Otteluseuranta la 19.4.-su 20.4.

  • 19 246
  • 251

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
5-4! Ei voi enää sanoa mitään!
 
Vittu saatana! Montrealin piti olla se hyvin liikkuva joukkue....
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Olipahan matsi. Ylivoimaisesti paras tänä keväänä näkemistäni pleijarimatseista. Seuraavaa odotellessa.. :)
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Kiitos Boston! Millos on ratkaisu peli? Toivottavasti ei satu semmoselle päivälle että joutus menee kokeeseen seuraavaksi päiväksi. prkl että just nyt sattu alkamaan viimeinen viikko jolloin on kolme koetta. :P

Ps: Melkein vituttas jos kannattas erästä kanatanranskalaista joukkuetta...
 

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Voi helvetti pitääkö tätä kärsimystä nyt vielä pitkittää... Huhhuijja... Voi perse. Olipa hirveitä maaleja nuo Bostonin 4. ja 5. Sen maalin näki syntyvän jo ennen kuin kiekko oli maalin perällä. Ei hyvältä näytä, Bostonilla on nyt uskomaton henki päällä.
 

M@thieu

Jäsen
Jjjooo. Olipa se peli. Valtaisa pettymys. Enää ei osata pelata johtoasemassa, eikä näköjään paljon missään muussakaan asetelmassa. Surkeaa.
 
Ei paljon lohduta enää, mutta Kesselin toinen maali oli näköjään paitsio.
 

MikkiHiiri88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Liverpool
Olipa uskomaton ottelu. Nyt pitää sitten hetki miettiä jaksaako katsoa tuon Colorado-Minnesota ottelun vai pitäisikö tässä mennä jo nukkumaan!
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Voi vittu...nyt en osaa sanoa, että olenko tyytyväinen siihen, että Canal näyttää ottelun. Gorg&Greenlay kaksikkoa ei kestä ketään normaalijärkinen ihminen, kohta tulossa mahtava Gameplan, sen jälkeen kunnioitusta ympäri maailman herättävä osio, Face-Off. Pashkaa.

edit. Huh. Canalillapa ei noita onneksi näe. Pelastus. Tähän kun saisi Wild Radion Bob Kurtzin ja Tom Reidin päälle, niin ai sitä elämää. Viive jonkun verran eri luokkaa noilla kyllä, ei tule onnistumaan.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ei hyvää päivää mitä perseilyä ylivoimalla. Ensimmäinen kenttä pyöritti minuutin verran kiekkoa sinisen lähellä, sen jälkeen pari paskaa ylöstuontia, Avs läpi ja maali. Vittu.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Wildin peli on ollut aikamoista räpellystä tähän asti. Noh, josko se tuosta vielä lähtisi. Helpohkosti upposi tuo Guiten maalikin. Tietenkin se on maalivahdille vittumainen tilanne, että suurin piirtein eka torjunta koko pelissä pitäisi suorittaa tilanteessa, jossa vastustaja on yksin läpi, mutta noinkohan olisi vastaava tilanne toiseen päähän päättynyt maaliin. Uskallan epäillä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ekan erän perusteella Wild ei tee tänään maaliakaan. Hillitöntä pomputtelua ja räpeltämistä, äijät painavat kilpaa omien syöttöjen eteen ja toistensa päälle. Pikkaisen on hermostunut meininki. Toivottavasti peli paranee toiseen erään tai jos ei parane, niin toivottavasti joukkueet tarjoavat edes sirkushuveja väsyneelle NHL- fanille.

*edit* nonnih, sinnehän se livahti heti erän alkuun. Kyllä tästä vielä peli tulee.
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
GABO PASSAA JA VOROS TEKEE!!!

Aaron Voros, vittu äijä missä olet piileskellyt? Tätä ollaan kaivattu mieheltä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Theodore ryöstää nyt Wildiä kerta toisensa jälkeen. Nyt kyllä Wild päässyt hyvin peliin mukaan, lisää löylyä vaan.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vorosin maalin jälkeen Wild näytti hetken aivan eri joukkueelta kuin aiemmin tässä pelissä. Syötöt napsahtelivat lapaan ja jokunen kaksinkamppailukin kääntyi Wildille. Sitten taas, kuin taikaiskusta, se puppelointi ja härvääminen kiekon kanssa alkoi. Etäisyydet päin helvettiä, eikä kukaan oikein tiedä mitä kiekon kanssa tehdä.

Voi tietenkin olla, että Avs tuli kankeasti erän alkuun ja kun pääsi peliinsä kiinni niin Wild oli aseeton. Kuitenkin erän loppua kohden Minnesotan pojatkin taas piristyivät, lupailee hyvää kolmatta erää.

Theo on kyllä ollut maaginen, paljon tarvitaan että miehen saa ohitettua. Vaikka kyllä koko loppujoukkue Avsilta toimii välillä maalivahtina. Vetojen blokkaaminen on hienoa katseltavaa ja puolustustyöskentely ollut muutenkin lähes virheetöntä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Wild ei onnistunut kolmannessa erässä luomaan yhtään organisoitua hyökkäystä. Pitkiä roiskaisuja ja toivotaan toivotaan- kiekkoja. Siihen vielä päälle puolustuspään noin miljoona harhasyöttöä. Hyvin Avs puolusti, ei siinä mitään, mutta suurimmaksi osaksi Wild teki sen ihan itse.

Se taisi olla siinä, Theo oli liian kova ja kyllähän Avs oli joukkueenakin sata kertaa parempi.

Over and out.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Paskaa. Olin kyllä väärässä, Theodore pystyi yksin voittamaan sarjan. Ensimmäiset kolme peliä olivat kyllä selkeästi Wildin hallinnassa, niistä saldona kaksi voittoa. Viides matsi, täysin Wildin. Mutta miten vitussa sitä mustaa lätyskää ei voi sinne maaliin saada?

Nyt vituttaa niin ettei veri kierrä.
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
Jep, tuo loppu kyllä osoitti sen, että eipä ole Wildista voittamaan näitä pelejä. Aivan karmeaa peliä lopussa. Kiekkoa räiskittiin minne sattuun, Avsilla kenttä täydellisesti hallussa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Reilut 1.5 tuntia vielä ja sitten se alkaa... Game 6, Nashville vs Detroit ja Hockeytown voitolla toiselle kierrokselle. Aika huikea temppu "Honkeytownin" pojilta jos vielä tämän sarjan seitsemänteen otteluun vääntävät. 2-4 Detroit vie, Lidström, Holmström, Zetterberg ja Cleary maalintekijät ja kolme maaleista yv:llä... Harvinainen tilanne tv-tarjonnan suhteen, että nyt saa valita katsooko pelin Canalin vain NASN:in kautta. No eipä ole vaikea valinta, NASN tarjoaa live-seurannan ja todennnäköisesti Canalilla kuitenkin äänessä ovat suomalaisjampat.

Sommet Centerissä (vai mikä se oli) lienee aika mahtava sunnuntai meno päällä...
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Toivotaan kuitenkin, ettei Detroit jyrää itsensä jatkoon vaan kamppailusta tulisi loppuun asti tasainen. Tämä on ensimmäinen peli, jonka tulen näkemään tältä playoff-parilta.

Erityisen seurannan alla Nashvillen Jordin Tootoo sekä Detroitin Valtteri Filppula & Pavel Datsjuk.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
NASN provosoi... Detroitin katkaisupeli alkamassa ja ennakossa hehkutetaan Coloradon jatkoon menoa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös