Otteluseuranta (HPK)

  • 352 701
  • 4 328
Tila
Viestiketju on suljettu.

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Tuntuu että Kerhon yritykset rankkareissa on kyllä aina todella mielikuvituksettomia. Osasi kyllä odottaa miten käy kun sinne asti mentiin.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pennanen laittoi tulikuumat kaverit rankkeihin. Vittu. Olisi nyt koittanut vaikka tuo brodia. Ei ainakaan huonompi kuin nuo vetäjät.Tai Kunyk ainakin osaa ampua.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Arvonnoissa takkiin, mutta muuten tosi hyvä esitys Kerholta. Paremmalla tehokkuudella olisi voitto tullut. Ei toki mitään pois KooKoo'lta. Hyvin puolustivat ja Haukeland otti pari isoa koppia.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Maalinteko ja ylivoima ovat todella vaikeaa. Puolustuspelaaminen on kyllä parantunut roimasti.
Ottelun alkuhan oli todella hyvää peliä.
 

wäbä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Haukeland oli kyllä pirun vaikee ohitettava tänään. Siellä on Kerhollekin tuttu MV-valmentaja tehnyt hyvää duunia Haukelandin kanssa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kuka veti Kerhon toisen pilkun? Veikkaan Bordsonia.

Montossa paljon hyvää, mutta helvetin hidas. Se on aika huono juttu.

Bordson ei osaa aloittaa, häviää järjestään, raivostuttavaa. Berger olisi pitänyt hakea pois tuolta, ei tuollaisia saa sallia Kunykia kohtaan. Onkohan Karjalaisen käsi siinä kunnossa, että ei lyöntikisoihin voi osallistua,

Vituttaa tämmöiset jatkoajat, kaikki ainekset käsissä viedä koko roska varsinaisella. Bordsonin yv:n joku ottamaan aloitukset niin sieltä se aukeaa jos aukeaa.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kuten arvata saattoi, kun on pakkovoiton paikka, kerho jäätyy. Eka erä oli loistava, mutta tulos jäi piippuun. Sen jälkeen loppupeli olikin pelkkää alamäkeä, huipentumana alle kaiken arvostelun oleva ylivoima ja kakun kuorrutti rankkarit.
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Hieno kamppailu tänään kahden hyvän joukkueen välillä! Kiitos taistosta, HPK olisi kyllä ehkä tänään enemmän ansainnut, mutta tänään näin päin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
HPK oli kyllä todella kova. KooKoolta melkoinen selviytymiskamppailu

Kerho oli ensimmäisen erän oikein hyvä, sitten taso hiipui ja onhan nuo erikoistilanteet karmeaa katsottavaa Kerholla. Siipirikkoiselta KooKoolta solidivieraspeli hyvällä veskarilla, ansaitut pinnat.
 

HyttyOfficial

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Detroit Red Wings, Real Madrid
Pennanen on kyllä jotenkin allerginen laittamaan parhaita pelaajia pilkkuihin.

Ja ton jengin pitäisi treenata pelkkää erikoistilannepelaamista loppukauden ajan.

Tehottomuus ja UV pl. kelpo matsi.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kokonaisuutena hyvinkin viihdyttävä matsi. KooKoo on kyllä mielenkiintoinen jengi ja taso oli hieman erilaista, mitä pari Kerhon viimeisintä peliä.

Hyvän alun jälkeen peli kuitenkin jotenkin lässähti. Monton alkupään suoritukset verrattuna pelin loppupuoliskoon ehkä kuvaavinta koko joukkueesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös