Otteluseuranta (SaiPa)

  • 353 786
  • 5 107
Tila
Viestiketju on suljettu.

redpecka

Jäsen
Älä vaihda voittavaa maalivahtia. Olisko ollut tänään kuitenkin Kaarlehdon paikka jatkaa.
Otaksun, eiköhän tuo ollut ihan suunnitelmissa miten ukot pelaa nämä peräkkäiset pelit, meni miten meni.

Nää on vähän jänniä juttuja kenen pitäisi pelata varsinkin kun täällä palstalla emme tiedä mahdollisia sopimuspykäliä. Esimerkkinä vaikka Myllys: ihan sama miten se pelas, voitti tai hävis niin aina aloitti. Sopparissa varmaan oli että kun maailmanmestari tulee jäähdyttelee johonkin niin ei se tule luukkua availemaan. Ja ihan sama miten ne junnukakkoskuokkaset siellä huitoi, sillä ei ollut mitään merkitystä kuka aloittaa seuraavan pelin.

Nyky kaksikosta en osaa oikein sanoa miten niillä menee oletusarvoisesti nää systeemit.. tai no voi olla, että Westille on luvattu diilien johdosta joka tapauksessa 4/6 peleistä meni miten meni. Tai jos ei taso riitä niin muuveja luulisi tapahtuvan: tuskin jäisi porttia availemaan jos Karolus ottaisi ykkösmoken paikan.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei tuo nyt ainakaan valmennuksen piikkiin mene. Oli ihan loogista että Westerholm pelasi tänään. Eikä ollut huono, ei vain ollut riittävän hyvä. Eikä ollut joukkuekaan sillä vastassa oli Suomen paras. Suhteellisen hyvä peli kuitenkin SaiPalta.
 

ahal

Jäsen
Ei tuo nyt ainakaan valmennuksen piikkiin mene. Oli ihan loogista että Westerholm pelasi tänään. Eikä ollut huono, ei vain ollut riittävän hyvä. Eikä ollut joukkuekaan sillä vastassa oli Suomen paras. Suhteellisen hyvä peli kuitenkin SaiPalta.
Niin, onhan näissä veskaripeluutuksissa yleensä sekin periaate, että aloittava veskari päätetään jo edellisenä päivänä. Joskus toki tulee tilanteita, että katsotaan aamujäät vielä, mutta yleensä annetaan pitempi keskittymisrauha.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Löytyisköhän tuosta Morleyn keihästämisestä hidastusta? Oliko sitä ottelukoosteessa? Olisi kiva nähdä se tilanne uudestaan mitä siinä tapahtui. Ihmettelin vaan miksei kukaan SaiPasta käynyt puolustamassa Grmania. Joskus olisi kiva nähdä meidänkin pojilta sitä että kun meidän pelaajaa kohdellaan törkeästi niin sitä ei tehdä rankaisematta. Kojo olisi ainakin voinut käydä vähän käsittelemässä Morleya. Sinällään kyllä ihan fiksua ettei turhaan kuumennuta ja oteta jäähyä mutta kyllähän järkevä omien puolustaminen on silti tärkeää, eli pidetään ainakin huoli ettei omia taklailla päähän tai keihästetä rankaisematta. Lehterä ainakin näytti kovasti kyselleen tuomareilta että miksei Morley saanut ulosajoa tai edes sitä 2+10. Olisi kyllä kiva nähdä se tilanne uudestaan.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Morley saa rangaistuksen
Tappara saa rangaistuksen
Kahden minuutin kohdalla hidastus keihästyksestä/huitomisesta
Kiitos tästä.

Morleylta kyllä tosi rottamainen temppu, nyt meni kyllä maku koko äijään, eipä ollut paljon kunnioitusta entistä seuraansa kohtaan. Eihän tuossa ollut muuta kuin vahingoittamistarkoitus. Morley hermostui kun Grman taklasi puhtaasti. Enpä tiedä onko sitten näistä annettu pelikieltoja. Mutta eihän tuossa kauhea vääryys olisi ollut jos Morley olisi saanut 5+20. Toivottavasti tulee jälkikäteen pelikieltoa vaan Morleylle niin oppii sitten seuraavalla kerralla toivottavasti käyttäytymään.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Jjjjjjjjjjumankautsi, aika hyvä avauserä! Nyt oltiin ainakin valmiina, eli jotain siellä muutettu ja tehdään nyt oikein! Toki IFK sytyttää aina, jos vastassa olis joku jumbotepsi vois olla vähän eri meno kentällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös