Otteluseuranta U20 MM - avauspäivä

  • 136 465
  • 789

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän Sm-liigan tasokin joutuu tämän jälkeen myös kyseinalaiseen varjoon . Ei näitä kanadan poikia taida vaivata ne kovien aikuisten pelien puutteet.
Viime vuonna oli yksilötasolla heikompi ryhmä kasassa, mutta yhtään ei tarvinnut hävetä esityksiä.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoon A-juniorit, Mathias Klockars (MMA)
No, ketkä ovat nämä sankarit, jotka pelaavat maailmanmestarijoukkueessa keväällä?

Mi Granlund taistelee kisojen parhaan pelaajantittelistä, mutta sen jälkeen tulee pitkä väli.

No Granlund voitti mm:n. Pulkkinen oli pitkään viime keväänä ryhmässä ja tippui. Jatkoajassa sitä pidettiin yllätyksenäkin. Kai Donskoi ja Armiakin lähellä EHT-joukkuetta ainakin ovat. Siinä on neljä.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Tälläinen maaliero voi käydä erittäin kalliiksi kun jatkopelejä(jos sinne nyt päästään) aletaan katselemaan.

Nykysysteemillä (ei tasapelejä) maalieroilla on merkitystä oikeastaan vain siinä tapauksessa, että kolme joukkuetta päätyy samoihin pisteisiin. Eli vaikka niin, että Ruotsi voittaa Suomen, Suomi Tsekin ja Tsekki Ruotsin, Kanada voittaa kaikki ja Tanska häviää kaikille.
 

Kipelov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiovan fasistijuntta
Nyt ei ole Norosta tosiaan, mutta ykkönen löytyisi kyllä. Kakkosveskarihan oli muuan Mika Lehto. Ei näitä ilman Tapparan jätkiä voiteta.

Paskat ollut vaan muuan mikkihiiri nimeltä Niklas Bäckström. Lehto oli ottamassa kiekkoa sisään vuotta myöhemmin.
 

katariina

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NCAA
Jääkiekkoliitolla ei riittänyt rahat kustantamaan huoltajaa pikkuleijonille. Luistimet niin tylsät että jokaikinen tyyppi koko ajan kumossa.

Positiiviset pelaajat tänään: Hakanpää ja kolmoskenttä sinänsä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Ja Gibson pysyy maalilla! Mitä vittua Raipe!!!!!

Miten joku on ihmetellyt tätä vielä 5-1 maalin jälkeen. Tuon maalin jälkeen kun Gibson jatkoi, olisi pitänyt olla kaikille selvää että hän pelaa loppuun asti.
 
Ei kyllä yhtään yllätä. Meinasin että peli on ohi jo ekan erän jälkeen mutta jopa yllättävän pitkään roikuttiin näennäisesti mukana.

Toki Kanada kotikisoissa ja avausmatsi, siitä ei paikka enää pahene.
 

Juanito

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Raipe tekee maalivahtivalinnat helpommiksi jatkoa varten. Eihän tuon Gibsonin itseluottamusta löydy enää näiden kisojen aikana millään. Tosin samalla saattoi vahingossa kadota myös kaikkien kenttäpelaajien, valmennuksen, huollon, bussikuskin, fysioiden ja kulttuuriattasean itseluottamus.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Kyllä itse ihmettelen että mikä järki Raipen peluutuksessa on. AV:lla ei tainnut Barkov pelata vielä minuuttiakaan. Eikä myöskään YV:llä. Sen sijaan tosiaan siellä av:lla pelasi Granlund&Granlund ja olivat ihan pihalla(näistä Mikke muni vielä tuon yhden maalin yhdessä puolustajan kanssa). Barkov on kuitenkin lähtökohtaisesti jo nyt 16-vuotiaana joukkueen paras av-pelaaja. YV:lläkin olisi varmasti Miken jälkeen luovin pelaaja. Joten aika älytöntä ettei kaverin erikoistilannepelaamista hyödynnetä ollenkaan. Tuskin Barkov mikään sateentekijä vielä välttämättä olisi, mutta toisi varmasti kyllä jotain lisää.

Samoin aivan järkyttävää paskaa tuo avauspelaaminen. Ei saada edes 5m syöttöjä täysin vapaana oleville hyökkääjille. Useampi maali tullut juuri huonon avaamisen tuloksena.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Facepalmia itselleni ja odotuksilleni. Varsinkin puolustuksen osalta. Siellä kuitenkin miesten pelejä nuorillakin pojilla alla, joten ajattelin, että peruspelin pitäisi sujua. Kuinka väärässä sitä voi ihminen olla?

Annoin Raipelle tsäänssin, mutta ei olisi saanut noviisille tätä pakettia antaa. Kolmannen byyrin jälkeen olisi pitänyt vaihtaa molaria, ihan jo herättelemisen takia. Ja ei Aittokallio tuota räsynukkea huonompi voi olla.

Jopelta varmaan huonoin näkemäni peli koskaan. Voi Jeesus, nämä kisat oli nopeasti ohi.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Ja mikä hauskinta.. Kanadalla ei edes parhaat kisoissa.
 

Kelloseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pääkaupunki ja maajoukkue
Pitäis joukkueessa olla pari vartalon erottavaa taklaajaa niin jampat olis voinu syttyä vielä kun peli oli jotain 1-3...
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Jepu jepu jee... Suomi-poikia kylvetetään oikein isän kädestä. Tässähän saa ihan jännittää saako Canada kympin rikki ennen III erän päättymistä...

Hyvää mainosta meidän SM-liiga staroille. Huippu pelimiehiä Änäriin... Tai sitten ei.
 

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
Älä nyt vaan kerää enää yhtää lisää rohkeutta ja mene oikeasti väittämään tommosta.

Mikä puhuu sen puolesta, ettei asian laita näin olisi? Armia, Pulkkinen, Salomäki, Ma. Granlund, pakeista puhumattakaan täysiä statisteja Kanukkeja vastaan. Huomattavan paljon helpommaltahan näidenkin mainittujen herrojen meno on SM-liigassa näyttänyt kun nyt Kanadan junnuja vastaan. Täysiä sukkia kaikki tyynni, sanoisinko. Mikael Granlund ainoa Suomen hyökkääjä, jonka taso riittäisi pelaamaan CHL:ssä.
 

turo79

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Paskat ollut vaan muuan mikkihiiri nimeltä Niklas Bäckström. Lehto oli ottamassa kiekkoa sisään vuotta myöhemmin.

Ai prkl niinhän olikin. Kanukeillakin pelasi samoissa kisoissa jotain ihmeen Luongoja ja Lecavaliereja, on se perkele jos Timo Ahmaojilla vedetään nekkuun noita niin miten nykyinen huippulupaava jengi näyttää kolmevuotiaiden luistelukoulun alkeisryhmältä.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ristolainen voisi alkaa opettelemaan joko taklauksia tai vauhtikäännöksiä...

Ottakaa nyt ainakin se Mikke ensin pois sieltä kentältä turvaan.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Vituiksi meni tämä ottelu, ja lunta tulee lisää tupaan. Noh, sitten vain keskittymään seuraaviin matseihin. Eli nyt vain avainpelaajat penkille, loppupeli löysäten ja valmistautumaan seuraavaan koitokseen.

Suomenhan pitää satsata paukkunsa alkulohkossa Tsekki- ja Tanska-matseihin ja nämä maat on voitettava kummatkin. Sitten ollaankin luultavasti kolmen sakissa omassa lohkossa, edellä Kanada ja Yhdysvallat.

Suomen kovan alkulohkon etunahan on se, että mikäli tie puolivälieriin sattuisi viemään, niin puolivälierissä ei voi tulla vastaan Kanada tai USA, joille Suomi luultavasti häviää yhdeksän kertaa kymmenestä. Vastus voisi parhaimmillaan olla jopa Sveitsi tai Slovakia.

Toki tästä pelistä voisi päätellä, että Suomen tie vie karsintalohkoon, mutta eiköhän Kanada kylvetä muitakin joukkueita isoin numeroin. Ei näitä lohkoja maalierojen turvin kumminkaan ratkota, voitot ja pisteet ratkaisevat.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
British Eurosportin selostaja:

"It's gonna need 8 goals for Finland to win so it's not gonna happen. Victory for Team Canada"

Älä vitussa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös