Otteluseuranta (HIFK)

  • 528 413
  • 6 581
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Mitä vittua, eihän kumpikaan pelannut viime kaudella Liigaa. Sinulla sen sijaan tuntuu riittävän melko pieni otanta sen toteamiseen, ettei Teräväisellä riitä Liigassa.
Hups, nyt vasta ymmärsit. Ei pelannutkaan. :) Ja jäi taktisesti vastaamatta loppuihin. Mut älä ota ittees, hyvästä asiasta väännetään.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United

Tackler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos jotain positiivista tästä illasta hakee, niin kylmänä ei tarvitse kotikatsomossa olla. Tunneskaala menee laidasta laitaan ja mopo kiihtyy nollasta sataan sekunnin murto-osissa. :)
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK vm. 2019-20 on samaan aikaan sekä Liigan paras, että paskin joukkue. Tämä näkyy ihan peliesityksissä, kun voidaan dominoida ajoittain Liigan kärkijengejä ja samalla hävitä kenelle vain. Voidaan myös saman pelin sisällä olla Liigan paras ja Liigan paskin joukkue. Myös pelaajamateriaali kärkimateriaalin osalta Liigan paras ja välillä tuntuu, että 2/4 on taas Liigan paskinta osastoa.

Eihän tämän tosin näin pitänyt mennä. Paperilla on Liigan kovin kärki ja paperilla on myös mielestäni etenkin 2-3 ketjut terveellä rosterilla Liigan ihan eliittiä. Mikä se ongelma on? Ketjujen roolituksessa vai valmennuksessa? Mielestäni molemmissa. HIFK:ssa on toiminut parhaiten hyvin roolitetut ketjut ja ne jossa pelaa Turunen. Jos vähänkään on roolit hukassa, niin nollatuloksella mennään sen yksikön kohdalla. Esimerkkinä oli ajoittain hyvin toiminut Saarinen-Lundell-Dyk. Ketju tarvitsee kolme palasta nitomaan sen yhteen ja tekemään tulosta. Saarinenhan ne paikat petasi ja Dyk naulasi. Lundellin rooli oli tässä vaiheessa uraa pelata hyvää kahden suunnan peliä. Nyt kun tuossa pelaa Tallberg, niin koko ketjun peli on ihan olematonta. Kyllä tässä on rooli myös valmennuksella, eli pelisysteemin pitäisi auttaa pelaajia ilman, että roolitukset ovat ihan maksimissaan.
 

Kane88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Hawks
Vittu nää liiga tuomarit on kyllä semmonen kukkahattutätiosasto et ei hyvää päivää. Toi tsekki teki omalla polvella, miten helvetissä nää tunarit löysi jonkun syyn maalin hylkyyn. Mut sitten kyllä hyväksytään kun tikka hyppä aten päälle, eihän siinä ole mitään väärää. VITTU liiga nyt valoja päälle pellet.
 
J

Just-Ice-Hockey

Valitettavan usein on IFK kussut näitä pelejä kurittomuutta tällä kaudella. Tästä isoa miinusta niin kokeneille pelaajille kuin valmennukselle. Ei Vito vaan vittu voi mennä huitomaan vastustajaa maalin jälkeen, pää pitää pystyä pitämään kurissa. Loppuerästä oli paljon elementtejä, jotka viittasivat siihen suuntaan, että vielä useamman pelaajan levyt sulavat tänään. Jos itse olisin Pikkaraisen saappaissa, keräisin meidän santapaeriosaston jätkät kasaan, antaisin luvan tiputtaa hanskat ja tilaisin hässäkän KooKoon maalille erän alkuun. Mua ei haittaisi tippaakaan, jos vaikka Åsten tai Tyrväinen veisi Caiton tai Sulakin pois tästä matsista.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Hups, nyt vasta ymmärsit. Ei pelannutkaan. :) Ja jäi taktisesti vastaamatta loppuihin. Mut älä ota ittees, hyvästä asiasta väännetään.

Niin, mutta miesten peleistähän tässä olikin kyse. Mestis ei käsittääkseni ole junnusarja. Kun siis muskelit ovat ilmeisesti se paras avu, joilla näitä pelejä pelataan.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Liittyneekö lauhaan talveen vai mihin mutta tänä keväänä seeprat on aikaisin liikkeellä ratkomassa pelejä. Yleensä silmät puutuu vasta pleijareissa mutta nyt mennään huumorilinjalla jo nyt. Japan poistuminen tuo vähän toivoa mutta noita oppipoikia on hyvää vauhtia kasvamassa tilalle.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Suoraan räpylään.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Voi että tuota Attea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös