Otteluseuranta (CHL)

  • 269 739
  • 5 217

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Melko perinteinen sössiminen siihen loppun :D Eihän tossa ollut hädän päivää ja silti onnistutaan hoitamaan peli tasoihin.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Tärkeät 2p. Jatkohaaveet säilyi todellakin elossa kun kaikki ovat pelanneet kivasti ristiin.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tulihan sieltä sentään voitto jatkoilla. Inhottava piste kyllä meni, voi olla kohtalokas näin kimurantissa lohkossa. Kaikkien odotusten mukaisesti Stavanger Oilers johtaa lohkoa kahden kierroksen jälkeen! Ja pelasivat vielä vieraissa ensimmäiset pelinsä.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Tärkeät kaksi pistettä. Lohkovoittokin omissa käsissä. Alkulohkosta jatkoon pääsy varmasti on minimitavoite tällä avauskaudella Euroopassa.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Vaikeaksi olisi tilanne käynyt, jos olisi toistamiseen takkiin tullut. Ei tietenkään matemaattisesti olisi ollut pakkovoiton paikka.
No tätä pakkoa ihmettelin. Vaikeaa on toki kaikilla tässä lohkossa. Neljä peliä jäljellä. Pakkovoiton aika ei ehkä vielä ollut. Näennäisen tasainen lohko norjalaisten yllätyskairauksen ansiosta.

Eiköhän tästä Ilvekselle vielä hyvä heilu. Neljästä jäljellä olevasta pelistä kolme kotona. Näen etukäpälään pienen edun Ilvekselle. Kotona kulkee noileemmin.

Tämä oma syväanalyysini. Ihan takapuolesta tosin, jons Ilves ei lohkossaan kahden joukkoon punnerra. Huoli pois. Sehän punnertaa.

Jos joku siellä palsta-avaruudessa on kanssani eri mieltä, olen valmis ottamaan 50/50 vedon Ilveksen jatkoon menemisen puolesta.

Jos olet sitä mieltä, että Ilves ei etene jatkoon omasta lohkostaan kahden pelatun kierroksen jälkeen elis nyt, olen valmis lyömään 100 euroa vetoa, väittäen itse Ilveksen etenevän lohkossaan kahden parhaan joukossa jatkoon.

Lyöhän menemään sinä senkin miesoletettu. Kuten löisit puolikuvitteellista kumppanianisi (naisoletettu). Ole rohkeasti perheväkivaltainen. Eihän Ilves oo oikeesti yhtään mitään Euroopan suurseurojen puristuksessa. Pelkkä nousukkaan housuun karannut tuhnu.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On nämä jutut näistä jatkoaikavoitoista jotenkin huvittavia -


Ei edes pientä mainintaa, että Ilves menetti itävaltaisjoukkueelle pisteen ja jatkaa lohkossaan persviimeisenä 2 sarjapisteensä kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Färjestadilla melko jäätävä maaliero vajaaseen kahteen peliin 12-1. Johtavat Straubingia kolmannessa erässä 5-1.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Skellefteåssa kunnon draamaa. Trinec tulee lopussa tasoihin ilman maalivahtia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös