Otteluseuranta U20 MM-kisat - Puolivälierät ja putoamiskarsinta 2.1.

  • 111 910
  • 1 072

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Erän alusta on vaikeinta aloittaa yv, jos tästä surkeasta tilanteesta jotain positiivista haetaan. Saatanan hankalaksi tämä taas tehdään, nyt vaan pitää hoitaa ne pakin laukaukset, kuka olikaan, pois.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Aika jännä muuten, että tuomari nähdäkseni huusi Hongalle asiasta, jonka johdosta Honka lähti kohti vaihtoaitiota, ja vasta tuossa vaiheessa nousi käsi...mutta toki täysin oikeellinen jäähy, kuten oli ensimmäiseenkin 5-3 -alivoimaan johtanut tilanne.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tässä se nähdään, kun ei voi olla yhteinäiset säännöt. Paha paikka kolmannen alkuun..

Husso otti kyllä taas melkoisen gamesaverin tuossa.. Ehdottomasti kuumempi kausi kuin Saroksella.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Helvetin typerä sääntö. Tai pitäisi olla vastasääntö: jos yv-joukkue tekee maalin, se tulee hylätä.
 

Bromse

Jäsen
Vaikka Honka ääliömäisen jäähyn ottikin (luultavasti/toivottavasti tietämättään), täytyy sanoa että erätauko tuli kyllä täydellisellä hetkellä. Nyt on jätkillä aikaa levätä ja koittaa kestää seuraava puolentoista minuutin (?) alivoima. Edelleen Hussolla ja joukkueella on mun täys tuki takana, tää on ihan täysin mahdollinen matsi hoitaa!
 

faro

Jäsen
Vittu että on nautinto kuunnella TSN:n selostusta. Selostajat ovat jatkuvasti ajan tasalla ja tietävät mitä kentällä tapahtuu. Ja joku vielä maksaa Saukkosen kuuntelemisesta.
Jep, ja kaiken kukkuraksi TSN tarjoaa vielä laadukkaan erätaukostudion toisin kuin MTV, jossa pyörii jotain vanhoja koosteita.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Vaikka ruudussa näytettiin poikittaista, niin se eka jäähy tuli korkeasta mailasta. Tuomari selvästi sen näytti, ja hidastuksesta näkyy miten mailan lapa osuu kasvoihin/visiiriin. Selkeä jäähy. Ja Honka pelaa ilman kypärää, mikä on ehkä kaikista jäähyistä typerin. Joko Honka on typerä tai sitten valmennusjohto on typerä kun ei pidä huolta että pelaajat osaavat simppelit säännöt.

Tuomareita on turha haukkua, molemmat tilanteet sellaisia missä tuomari tekee järkyttävän virheen jos ei jäähyä vihellä.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Ruotsalainen veti Honkaa poikkarilla niskaan ja siitä Suomelle jäähy, on tämä taas helvetin raskasta katsoa tätä. Toki selvä jäähy Hongalle, ei siinä mitään, mutta miten se kypärä päästä lähti.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä meni ruottalainen aika helposti jäihin. Sitä ennen annettiin suomalaiselle vastaavalla tavalla poikkaria ja ei mitään.
Todella heppoinen suomalaisjäähy muka poikittaisesta ja sitten ruotsalainen vetää suomalaiselta kypärän pois päästä.

Voi ne jäähyn syytkin lukea. Päivänselvä korkea maila... Kypärään tärähtää.

Kypärän remmin voi myös laittaa kiinni siten, että melkein pää lähtee väistämättä mukana. Tyhmä sääntö toki, mutta tuomareiden vika asia ei ole.

Ihan hyvin Suomi pelissä mukana. Saivat ensimmäisen erikoistilannemaalinkin. 4-4 tosin.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Onpa ärsyttävä tilanne, Suomi on ollut ihan selkeästi kuskin paikalla jotain 30-35min tästä ottelusta, mutta nyt nämä pari mustaa hetkeä uhkaavat tehdä tästä vaikeaa. Toivottavasti selvitään yhdellä takaiskulla tällä kertaa.

Jatkoajan luuseriosasto ei petä. Luulisi, että jos nyt yhtään on viimeiseen kymmeneen vuoteen tarkistanut millaisella selkärangalla Suomen eri majut pelaavat arvokisapudotuspelejä, niin ei ollut kauhea yllätys että peli ei olekaan ohi toisen erän puolessävälissä. Kannattaisi hakea tukea näkemyksillä reaalimaailmasta, eikä jostain omasta ankeasta häviäjätodellisuudesta.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rantanen ei näemmä ole saanut 1-0 maaliin syöttöä siitä blokkauksestaan. Liigassa varmaan olisi tullut?
 

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hurrit heittää erän alkuun kaksi mutta sveduille ei luovuteta ja sitä makoisampi on voitto jatkoajalla taas.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuosta alivoimasta saadaan se 20 sekuntia pois heti aloituksesta, siinä mielessä hyvään paikkaan tauko. Karmea tilanne kyllä aloittaa ratkaiseva erä viiskolmosella.
 

heskey #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, NyR 95-99
Maikkarin puolella lienee taas ammattitaidosta puutetta, joten kerrottakoon että TSN:n pojat osasivat ainakin heti perustella, että jenkeissä pelaava Honka ei ole tuohon sääntöön tottunut.
Sama. Onneksi en minäkään joudu katsomaan jotain Tamin junttimaisia kommentteja. Ihan uskomattomalta tuntuu jossei siellä studiossa tiedetä sääntöjä. Tuo Julius Hongan jäähyhän oli täysin selvä tilanne. Honka pelaa AHL:ssä, joten hänen se tulisi kyllä tiedostaa sanoi McKenziekin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös