Otteluseuranta Mestis (2019–2020)

  • 86 959
  • 1 257
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Peliitoilta jäätävän komeita ratkaisuja rankkareilla ja sinällään ansaittu voitto. Mutta olipa Ketterällä omat paikat varsinaisella sekä jatkoajalla voittaa tämä kamppailu. Toisaalta päällimmäisenä tästäkin jää mieleen tuomaritoiminta, ja niinhän sen ei pitäisi olla.
 

Knap

Jäsen
Onneksi tosipeleissä näitä ei ratkaista rankkareilla. Ei näitä oikein muut osaa IPK:sta vetää (näemmä) kuin Huhdanpää ja Knuutinen tänään sattui osumaan.
 

X-Stiff

Jäsen
Kyllähän Suni pääsi todella helpolla rankkareissa. Oikeastaan kerran tarvitsi edes torjua. Todella ponnettomia Ketterän yritykset. Tai ehkä Mäkitalon yrityksessä hieman liikaakin ytyä kun mailakaan ei kestänyt.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllä Rollossa oli tänään peliin vaikuttava, luokaton tuomarointi. Ilkan maali erän loppuun oli tämän huipentuma, harvon nykyaikoina on puoli hallia huutanu nuijaa, tulipa se pitkästi aikaa koettua.

Virheitä ja näkemättömyyksiä sattuu, mutta en ymmärrä sitä että se nähdään vierestä ja mitään ei osata tehdä. Sitten yritetään paikkoa typerillä vihellyksillä ja mennään karkuun kun koutsit haluaa asiasta selvennöksen. Ei ole sitten ihme että pikkusen ahtaammalla kapasiteetilla varustettu pelaaja vetää pleksin huuruun ja pöljäilee. Ens viikkoon.
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Jos Hermes selvisi vääristä vaihdoista, niin TUTOn pelaajat selvisi järjestään typerästä jälkipelistä. Avauserän lopussa sekuntitolkulla loppuvihellyksen jälkeen TUTOn pelaaja vie tilanteen härkäpäisesti loppuun asti, ja pelin päätyttyä loppuvihellyksen jälkeen Vehmas kiukuttelee vielä poikkarilla Hermesläisen selkään. Muutenkin pitkin peliä vieraat kävi aika kierroksilla.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Totutun paskaa pässilauma taas perjantain jäljiltä. 5 ekaa minuuttia oli hyvää peliä ja sitte puppeloidaan kaverille tasoitus ja nyt ollaankin taas takaa-ajajana.. Toivottavasti räksä vähän murahtelee erätauolla..
 
Savonlinnassa pelin hinta/laatu kohdillaan (ilmaispeli). K-Vantaa pelaa ihan Ok. Tuomareilla ei ole ihan paras päivä. Useita jäähyjä jäänyt vheltämättä aika tasapuolisesti kummallekin joukkueelle. Esim. SaPKo pelasi kuudella pelaajalla useita sekunteja ja sitten kuudes pelaaja hiipi vaivihkaa vaihtoon, eikä tuomarit huomannut mitään.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit

J_L_

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT,Washington Capitals,Los Angeles Kings
Täähän on ihan pelle selostaja jos ei selvää keihästystä tunnista...
 

rosvo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis, Liiga, NHL, Rautaliiga
Nätisti osu kasseille maila taitaa teillä päin olla tuomareillakin näkemys ero...
Ei oikeesti, kunhan huudatan kun vieläkin otteluseurannassa huitomisena näkyy. Selkee keihästäminen kyseessä ja nämä pitää ottaa pois!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: J_L_

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Olipa alasuojan hajuinen Rovaniemen kiekko eka erässä, ei liikettä ja ei mitn. Yks maalipaikka Lahtiselle keskeltä ja parhaasta sektorista niin syöttää kulmaan. Ajatus ja asenne tulossa toisella bussilla?!
 

ETL9

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, LaiPa
Savonlinnassa kotijoukkue ei ole tänään huono vaan surkea. Taitaa tulla pitkien kiekkojen ennätys yhteen erään.
 

Laiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Nyslott Devils
Surkea kyllä, muttei niin surkea kun edellisissä peleissä. Olen huomaavinani pienen tason noston. Hermes on parempi, mutta katsotaan josko huonompikin voisi voittaa. Maalintekopeli blaa blaa...
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
MItenköhän tuo Hokin maali hyväksyttiin? Näytti aivan päivänselvältä luistimella tehdyltä maalilta tarkoituksella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös