Otteluseuranta (SaiPa)

  • 354 431
  • 5 107
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kuututkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Erä aikaa näyttää, että kantsiiko kenenkään mennä huomenna hallille. Tämän hetken esityksillä kannattaa pysyä kaukana.
Täähän se ois. Mikäli erätauolla on kaivettu ne työhaalarit niskaan ja lyödään kaikki likoon, niin lähden huomenna hallille. Mikäli jatkuu kuten kakkoserä, niin luultavasti Kisapuisto kutsuu ensi syksynä seuraavan kerran.
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Nyt se alkaa, kolmas erä ja Tero on erä tauolla keksinyt ihme lääkkeet millä tää peli käännetään..
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Siis kyllähän se teidän ylivoima toisen erän alkuun kuvasti aika hyvin joukkueenne halukkuutta ja tunteen määrää pelissä. Sanotaanko, että hoitokodissa asuva impotentti 80v vanhus saattaisi näyttää Lehterän SaiPan rinnalla yllättävänkin himokkaalta.

Samaan hengenvetoon myönnän senkin, että onhan meidänkin peli yhtä kaukana mestaruusjunasta kuin Turun murre on seksikkyydestä mutta ei kiesus sentään. Mitä ikinä Tertsi yrittää noille jätkille opettaa, on melko kaukana liigalätkästä.
 

KovaT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, seurannassa TPS
Ei helvetti ku ei oo omaa hyökkäyspeliä ollenkaan, ni mite voi pärjätä. Ekassa erässä oli hyvää puolustusta ja ehkä jollain tasolla vieläkin. Siedettävä tappio tulossa tällä tavalla.
 

DripL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kulmiin menee SaiPa jatkuvasti, vaikka mahdollisuuksia olisi maalille. Iso-Mustan tilanne hyvä esimerkki. Maalille väylä auki, mielummin maalin taakse, kulmaa ja selälleen.
 

Barney

Jäsen
Vähän posiakin tähän iltaan: onneksi tuo Tanus ei pelaa enää meillä. Olipa ihan vitun tyhmä jäähy.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Tertsi on varmaan tyytyväinen pelin tasonnostosta viimeiseen erään toisen erän heikon pelaamisen jälkeen, vaikka jäätiin nollille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös