Otteluseuranta Mestis (kausi 2021–2022)

  • 179 095
  • 4 181
Suosikkijoukkue
Hermes
Tuota tuomareiden sirkusta olisi paljon hauskempi katsella jos se ei olisi millään tavalla liitettynä urheiluun missä pelataan tuloksesta. Sirkuksesta huolimatta oli varsin vauhdikas peli
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Peli meni pilalle siinä, kun Herpa antoi Rokille tyylilleen uskollisesti maalin jos toisenkin ensin eteen, kunnes itsekin niitä viimein alettiin tehdä. Harmi vain että pelissä sattui olemaan huonoimmat tuomarit mitä vähään aikaan nähty. Pelaajan ilmeisesti pitää kuolla ennen kuin eilisillan kaksikko antaa 5+20. Toivottavasti liittoon menee seuralta palaute noista, vaikka tuskin se mitään hyödyttääkään. Oikeastaan saisivat laittaa palautteen yhdessä, koska virheitä tuli puolin ja toisin paljon.
 
Viimeksi muokattu:

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Keuruulla Espoo jatkaa heikkoja esityksiään. Jokohan seurajohto tajuaisi että nykyisellä "valmennuksella" ei ole mitään annettavaa joukkueelle, ja etsittäisiin ammattimiehet valmentamaan joukkuetta.
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT
KeuPa pelaa kyllä yllättävän hyvin, vaikka on kymmenen pelaajaa sivussa avauskokoonpanosta. Tulee joulutauko parhaaseen mahdolliseen paikkaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: J_L_

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Keuruulla tilanne 5-1. Numerot kuvaavat peliä aika osuvasti. Espoo on jatkanut siitä mihin Tampereella ja kotona forssalaisia vastaan jäivät.
 
Voittohan Hokista tuli. Laukaisukarttaa kun katsoo, niin kolmannen erän laukaisukartan SaPKomaalin edusta muistuttaa black Jack pöytää, kaareva pöytä ja viisi pelaajaa. Taitaa olla taas Randelin ollut itse varmuus.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Juhani Tammista lainatakseni: "Style is never out of fashion". Ketterän valmennuksella tyyliikäät puvut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös