Otteluseuranta (KooKoo)

  • 272 367
  • 3 029
Tila
Viestiketju on suljettu.

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kotiutin muuten eilen Appelgrenin punaisen Ässien GW-paidan edullisesti. :D

Oliko niitä jossain myynnissä? Itselläni on yksi kauden 2012-13 GW ja muutama ysäriltä, enkä ole sen jälkeen nähnyt tarvetta ostaa. Ostan sitten kun Ässät vaihtaa sellaiseen ysärillä (ja jo tietysti aiemmin) nähtyyn kokopunaiseen, se on Ässillä kaikkein siistein tyyli.

Ja katos, Ässät teki maalin. Ei vaikuta peliin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tärkeät pisteet huonon alun jälkeen. Kieltämättä tänään kaukalossa oli Liiga-KooKoo ja Mestis-Ässät. En käyttäisi tätä terminologiaa, jos sitä ei viljeltäisi Ässien puolella, mutta aikalailla noinhan se meni tänään, vaikka luvut ihan siedettävät lopulta olivatkin.

KooKoo koetti perseillä omaa peliään rangaistuksen kautta, mutta tänään selvittiin kuivin sukin. Silti joukkue ottaa kokonaisuudessaan eniten jäähyjä tässä sarjassa sekä on ykkönen myös kahden minuutin jäähyissä ja eihän näin voi jatkua. Onneksi Ahokkaan aktiivinen pelitapa tuottaa jäähyjen lisäksi myös pisteitä eli tässä on merkittävä ero Tuokkolan vastaavaan, joka toi plakkariin vain toisia noista.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tehokkuushan tässä ratkaisi, ja se, että Ässät oli pelin alun tehohetken jälkeen täysi sukka. Noista jäähyistä pitää päästä eroon. Liigassa on niitäkin joukkueita, jotka eivät anna armoa. Myös Hauke on todella tärkeä, pystyy pitämään joukkuetta pystyssä.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oli hieno 2. erä! Ihan suvereeni esitys. Hyvän alivoimatapon kääntöpuolena on tietty ihan hiton paljon turhia jäähyjä, Gallo kunnostautui erityisesti. Hakulinen vaeltaa myös varjojen mailla, onneksi muu koneisto toimi. Tästä eteenpäin, hyvä jatkaa!
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Venakot tasoihin hirveällä munkilla.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oijoi, Sulak, nyt oli kaunis, ihan yläpesään! Oranssimusta kone jauhaa!
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä itänaapuri tippuu kyydistä ennen pitkää, jos tällaista rallia jatketaan. Ei huolta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös