Otteluseuranta (SaiPa)

  • 353 853
  • 5 107
Tila
Viestiketju on suljettu.

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kakkoseen kovia taklauksia ja pois boksista. Ilveksellä kyllä avautuu ton ekan maalin tyyppisiä läpiajopaikkoja josta on vaan laitettava sisään.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Minkä takia Löfman ampumaan rankkaria, eikös tuota laukojaa saa nykyään vaihtaakin ettei tarvi olla juuri se rikottu pelaaja? Tuntuu taas ettei edes yritetty siirtyä ottelussa johtoon kun siihen oli paikka. Ei sillä että tuolla jotain rankkarispesialisteja olisi mutta en ole koskaan nähnyt Löfmanin onnistuvan rankkarissa.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Jos tämä olisi kauden eka peli minkä näkee, niin voisi luulla että joukkue on aloittanut jo laivan seisovat pöydästä isolla ämpärillä josta siirrytty lentävällä lähdöllä Tallinnan syntiseen yöhön.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä ei todellakaan ollut surkeinta SaiPaa. Ihan ok erä kun otetaan huomioon, että siellä on ihan toisista sijoituksista pelaava joukkue vastassa. Pikkaisen toisenlaista ylivoimaa kuin SaiPa.
 

Barney

Jäsen
Vahvasti alkoi erä.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vittu mitä paskaa....juostaan kiekon perässä ja kukaan ei ole lähelläkään purkua, vaikka on 5 miestä kentällä....voishan tää olla jo 1-4...kun ei vaan riitä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös