Otteluseuranta kaudella 2023–2024

  • 548 935
  • 18 014

SeppoKaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa, Suomen maajoukkueet
Tää tästä nyt vielä puuttuikin, Kaukokari kun on askissa niin aina on mahis tälläsille. Voi tulla vielä kuuma peli ja revetä Kärpille ihan kunnolla siinä samalla
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Aikamoiseksi potkupalloksi mennyt, välillä filmataan ja välillä sisäsyrjäsijoitellaan maaleja
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kun muistetaan se Vanhatalon potkumaali Lukon verkkoon, niin tämä oli noin 100x selvempi tapaus.
Sama. Otteluvalvoja saisi selittää pelin jälkeen tätä linjattomuutta näissä potkumaaleissa meille jääkiekon seuraajille vähän tarkemmin. Ville Koivunen ja Tiivolakin tarkastuksen aikana näyttivät keskenään vähän siltä, että ei tulla hyväksymään. Ja Koivusen ilme kertoikin sitten kaiken, kun keskiympyrään mentiin.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Aivan käsittämätön tuomio. Kaveri selkeästi potkaisee kiekon maaliin ja keskelle. Uskomatonta kyllä. Tästä eteenpäin pitää hyväksyä kaikki potkumaalit. Kenkuttaa naapurin puolesta.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Yleensä nuo järjestelmälliset todella hitaat viivelähdöt menee vituralleen, eka syöttö pitkäks tai luistimiin, mutta nyt Matinmikko-MD-Jesse loi muutamalla syötöllä oman maalin takaa tontin toiseen päätyyn. Avainsana syöttö vauhtiin lapaan ja MD kykeni luovimaan viidakosta ulos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös