada kohteeseen, ei maalejakaan voi syntyä. Ruotsalainen ei kummoista paikkaa tarvinnut rannelaukaukselleen.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ja taas hävitään Ruotsille! Miksi Suomi ei ole enää jääkiekon huippumaa.. jos on koskaan ollutkaan?
Koska suomalaiset ei osaa laukoa. Siinä suurin syy, eilen, tänään ja huomennakin.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Enää ei voi edes sanoa, että Lämsälle on soitettu ja pyydetty tekee yv kuviot, kun Pelsuillakin on tehokkaampaa yv:tä kuin suomella.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Saroksella olisi ollut kokemusta ruotsalaisten voittamisesta.

No älkää nyt vaan Husson syyksi tätä laittako... onhan tämä murheellista, matsi olisi ollut täysin voitettavissa.

Selvästi näki, että tuo 4min yv viimeistään söi suomalaisilta uskon onnistumiseen, Ruotsi sai buustin...
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onneksi Jortsu ei pistänyt Sarosta maaliin. Saadaan mies takaisin Hämeenlinnaan (tarvetta todella on) mahdollisimman pian kun ei tarvitse pelailla mitalipelejä. Mitä muuten tulee maalivahtivalintoihin, näidenkin kisojen jälkeen akselilla Saros - Husso toinen on torjunut maailmanmestaruuden, toinen ei.
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Kummola voisi vielä viimeisenä tekonaan liitossa antaa fudut Jortsulle. Ois sitten kotikisoissa jotain tsäänssejä pärjätä. Teemu Selänteestä ja Ville Peltosesta uudet U20 koutsit?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös