Otteluseuranta (SaiPa)

  • 355 310
  • 5 107
Tila
Viestiketju on suljettu.

Tsepteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ilves
No aika paskan puolustuksen takana joutuu nikke kyllä pelaamaanki. Toki ois voinu ottaa tänään jotain kiinnikkin. Lauantaina karolus uuniin toivottavasti
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Onko Westiksellä liian suuret saappaat täytettäväksi? Ei nyt kaikki Westiksen syytä, mutta kohtalaisen halvalla pelicans teki maalinsa. Tuommaroinnilla osuutensa, mutta pelitapahtumiin nähden oli homma ihan hyvin omissa käsissä.
Haisee Bernard IFK pestin jälkeen. Vähän liian sätkyukko on westi.

Kaarlehdolle nyt rohkeasti peliaikaa.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPalla oli tänään tosi hyvä peli-ilme. Joukkue taisteli hienosti, ei ollut lampaita tänään kentällä, joukkue antoi kaikkensa kentälle. Jäähyihin peli kaatui mutta ois Pelsuillekin saanut viheltää kyllä toisenkin tai kolmannenkin jäähyn, pari selkeää kakkosta jäi tuomarilta viheltämättä. Mutta tuomarit olivat tänään huonoja.
 

jlahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yhdyn muihin toteamalla että SaiPa oli tänään hyvä, eikä voittokaan olisi ollut vääryys. Peli ratkesi maalivahtipeliin ja erikoistilanteisiin. Ei Westerholm ole kyllä tällä kaudella vakuuttanut yhtään.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Ei vittu, Löfmanko hajos avausminuuteilla? Ei meillä riitä pelaajat koko kaudeksi...

Joo-o, synkkää paskaa tääkin peli. Loukkeja, jäähyjä ja sekoilua.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Muistatteko, kun viime kaudella SaiPa ei osannut tehdä kiekon saadessaan mitään muuta kuin sännätä joka kerta täysillä ylös vaikka yhdellä viittä vastaan, ja pelin hallinta oli tällöin käytännössä koko ajan vastustajalla? Ei tarvitse muistella, sillä tällä kaudella tuota toteutetaan jälleen hieman erilaisena. Näyttää siltä, että nytkin pakotetaan "nopea" vastahyökkäys aina kun kiekkoon päästään, paitsi että nämä hyökkäykset ovat hitaita, eivätkä pelaajat näytä tietävän, missä pitäisi olla. Ei toimi, mutta silti pakotetaan tätä SHL-herkkua.

Minulta on jäänyt tällä kaudella juuri ne ilmeisesti hieman paremmat esitykset näkemättä SaiPalta, joten myönnän, että en ehkä ole nähnyt kaikkia variaatioita ja onnistumisia tällä systeemillä. Silti ihmetyttää, miksi pakotetaan tuota, eikä rakenneta hyökkäyksiä rauhassa, jolloin SaiPan melko huonosti luisteleva hyökkäyskalusto saataisiin hyvillä vauhdeilla ylöspäin.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mä en vaan käsitä miten tuo YV voi olla noin paskaa. Pitäisihän noiden osata pelata jääkiekkoa vaikka ei edes olisi erikseen harjoiteltu ylivoimaa.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Kyllä nyt on perkele, että tuota Lehterää ei saada tuolta helvettiin. Ei nuo pelaajat oikeasti ole noin huonoja, kuin miltä tuo touhu kentällä näyttää.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Ykköskenttä ei kyllä ole lunastanu odotuksia. Tänään selkeesti annettu paljon vastuuta, mutta harvassa on edes maalipaikat.
 

Barney

Jäsen
Ei nuo pelaajat oikeasti ole noin huonoja, kuin miltä tuo touhu kentällä näyttää.
Kyllä ne taitaa olla. Hirveältähän tuo joukkueen peli näyttää, mutta onhan tuo käytettävissä oleva pelaajamateriaalikin Liigan viiden huonoimman joukkueen joukossa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Eiköhän mikä vaan pelaaja näytä paskalta tuossa Lehterän taktisessa osaamisessa.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei vaan saatana voi olla noin kusessa kotimatsissa viimeisessä erässä. Kaikki kunnia Jukureille toki. He näyttivät haluavan voittoa enemmän. Nyt tuli 2 pistettä, mutta siitä saa kiittää molaria.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös