Otteluseuranta -olympialaiset 5. kisapäivä 16.2.

  • 258 025
  • 1 372
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Ei se loukkaantuminen vaikuta jäähyn pituuteen. Tai ei ainakaan pitäisi.

Nyt en taas tiedä, mutta osissa liigoissa tuomareilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin antaa 2+2, tai 5+20 korkeasta mailasta, jossa rikottu pelaaja loukkaantuu.
 

Voranen

Jäsen
Tuleeko jollekin tämä Kanadan dominointi yllätyksenä? Katsokaa noita rostereita. Suomen neljä parasta sentteriä vielä poissa. Jokainen Kanadan pelaaja ( paitsi veskat) olisi Suomen joukkueen ylivoimaisesti paras pelaaja. Joo, on Suomi ennenkin kovempia rostereita voittanut, mutta nyt materiaaliero on niin kova, ettei tätä millään "meidän pelillä" voiteta.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Niin eihän Raskia sinällään voi syyttää, mutta kyllä Suomi tarvitsisi tänään aivan maagista peliä Tuukalta, jos voitosta halutaan taistella. Silloin pitäisi yksinkertaisesti nämäkin kudit torjua.

Nurmisen Pasi kommentoi muuten maalia maikkarin sivuilla seuraavasti:
"Ikävä kyllä Raskin olisi pitänyt ottaa tuo laukaus. Kuti oli hyvä, mutta ei se saa mennä etukulmasta sisään, kun edessä ei ollut maskia."

Ja Crysbyn sukeltelut nyt eivät kenellekkään enää voi tulla yllätyksenä, niitähän nähdään illasta toiseen NHL:ssäkin. Ja kerta toisensa jälkeen tuomarit niihin menevät.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Jos ei liike riitä, niin pitäisi saada kiekkoa liikkeelle. Nyt sekään liikkunut. Lisää rohkeutta! Nyt vaan pelättiin ja odotettiin pois lukien pari ekaa minsaa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Syytä näistä on parkuakin. Ensin Immoselle täysin mitättömästä syystä jäähy kun tämä uskalsi koskea suureen ja mahtavaan Crosbyyn, tämän aikana Kanada sai tehtyä ylivoimamaalin.

Toihan oli päivänselvä jäähy. Vai katsotko liikaa kusista Liigaa, jossa kiekotonta pelaajaa saa estää niin paljon kuin sielu sietää? Crosby kaatui toki helposti, mutta ilman miehen kaatumistakin toi olisi ollut selvä jäähy.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Vaikka Crosby ei olisi kaatunut siitä pitää viheltää jäähy.

Hetkinen, Bruinsin-mies pystyy toteamaan näin? Samanlaisia kontakteja tapahtuu jokaisessa hyökkäyksessä puolustavan joukkueen toimesta. Ei jääkiekkoon sovi moinen kalastelu.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Saattaa sekin viedä Suomen pelistä 1% tehoa pois, että tämän illan peli ei oikeasti ole pakko voittaa. Näin se menee, vaikka Kanada olisikin kiva kaataa. Lisäksi, materiaaliero on aika hirveä Kanadan hyväksi, esim. aloitukset, mutta tämä on nyt 1. erän jälkeinen näkemys. Katsellaan lisää.
 

IpaTeme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Todella arkaa peliä, jätkät ei usko itseensä, eikä Kanadan voittamiseen. Tätä peliä me ei voiteta, ellei jätkät saa jotain ihme taikalientä.
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Älä nyt viitsi... Kiekottaman miehen talkaamiseen tarvitaan se taklaus, eikä tommonen saatanan kevyt nojaus.

Nojaaminen on ok, selvä taklaus/tuuppaus liike ei.
 

tikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets, Liverpool
Näillä ketjuilla J.Jokinen menee täysin hukkaan. Ei oo siihen varaa, jos mitalia kaulaan halutaan.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Räty ois ottanu :)

Crosby sukeltaa niin kuin aina ennenkin.

Sanos muuta. Tuli kirottua heti kun näki kuka siellä uiskentelee. Jumalauta, jos kaveri on olevinaan maailman paras kiekkoilija, niin pitäisi pysyä pystyssä tommosista hipaisuista.
 

Jimmy

Jäsen
Ei se loukkaantuminen vaikuta jäähyn pituuteen. Tai ei ainakaan pitäisi.

Sääntökirja menee jokseenkin näin, en jaksa kopioida sanasta sanaan:

Korkea maila, normaalin olkapääkorkeuden yläpuolella erotuomarin harkinnan mukaan

2min
5min+ automaattinen pelirangaistus
Ottelurangaistus

jos loukkaantuu

5+ automaattinen pelirangaistus
OR

kuitenkin, jos loukkaantuminen aiheutuu korkealla mailalla pelaamisella, ja tilannetta on pidettävä vahinkona, tuomitaan kaksinkertainen pieni rangaistus (2+2)

e: Se että naamasta tulee hilloa, ei tarkoita automaattisesti 2+2.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Jokisen Jussi pitäisi saada sellaiseen ketjuun missä hänestä voi saada jotain irti. Kontiolan ja Aaltosen kanssa Jussi menee ihan hukkaan, ei riitä eurotourin taso kanukkeja vastaan. Granlund ollut yllättävän heikko myös, mutta katsotaan vielä toinen erä. Vatanen ja Selänne ovat olleet huikeita, selvästi parhaat pelaajamme. Kyllä sillä jalkanopeudella ja nopeilla käsillä on suuri merkitys näin kovassa temmossa.
 

juhna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins & Jokerit
Kuka vaan kaatuu luistimilla jos ei ole yhtään valmis jos joku tulee tönimään. Hyvänä esimerkkinä se Immosen taklaus Charaan silloin joskus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös