Otteluseuranta (TPS)

  • 471 918
  • 5 085
Tila
Viestiketju on suljettu.

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Juu, Palmu viime kaudella teki 29 peliin 4 maalia ja nyt Jypissä toistaiseksi tehnyt yhteen peliin 2 maalia. Kaskisella ja Tepsillä ylipäätään vaan on maaginen kyky taikoa pelaajien taidot piiloon. Eiköhän joku Nurmikin keikkuisi pistepörssin kärkisijoilla osaavan valmennuksen käsissä.

Siltä se tosiaan näyttää, että Tepsiin tulevat pelaajat taantuu ja lähtevät piristyy. Mietinki tossa, että Nurmi varmaan vaihtaa ens kaudeks maisemaa ja tekee lopullisen läpimurron liigassa.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä nyt ei taida olla pelaajahankinnoissa niinkään vikaa, vaan siinä paljon puhutussa pelikirjassa. Toki budjetti rosterin tasoon nähden on aivan liian suuri, mutta uskon, että nämä Ruotsalaiset saattasivat näyttää hinta/laatusuhteeltaan varsin mainioilta toisen valmennuksen alaisena.
No sehän tässä silmään pistää että joukkue on kallis suoritustasoon nähden. Tietysti aika vähän on vielä pelattu ja esim. Tappara-pelin ensimmäinen erä oli hyvää tekemistä tuloksesta riippumatta. Jälkikäteen on helppo olla viisas, mutta nämä pitkät ja kalliit sopimukset 30+ pelaajien kanssa ovat kyllä lähes aina iso riski. Varsinkin jos niitä tehdään tunnepuoli edellä.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Radio Cityn haastattelussa Karvonen sanoi että pelikirjaa on muokattu, niin että omista pitäisi pystyä lähteä nopeammin ja videoita on vastustajista katsottu.
Tätä seuraan tämän päivän ottelussa.
Pelikirja minun mielestä ollut:
Pakki syöttää laiturille, joka seisoo paikoillaan laidan vieressä p-pisteen takana. Hyökkääjä palauttaa pakille joka lähtee kuljettamaan punaviivalle ja lyö kiekon päätyyn. Tällä välin hyökkääjät siirtynyt sini ja punaviivan viivan väliin odottamaa päätyyn ryntäystä.
 

Pioni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja TPS Juniors
Tänään täytyy löytyy ne piilossa olleet munat ja karvaset pallit. Niiltä jolta ei löydy, keltasella vaaralla välittömästi kuljetus topinojalle tai Ekotorille. TPS on nyt ja aina mulle se kaikkein kaunein. Hänen nimissä palkkaa saavat hipahessut äkkiä pois, raiskaamasta mustavalkoisia juuria enempää...perkele!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pessimisti ei pety on illan teema.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Vastustaja heittää kiekon päätyyn ja odottaa jotta tps syöttää sen takaisin.

Järkyttävää syöttelyä aivan kaikilta omissa.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikuttaa juuri sellaiselta peliltä, jossa ollaan ns. tasaisesti mukana, mutta 1-2 isoa kämmiä ja/tai erikoistilanteet ratkaisevat pelin vieraille. Katsellaan, miten hyvin tämä fiilis pitää kutinsa.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pukukoppimaali!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SMT

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Saa nähdä jaksaako TPS tänään kauemmin kuin yhden erän.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Nyt tuli nasuliin paikkaan. Toivottavasti ei aleta peruuttelemaan.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Vastustaja heittää kiekon päätyyn ja odottaa jotta tps syöttää sen takaisin.

Järkyttävää syöttelyä aivan kaikilta omissa.

Olisikohan kolme kertaa annettu ekassa kiekko suoraan kaverille haettaessa syöttöä keskelle varman laidan kautta avaamisen sijaan. Riskialtista leipomista ja ennen pitkää noista kolisee. Posia yrityksestä, taklauksia ja hieno maali lopussa.

Mutta olihan Kerho vaisu viime kauteen verrattuna, hitaasti ja hapuillen se heidänkin pelinsä lähtee tällä hetkellä.
 

Guy Lafleur

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Riven Suomi, Chicago Cubs, lädifutis
Kauden yksi parhaista eristä. Ja siltikään peli ei vakuuta. Jostain syystä (tähän otettu monen toimesta kiinni Kaskisen monotusketjussa) pelaajat pakottavat ihan kunnolla. Ratkaisut ovat omissa kiekolla pakotetun huonoja.

Toisaalta taas hyökkäyspäässä puuroutuminen johtuu tänään myös todella sallivasta linjasta. Kerho on siellä perässä ja rikkoo paljon mutta ensimmäistäkään ylivoimaa ei olla nähty.
 

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jotain edistystä tullut ainakin. Viime kaudella Markus olisi vetänyt tuosta kaljakatsomoon muikkuverkon läpi ja sen jälkeen kaatunut, niin että maali olisi lähtenyt paikoiltaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös