Otteluseuranta (TPS)

  • 473 190
  • 5 085
Tila
Viestiketju on suljettu.

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sund oli erään Sport-kannattajan mukaan pahimmillaan täysi katastrofi omassa päässä
Alan koko ajan ymmärtämään enemmän ja enemmän, mitä tuo kannattaja on katsonut. Aivan hirveitä pelejä Sundilta nämä kaikki, mun mielestä jopa huonompi kuin Forsström. That's right. I said it. Tuhoaa tuon ylivoimankin, kun ei saa yhtään passia kiinni hyökkäyssinisellä eikä saa vetoja läpi ekasta blokkaajasta.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Niittymäki rekrytoi sellaisia pelaajia ihan mottipäisillä sopimuksilla TPS:ään mitkä eivät näiden pelaajien entisissä seuroissa edes tunnu menetyksiltä. Ovat tyytyväisiä vaan kun pääsevät heistä eroon.
Täällä Turussa jokainen ”tusinavahvistus” otetaan pöksyt kovina vastaan.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän peli taas lipsui pahasti toisessa erässä. Ikalta Telialla ihan hyviä huomioita tuosta siniviivojen pitävyydestä/pitämättömyydestä. Huolimattomuus lisääntyi huomattavasti toisessa erässä ja seurauksena lukuisia vastahyökkäyksiä Lukolle. Oli siellä meilläkin toki muutamia hyviä tilanteita Setäsen edessä.

60 minuutin ehjä peli odottaa itseään edelleen. Erävoitto toisi kolme pistettä.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikös näillä kaikilla ollut vähän kupruja pelissä jo ennen TPS-siirtoa? Muistelen, että Lukkaa moni KalPa-kannattaja piti yliarvostettuna eikä suurena menetyksenä, Sund oli erään Sport-kannattajan mukaan pahimmillaan täysi katastrofi omassa päässä ja Salonen taisi olla enemmänkin 5-7-parin pakki Tapparassa, ja muutenkin lempinimeltään "sählä". Enemmänkin ehkä rekrytoinnin virheitä kuin taantumista Tepsissä - ollaan hankittu jo valmiiksi epävarmoja tai yliarvostettuja pelaajia. Eipä silti, eihän näistä ole saatu parhainta potentiaalia irti Turussa, ja kehitystäkin soisi tapahtuvan.

Näin muistelin myös, toisaalta eivät välttämättä ole niitä objektiivisimpia arvioita kun siirto on tiedossa. Salonen pelasi Tapparassa tosiaan todella kovassa pakistossa 5-7 pakkina, tehden esim. kaudella 16-17 kelpo 18 pinnaa 53 matsiin. Olisi odottanut että isommalla vastuulla olisi ihan tekijämies.

Nyt varmaan muistikin tekee tepposet, mutta aloin oikeen miettimään että kuka Kaskisen aikana Tepsistä on selkeästä yllättänyt positiivisesti, eli ylittänyt odotukset. Tirronen ilman muuta, mutta kenttäpelaajien osalta nyt lyö tyhjää. Ehkä Ekestål. Siinäkö se?
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvät naiset ja herrat. Aleksi Salonen. :D
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Maatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Suoraviivaisuus puuttuu ja pakisto aivan kuutamolla. Puhtaat paperit Intoselle, Tirroselle ja Väyryselle.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mahtoiko ensimmäinen erä olla enemmän Lukon huonoutta kuin Tepsin hyvyyttä?
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voittaakohan TPS yhtään kotiottelua tällä kaudella?
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voittaakohan TPS yhtään kotiottelua tällä kaudella?
Suikkanenhan sai aikanaan potkut kun voitettiin vain vieraissa. Ehkä Kalle seuraa Kaitsun jalanjälkiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös