Otteluseuranta -olympialaiset 5. kisapäivä 16.2.

  • 258 201
  • 1 372
Tila
Viestiketju on suljettu.

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Suomelta hyvä aloitus peliin, mutta pelin edetessä Kanada vei peliä selvästi. Raskille meni 1-0 ehkä vähän helposti mutta sen jälkeen muutama ihan huippu pelastus.

On tässä silti mahdollisuuksia, varsinkin jos saadaan alun kaltaisia paikkoja. Toivottavasti Määttä ei loukkaantunut pahasti.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voivoivoivoi....Suomi oli koko erän jaloissa pl. eka vaihto.

Rask piti pystyssä, ekan olisi voinut torjuakin mutta olihan se huikea veto. Pihlströmin olisi pitänyt pystyä saamaan maila eteen.

Aika paljon pitää parantaa mikäli tästä pelistä haluaa voiton.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Puolustuksessa Hietanen ja Salo paikoittain ongelmissa, mutta muuten materiaaliin nähden posiitivisen näköistä vääntöä Suomen pakeilta. Vatanen oli todella hyvä ensimmäisessä erässä.
 

Teloch

Jäsen
Taisit astua miinaan. Kaverin suosikkijoukkue ainakin Penguins.. Tais olla provoa, kun loukkaantu kun Crosbyä haukutaan.

Enpä kuvitellut että kukaan noin selkeään kävelisi...
Ja eiköhän jokainen tiedä, että Crosby olisi kyllä pysynyt jaloillaan halutessaan tuossa aiemmin. Sukellus mikä sukellus, tällä kertaa meni tuomareille läpi.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miten voikin Suomen hyökkäyspeli olla noin aneemista? Vain muutama kunnollinen yritys ja nekin kaatuivat viimeistelyyn.

Pitkä ilta edessä.

Jaa miten vai? No kaverilla on pakkeja, siis oikeita pakkeja. Toisin kuin Itävallalla tai Norjalla.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Toki se, että ekan vaihdon jälkeen ei Suomi saanut mitään järkevää oikein aikaan, niin voi tulla pitkä ilta. :)
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Vaikka Crosby ei olisi kaatunut siitä pitää viheltää jäähy.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Eipä Suomella näytä olevan mitään jakoa näissä isojen poikien peleissä ilman kärkisenttereitään. Huhhuh, miten selvästi Kanada onkaan parempi.

Katkeraa on kyllä, kun juuri Olympialaisten alla Koivu ja Filppula loukkaantuvat ja Barkovkin joutuu sairaslistalle höntsäpelien jälkeen. Hyökkäyskaluston puolesta potentiaalia olisi ollut vaikka mihin, mutta karu fakta on, että ilman kärkipelaajiaan Suomi antaa liikaa tasoitusta. Puolustajista puhumattakaan. Ainoastaan Vatanen näytti pelaajalta Kanadalaisten rinnalla. Kelatkaa, Suomen top puolustajiin mahtuu nimet Hietanen, Väänänen ja Kukkonen. Ei hyvää päivää.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei kai Barkovin poissaolo noin paljon vaikuta? Mikään ei onnistu - syötöt menevät ohi, ratkaisut ihan typeriä ja välillä ihan hazardiratkaisuja. Ei kait nyt oikeasti tuon tason ammattilaiset tärrää ja purista mailaa, kun vastassa on Kanada?

Rick Nash on oikein kunnostautunut tuolla mailalla huiskimisessa. Eikös se jotain tuomariakin koukkinut jokunen turnaus sitten? Ilman jäähyä tottakai. Eihän nytkään lähin tuomari tehnyt mitään, kun Nash kaiveli Määtän silmää mailalla.

Harmi tuo johtomaali. Olisi voinut Rask venyä.

Pihlström ja Komarov ovat olleet positiivisia samoin kuin Vatanen. Nyt vaan oma peli kuosiin ja samanlaista uskallusta kuin aiemminkin, eikä mitään paniikkiroiskimista.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Mietin tässä jo, että missäköhän vaiheessa Juusela ottaa esiin sen, että ottelussa on kanadalainen tuomari. Yksikin vähän kyseenalainen jäähy Suomelle niin saamme kuulla älytöntä parkumista tuomareista.

Syytä näistä on parkuakin. Ensin Immoselle täysin mitättömästä syystä jäähy kun tämä uskalsi koskea suureen ja mahtavaan Crosbyyn, tämän aikana Kanada sai tehtyä ylivoimamaalin. Sen jälkeen Rick "vitun" Nashille vain kakkonen kun tämä iski Määttää korkealla mailalla silmään. Tuostahan olisi pitänyt antaa vähintään 2+2, miksei saman tien vitonenkin.

Mutta ei mitenkään epätyypillistä, että Kanadalle yritetään pedata voittoa tuomarienkin valinnoilla ja heidän sikailujensa sivuuttamisella, tämähän on ollut käytäntönä jo Summit seriesista alkaen. Videotuomari sentään taitaa olla puolueeton, kun on onneksi hylännyt kaksi videotarkistusta.

Nash on ennenkin sikaillut minkä ehtii arvokisoissa. Joku saisi maksaa potut pottuina ja vaikkapa ruhjoa miehen polvilumpion siihen kuntoon, että ura jatkuisi vain pubiliigoissa. Jos Määtän turnaus päättyi tähän, niin saisi päättyä Nashinkin.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Huomasiko joku, että vihelsikö tuon Immosen heppoisan jäähyn kanukkituomari vai se toinen?

Sami Salon kiekollinen peli on tällä hetkellä surkealla tasolla. Ihmeellisiä ratkaisuja kertakaikkiaan. Rannari ilman maskia ylivoimalla, ihmeellinen roikku kiireettömässä tilanteessa ja tyhmä pitkä avaus yksinäiselle laiturille, kun olisi pitänyt rauhoittaa.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Veljekset Rask
Ensin dumataan Suomen mahdollisuudet, koska materiaaliero on niin valtava ja sen jälkeen kuitenkin haukutaan kaikki paskaksi kun eivät pärjääkään. Hyvin te vedätte :D

Kai se nyt on selvää että Kanada tässä pelissä tulee painostamaan ja Suomen tehtävä on puolustaa hyvin ja olla terävänä niissä maalipaikoissa mitä saavat aikaan.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Vaikka olikin helppo se jäähy, niin koittakaahan jo studiossa päässä yli siitä. Tarvitse jokaisen sitä voivotella.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Miten Nash selvisi 2 minuutin jäähyllä korkeasta mailasta, josta Määttä loukkaantui?

Ei kai se loukkaantuminen liity mitenkään asiaan, vaan verenvuoro. Muutenhan jokaisen korkean mailan jälkeen joku "loukkaantuisi".

Pricella torjunta enemmän kuin Raskilla, ei ihan kerro totuutta erän kulusta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Selänne on ollut hyvä, selvästi Kanada sytyttää vanhan herran.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Voittiko Suomi yhtään aloitusta? Ainakaan hyökkäys/puolustuspäässä? Entä voittiko yhtään 1vs1:stä? Aika lapasia oltiin näissä tilanteissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös