Otteluseuranta (Lukko)

  • 554 530
  • 7 789
Tila
Viestiketju on suljettu.

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Ei tule katsomoonkaan tunnetta niin kauan kuin Lukko pelaa noin hajuttomasti. Ei tuo pelkkä syöttely saa mitään fiilistä katsojaan. Kyllä se rymistely aikanaan sentään sytytti ja tietysti blokit jne. Kylkeen kun oli vielä paras ylivoima niin hienoa oli katsoa pelejä. Nyt tässä pelissä on käytännössä vain Repo ja Pospisil väläytellyt niin, että vähän fiilis kohoaa.
Ihan läpsyttelyä kyllä on. Ei minkäänlaista fiilistä! Jonkun täytyisi nyt kentällä saada jotain aikaiseksi, vaikkapa hämmentää hiukka. Josko katsomossakin sitten innostuttaisiin.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt pitää vittu ihan oikeesti alkaa tapahtumaan jotain. Nemecek vaikka haastamaan Riska tappeluun tai joku, meillä on 7 pakkia ei vaikuta peluutukseen.

Luulis noille pelaajilleki tulevan jo fiilis, et nyt vittu loppuu tää muniinpuhaltelu ja aletaan pelaamaan.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sport sai ekalla ylivoimallaan one-timerin neliön keskeltä. Millonkohan Lukko viimeksi saanut? Tai oikeastaan milloin Lukko edes saa ylivoimalla jotain järkevää aikaiseksi?
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Hajutonta, munatonta. Keltaisen kuutamon suolla. Siellä ollaan.

Jos Lukko ei voita tänään, niin Pekka on vapautettava valmentajan vastuusta heti.

Eikä se tällä pörräämisellä voita. Näennäistä hallintaa ja ennen Sportin maalia peli sekosi. Sitten tuli Sportin maali. Peli on melkoisen selvä.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Mahtaako Lukko Virran aikakaudella enää saada pidettyä omaa päätä nollissa. Aina paukkuu jo ekassa erässä omaan maaliin.
 

IVXIII

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä Lukolla ihan maalipaikat oli. Vähän on apinoita reppuselässä, mutta tämä peli hoidetaan vielä. Repo, Reunanen ja Heikkinen tekevät kukin maalin.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Lukkohan tuli poikkeuksellisen hyvin ekaan kymppiin. Peliä oli myös suoraviivaistettu. Olihan siinä oikeesti paikkoja. Jälkimmäinen kymppi taas meni tutuksi trappiin kävelyksi. Aseetonta se on hyökkäyspeli puolustavaa tiivistä viisikkoa vastaan. Tuskaista on puolustaakin koko ajan juosten kiekonmenetyksen jälkeen.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Aikamoista muniinpuhalteluahan se sitten lopulta oli. Virkamieskiekkoa kauden puolivälissä on oikein positiivista ja prosessin mukaista tekemistä kaiketi.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Se on vähän koomista että kiekkokontrolli on Lukon pahin vastustaja. Vastustaja tietää että hullunrohkea kiekottelu tuottaa niin paljon riistoja kaikilla kentän alueilla ja ylivoimahyökkäyksiä, että kiekko suorastaan kannattaa luovuttaa tällä hetkellä Lukolle. Jäähyjäkin tulee paljon siksi että joudutaan puolustamaan kaiken aikaa juosten "ilman viisikkoa"
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Olihan siellä pari hyvääkin paikkaa, mutta kyllä sen huomaa että Sport ei yritä edes saada tyylipisteitä maaleistaan. Kyllähän se helpottaisi että mennään sinne maskiin ja ohjaamaan, sitten vetoja maalille. Toki se heikentää kiekonhallintaprosenttia ja maalin takana ei ole miehiä riittävästi pyörimässä.

Näyttää aavistuksen muuten siltä että Pospisil ja Repo eivät pelaa ”peksikiekkoa”
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olispa tää Virran aikakausi jo ohi. Tässä syödään ihan täysin kiekkohuuma koko kaupungista tällä vitun epäjääkiekolla. Tällä pyöriskelyllä kiekon kanssa ei ole mitään tekemistä jääkiekon kanssa.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Ja odotettavissa on: huikeaa ylivoimaa!?! Tai sitten ei...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös