Otteluseuranta (SaiPa)

  • 353 830
  • 5 107
Tila
Viestiketju on suljettu.

DripL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Maalinteossa edelleen isoja ongelmia, vaikka nyt ollaan pelattu koko erä vastustajan päädyssä. Kiekkoa hauotaan lavassa liikaa eikä se liiku ratkaisevissa tilanteissa oikein. Ramu ja Vainio siirtää välinettä ykkösellä, muut hakevat liikaa omaa kutia.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Chamonix voitti toisen erän 1-0 eli ottelun tilanne on 1-2, mutta voitettiin me laukaukset kohti maalia myös toisessa erässä aika komeasti!
 

Bacon

Jäsen
Sinällään toki positiivista, että parissa viime pelissä on maalipaikkoja luotu reilu määrä, mutta luulisi tuon tason jengiä vastaan verkon heiluvan noilla paikoilla hiukan tiheämpään. Tämän pelin pitäisi olla pikemmin 6-1 tai 7-1.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
SaiPa aloitti ottelun ihan pirteästi, mutta ei siellä kyllä ollut koko erän aikana ensimmäistäkään tuhannen taalan paikkaa. Ja Reto Berra oli vakuuttava niissä tilanteissa kun kiekkoa saatiin kohti maalia.
 

DripL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyökkäyksiin lähdöissä avaussyötöt osuu useimmiten, mutta sitten eväät syöty. Tänään tosin ilmeisen hyvä vastustaja. 3-0 as we speak
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös