Otteluseuranta - Olympialaiset 2. kisapäivä 13.2

  • 214 130
  • 1 208
Tila
Viestiketju on suljettu.

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Kiva nähdä saako Selänne noista Barkovin passeista sisään. Muut ei oikeen tunnu saavan.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En ihmettele tämän pelin perusteella yhtään, että Tuomo Ruutu on treidilistalla. Katsomoon?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei tästä pelistä nyt voi sen enempää sanoa. Eka peli, täysin outo ajankohta ja vastustaja on sellainen joka ei juurikaan hyökkää. Huominen Norja-peli kertoo paljon enemmän
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ruutu kyllä vaikuttaa aika turhakkeelta.

Ruudulla on ollut änärin puolella Canesissa tosi vaikea kausi ja mies on syystäkin pyörinyt treidihuhuissa, ja se ei voi olla näkymättä Ruudun itseluottamuksessa.

Olisin itse ottanut tuonne ennemmin Sean Bergenheimin. Harmi että mies sanoi ei olympiakutsulle.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Odottelisin Mickeltä näyttöjä oikeasti kovia maita vastaan ennen kuin alan hehkuttamaan...
 

Kange

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Yzerplan
Vähän toivon että Lehtonen vetäisi huomenna jollain 25 torjunnalla nollapelin ja torjuisi lopputurnauksen niinkuin NHL:n kahden peräkkäisen viikon top3-pelaajan kuuluukin eli T% ~95 ja PMK 1,75-2,25.
Omat 3 stars of the game:
1.MG64
2.Kypärätemppu-Grabner
3.Immosen Jake
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Jos on edes vähää seurannut NHL:ää tällä kaudella niin sieltäkin niitä näyttöjä voinut hakea..

Jos on edes vähän seurannut NHL:ää, niin tietää, että ennen loukkaantumistaan Koivu oli Barkovia edellä. Suomikiekon toivo Barkov toki on ja varmasti on jonain päivänä Koivua parempi, mutta ei mielestäni ole vielä samalla tasolla.
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Ehdottomasti loistavaa peliä kaksikolta Barkov-Granlund mutta vaaditaan näyttöjä vielä kovempiakin maita vastaan. Katsotaan saako Rask uuden mahdollisuuden vai vedetäänkö loppukisat Lehtosen ja Niemen voimin. Henkilökohtaisesti pidän Niemestä todella paljon, ja näkisin hänet mielelläni maalilla jossain ottelussa.
 

Zaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipa kamalaa pulustusta. Eikä Tuukkakaan nyt ihan vakuuttanut.


Jos on edes vähää seurannut NHL:ää tällä kaudella niin sieltäkin niitä näyttöjä voinut hakea..

Toki, ja niiden näyttöjen perusteella Mikko Koivu on parempi pelaaja kuin Barkov. Jonain päivänä varmasti toisin päin, mutta ei vielä. Vielä ei ole edes samalla tasolla.
 

verco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Tuukan pelistä paistaa pieni latausongelma tähän ensimmäiseen peliin heikkoa vastustajaa vastaan, mikä ei suoranaisesti yllätä. Taas täällä otaisiin heti ensimmäisen pelin perusteella lähtemässä samaan maalivahtilottoon, joka vaivasi joka helvetin kisoissa 90-luvulta 2006:een asti. Tämän pelin perusteella ei kannata alkaa tuota maalivahtikuviota muuttamaan. Tiukkojakin paikkoja tulee vielä, Itävalta ei ole mikään mittari. Rask on meidän vahdeista ollut paras tällä kaudella ja näytöt on niin kovat tiukoista paikoista, ettei ainakaan Lehtosella ole siihen mitään uutta annettavaa.

Viisikkopuolustuksesta olisin enemmän huolissaan. Se on saatava pitämään sunnuntaihin mennessä. Tuukka kyllä lataa itsensä totuttuun vireeseen siihen mennessä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Eipä pidä tässä vaiheessa dumata Raskia missään nimessä! Toki neljä maalia Itävaltaa vastaan on aivan liikaa, mutta

- Suomen puolustus oli aivan luokatonta
- Tämä oli Raskin ensimmäinen peli tämänkaltaisessa pelissä
- Tämä oli Suomen ensimmäinen peli
- Kolmea ensimmäistä maalia ei olisi -voisin sanoa- yksikään veskari ottanut. Sen sijaan puolustuksen olisi pitänyt ne ottaa.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mun mielestä 4 päästettyä kertoo enemmän..

Höpö höpö. Muistellaas vähän missä Suomella on ollut eniten vaikeuksia kisojen aikana. Maalinteossa. Kun ei osata vaikka paikkoja on kuinka ja paljon. Neljä omiin on liikaa mutta pakisto parantaa satavarmasti samoin kuin maaivahditkin.

Maalit kuitenkin ratkaisee. Ei joku Kanadakaan välitä paskaakaan jos menee neljä omiin, kun toisessa päässä vain verkko heiluu edes yhden enemmän.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Voi voi....ei kauheasti lupaile jatkoa ajatellen, kun itävällan tasoinen joukkue iskee 4 maalia. Pakit hiihtää miten sattuu ja maalivahtikaan ei loistanut vaikka Raskin piikkiin ei kaikkea voi laittaa. Hyökkäys toimi loistavasti, mutta sen pitääkin toimia itävaltaa vastaa ja toivotaan, että se myös toimii kovempia maita vastaan.
 

Markiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suomi tulee pelaamaan puolustuspäässä Kanadaa ja kumppaneita vastaan tiukemmin. Tässä pelissä näkyi selkeästi se, että heikompi vastustaja ja selvä voitto oli tulossa ja jätkillä oli vaikea saada tappamisen meininkiä mukaan. Ei tietenkään hyvä juttu, mutta varmasti parannetaan kun Erkka vähän silleen hiljaa ja vakavasti puhuu pojille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös