Otteluseuranta 5.–6.1.2021 (10. kisapäivä)

  • 59 975
  • 1 088

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Venäjä on ihan yhtä huono kuin Kanadaakin vastaan, Suomi vaan on aavistuksen huonompi joukkue kuin Kanada.

Kyllä. Ja valitettavasti myös Suomi on antanut turhan helppoja maalipaikkoja Venäjälle. Tämä ja tehottomuushan tässä(kin) ottelussa hieman huolestuttaa, vaikka sinänsä täysin omissa näpeissä on.
 

Silppuri

Jäsen
Lundell heittää heti erän alkuun häkin
 

Liitteet

  • 8srj7.jpg
    8srj7.jpg
    68,5 KB · kertaa luettu: 111

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Painetaan painetaan, ja lopulta joku ryssä tuikkaa viimeisellä minuutilla rannarilla sinisen jälkeen Kalervo Jankon selän taakse ilman maskia.

Hyvä yri mutta maalintekoon kaatuu.

Kyllä, vituttaa edelleenkin aivan homona se eilinen peli.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Piiroinen on kova. Torjuu parin vastustajan ja oman pakin yritykset. Eikä tarvinnut kuin olla paikalla, sitä on preesens.
Katotaan sit lisää kun venäjä saa vaarallisia vetoja maalia kohti. Laita fanboyt hetkeksi tauolle. Toki ollut pari hyvää reaktiotorjuntaa.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Jääkiekko on sangen yksinkertainen laji jos pelaajien haastatteluja kuuntelee. "Kiekkoa vaan maalille ja pelaajia sinne niin hyvää tulee". En edes muista milloin viimeksi joku ois sanonu näissä erätaukohaastatteluissa mitään muuta reseptiä ottelun voittamiseen.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Onkohan se Pendon pelin sisäistä reagointia, että koska Abhahimovitsia ei suorilla vedoilla yllätetä, haetaan järjestelmällisesti ohjureita?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös