Otteluseuranta (Kärpät)

  • 516 474
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
On tämä itseluottamuslaji. Kärpät ei nyt luota itseensä ja kaikki on vähän puolivillaista ja epäonnistuvaa. Tämä on itseään ruokkiva kierre, joka pitäisi saada jotenkin poikki. Manner toki olisi oikea mies tähän, mutta voisi se ryhtiliike lähteä pelaajistakin.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Tämä. 3 miestä koittaa viivassa hieroa keskenään eikä kukaan viitti mennä painii miehiä pois blokkaamasta ja aiheuttaa häirintää veskan näkökenttään.
Niinpä. Tällä kaudella tää on ollu mielestäni yks suurimmista ongelmista. Mielestäni Kärpillä on asenneongelma, jonka näkee kun Tappara pelaa kovaa ja joka tilanteen loppuun, niin Kärpät pelaa löysästi ja säheltää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa

Micol

Jäsen
Ei tuolla karteigilla ole mitään hätää, kun näkee kaikki kiekot jatkuvasti. Siinä on hyvä tulla rauhassa vastaan peittämään vetolinjat kun maski puuttuu.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt sen vasta huomaa, kuinka tärkeä pelaaja Lasu oli joukkueelle. Koblizekit ja Kristofit puhalletaan maalinedustalta sivuun.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Tuossa kun katseli Tapparan edellisiä pelejä tulosten suhteen niin maalin pelejä pl Saipa peli ja vastustaja saanut aina vähintään yhden maalin. Tällä hetkellä näyttää ettei Kärpät tänään saa edes sitä yhtä niin on tämä kyllä surullista. Niin paljo hukattuja paikkoja tänäänkin joukkueella että ihan vituttaa.
 

Dalhan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Washington Capitals
Vieläkö sen Osalan sais signattua? Tulis pelaamaan vaikka pelkät ylivoimat ja alivoimat niin johan on perkele maalilla maskia ja kokoa joka ei pelkää kiekkoa.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Älytöntä koheltamista Kärppien peli tällä hetkellä. Toivoisin että kerrankin otettaisiin onkeen ja tehtäisiin jotakin eikä piilouduttaisi Mannerin perinteisien kiekkojargonien taakse.

Toimiva YV olisi toiveissa...joskus...
 

Micol

Jäsen
Kärpät rakentaa pelin ensimmäisen hyvän maskin ja Garteig ei näe kiekkoa. Kobli laukoo tarkasti maskin takaa ja....maali. Voiskohan näin tehdä useamminkin ehkä?
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Tappara saa kyllä joka hyökkäyksestä jonkunlaisen maalipaikan luotua.

Saapa nähdä katkesiko selkä tuohon. Koblille plussaa maalista, vaikka onnekkaalta näytti. Parhaimmistoa silti tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös