Otteluseuranta (SaiPa)

  • 354 376
  • 5 107
Tila
Viestiketju on suljettu.

Barney

Jäsen
Tänään saadaan varmaan nauttia hyvästä kiekosta koko rahalla. Tuskin tarvitsee odotella, että kumpikaan näistä joukkueista onnistuu tekemään maalin ennen voittomaalilaukauskilpailua.
 

Bacon

Jäsen
Yli puolet ottelusta takana ja SaiPa tarraa yhä tiukemmin voittoon kiinni. On kiekonhallintaa ja hyvää puolustamista ja alivoimaakin. Sellaista hurjaa kevään menoa.
 

Barney

Jäsen
No nyt löytyi kikka Teron työkalupakista.
 

Barney

Jäsen
Tässä pieni erätaukokysymys: milloin viimeeksi SaiPa on lähtenyt ottelun viimeiseen erään tilanteesta, jossa omaan maalin ei ole mennyt kahden ensimmäisen erän aikana yhtään maalia?

Sitten vielä toinen kysymys: millon viimeeksi SaiPa on lähtenyt ottelun viimeiseen erään tilanteesta, jossa vastustajan maaliin ei ole mennyt kahden ensimmäisen erän aikana yhtään maalia? No tämän muistan itsekin. Se oli nimittäin SaiPan edellisessä ottelussa.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Mitä tästä nyt ees kommentoisi...Siellä ne pojat pellailee...ei kai nyt ihan paskaa...tosin edes Jukureitakaan vastaan ei pystytä tuottamaan hyökkäyspäätyyn juuri mitään. Nää uudet jampatkin sais jatkaa aika pian matkaa, jos eivät tuon enempää apuja tuo.
 

Barney

Jäsen
Kolmas oljenkorsi on varmaan sitten se kysy yleisöltä.
Tuskin nyt yleisöltä mitään kysytään. Veikkaan, että se oljenkorsi on "kysy toimarilta". Jussi toteaa vain, että hyvältä näyttää ja mitään muutoksia ei kannata tehdä.
 

redpecka

Jäsen
Täältä kanavalta tulee näköjään aina jotain kasarimusaa, oisko nyt waspi tai vastaava.

SaiPa oli kyllä kasarilla parempi. Voitti joskus aina radiossa pelin ja TV-pelit hoiteli vasurilla järjestäen kunnes joku journalisti otti asian esiin ja iski kipsi sitten.
 

Barney

Jäsen
Kysy Jussilta olisi kyllä tylsä televisio-ohjelma.
Paitsi, jos sen televisio-ohjelman päähenkilö olisi se tv:stä tuttu miljonääri-Jussi. Tää meidän markka-Jussi olisi varmasti todella kuivaa katseltavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös