Otteluseuranta Mestis (kausi 2023–2024)

  • 273 886
  • 7 959
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, HPK, symp. Haukat, divarit
Monta vuotta ollut jo harvinaisen helppoa kannattaa tätä jengiä kun ei turhaan tarvitse maaliskuun alkua pidemmälle yrittää setviä vapaapäiviä että pääsisi katsomaan pleijareita, kun kaudet päättyy järjestään sääleihin.

Kunnon kiukuttelukerho koko jengi ja kärkiäijät näyttää mallia muille sulamalla paineen alla.

Tsemppiä RoKille Iisalmea vastaan, toivottavasti laitatte kunnolla kampoihin.
 

Myrsky74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Real Madrid, Nottingham Forest
Voisihan tuo selostajakin jossain vaiheessa tajuta, että KooVeen maalivahdin etunimi on VERNERI eikä Valtteri. Mutta mahtavaa peliä Virtaselta.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Neljään erään vain 18 torjuntaa Vinnillä. Olisihan se vähän epäoikeudenmukaista jos KooVee tästä voiton kairaisi, mutta vain maalit lasketaan, ja peli on tasan ennen viidettä erää...
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Virtanen kyllä pitää KooVeen pelissä mukana!
Ei paljon kiekot pompi ja useampi maailmanluokan torjunta. Tämään tosin poikkeuksellisesti ollaan lauottu jo siniviivaa ehkä 10 vetoa jotka on Virtanen ohjannut kulmiin , näistä on siis kertynyt lisää tilastoihin.
No onhan tämä erikoista sillä JoKP ei yleensä ole tätä harrastanut , kiekot on yleensä JoKP kuljetettu päähän tai sit heitetty kiekkoa kulmiin.

Maaliodottama on korkea JoKP tekemänä, mutta eihän se tarvitse vastustaja kuin sen yhden pompun… toivotaan että pisteet jää Joensuuhun, siihen vahvasti uskon.
Voittomaalin tekee Sedlacek ;)
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Aika väsynyt tämä toinen jatkoerä. Täysin ymmärrettävää toki, mutta ei jalat enää oikein liiku.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös