Suosikkijoukkue
⚠Vaadin, että löylyhuoneen voi ignorata
Marraskuussa rusketus on muisto vain ja päällä joku kulahtanut flanellipaita.
Joo veikkaan, että Tapolalla on marraskuussa vetyperoksidi ja punamusta flanelli. Tammikuussa ehkä sit wifebeaterilla.
 
Liity yhteiseen rintamaan! Vaadimme, että löylyhuoneen voisi piilottaa! Osoita tukesi kopioimalla lihavoitu teksti allekirjoitukseesi.

he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mitä, ei munaa antaa rankipotkua?

E. Aika tyly olisi ollut ratkaisu, kun kaveri hieronut koko jatkoajan kiekolla.

Aika mukavaa valkkua tää Mäkki. "Mene aloittamaan, tai haluatko aloittaa?"
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiekko Austinille viivaan
???
Voitto

Tuollaisen nerokkaan strategian on Tapola laatinut. On se velho.
Siellä oli todella monta suoraan syötöstä paikkaa, Kuusela playmakerina oikeassa siivessä. Platzer taisi olla ainoa mahdollisuus. Ehkä ne ovat todenneet, että laitetaan lihaa silmien eteen ja Steve heittää kantalättyä, kun veskari näkee maskimiehen sikaniskan? Turha sitä on vaikeata hieroa, kun homma toimii.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No on kyllä kulahtanut ruskea poolo Tapolalla. Onkohan otettu pois ollenkaan, kun ensi kertaa laitettiin vierasturneella päälle? Sopisiko Ruotsinmaalla tuohon jokin kiva asuste? Jokin fantsu huivi?

E. Ullatuuuuus, Mäkki kitisee tuomareista. No, olivathan ne kotituomarit, mutta tuollaisista enkelikommenteista saisi kotoliigassa satikutia. Ei hyvä häviäjä tämä seppä edelleenkään. Häviäjä kuitenkin.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Jahas, taas mennään.

Rouen Dragons pelaa kotonaan HC Donbass Donetskia vastaan ja näyttäisi youtubesta tulevan lähetystä.

Vartin päästä pitäisi alkaa myös tanskalaisen Rungstedin ja itävaltalaisen Klagenfurtin välinen ottelu. Eiköhän siitäkin youtube lähetys löytyne

Edit.
 
Viimeksi muokattu:

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Tänäänkin pari peliä ja ensimmäinen Bolzanon ja Frisk Askerin välillä meni juuri jatkoajalle, mutta pientä ihmettelyä ainakin allekirjoittaneessa aiheutti se, että norjalaiset ottivat 1-1 tilanteessa, kun peliaikaa oli vähän yli minuutti jäljellä, veskan pois jäältä ja koittivat kuudella pelaajalla voittoa normi peliajalla. Eivät onnistuneet ja itseasiassa Bolzanolla oli tossa kohtaa kaksikin kertaa mahdollisuus pistää peli poikki, mutta niin vaan meni molemmat vedot ohi.

Ja aikalailla heti tämän pelin perään pitäisi alkaa illan toinen matsi RB Salzburgin ja Jastrzebien välillä, eli vastakkain itävaltalainen ja puolalainen seura.

Edit. Ja niin vain norjalaiset ottivat voiton rankuilla. Eli heilläkin sitten lohkovaiheen pistetili avattuna, vaikka jatkoon menoon tuo ei enää riitä. Eli vaikka voittaisivat jäljellä olevat kaksi peliä puolalaista seuraa vastaan, niin eivät voi lohkossaan enää nousta kahden parhaan joukkoon. Tuossa lieneekin syy, miksi norjalaiset sen maalivahdin tasatilanteessa vetivät normi peliajan lopussa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy