Otteluseuranta 4.–5.9.2020

  • 34 835
  • 586

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Aivan varmasti menee nyt hanat kiinni kolmeksi jatkoeräksi.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Ihan poskettoman hieno lätkäpeli ja ei ku KOKO RAHAN EESTÄ VAAN. Kannatti jättää Borderlands kakkosen pelaaminen huomiselle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Olikos Dallas - St. Louis viime vuonna Game7 jatkoaika ?
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saatana kun näitä olis hienoa varmasti seurata jos olis jonkunlainen tunneside johonkin tiimiin. Aion kyllä rakastua Krakeniin.
Mä tykkään katsoa vähän neutraalimmasta positiosta näitä pelejä, ja hemmetin hienoa sekin on. Ei ole varsinaisesti mitään ykkösjengiä NHL:ssä, enkä sellaista kaipaakaan. Joka joukkueesta löytyy kiinnostavia pelaajia ja joukkueiden pelistä itsestään kiinnostavia piirteitä.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Veikataan että Pavelski tai Burakovsky tekee jatkoilla maalin.
 

Broadstreet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Philadelphia Flyers
Ihan absurdia miten hyvä tuo Heiskanen on. Karvaa ylimpänä miehenä kiekon vastustajan siniviivalla, josta syntyy tuo tasoitusmaali. Täytyy myöntää, että pelkästään Hintzin ja Heiskasen takia olen ollut Starsin kelkassa mukana, mutta kyllähän Lindellin ja Kivirannan otteet sitoo sinne entistä tiukemmin kiinni.

Sama juttu täällä. Neutraali ollut mut kyl nää Dallasin finskit on vaan mahtavia ja lippu heiluu heille. Katsoin aluksi peliä vähän sivusilmällä ja ei mitään hajua et Kiviranta pelaa.
Ihmettelin Dallasin maalissa miks ne paikalliset selostajat puhuu jostain Kimi Rannasta.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Mikään ei ole niin hienoa kun todistaa laskuhumalassa oman joukkueen tappiota G7:ssa!

MacKinnon tekee.
Äläs nyt maalaa piruja seinillä siellä....tää peli hoidetaan! Kiviranta viimeistelee hattutemppunsa Miron ja Hinen syötöstä!
 
Molempien kannattaa vaan laukomalla hakea ja ukkoa maalille, kun tulee paljon ripareita ja kaikenmaailman pomppuja kummassakin päässä. Se kummalle onni hymyilee enemmän, ottaa tästä voiton. Uskon että näin se nyt menee. En usko että nää jengit lähtee pakittelee vaan hyökkäämällä se tulee sieltä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eiköhän sieltä joku MacKinkku tule kiskomaan voittomaalin, kässärin mukaan.

Venäläiset tehneet tänään 4
Suomalaiset 2
Ruotsalaiset 1

Ainoo pohjois-amerikkalainen maalintekijä on Kadri. Euroopan pojilla tuntuu olevan vähemmän paskaa housuissa näissä peleissä.
 

Ralph

Jäsen
Tulee mieleen kevään 2014 ensimmäinen kierros, jossa seitsemännessä pelissä Avalanche siirtyi lopussa 4-3-johtoon ja Wild tasoitti heti perään, voittaen jatkoajalla.

Stars tehnyt tänään jokaisen erän ensimmäisen maalin. Pelottaa kyllä, että Hutchinson imaisee voittomaalin.
 

Kyle

Jäsen
Oliko/onko Heiskanen jo nyt eniten yhdessä pudotuspeli"keväässä" pisteitä tehnyt europuolustaja? Jotenkin kuulostaa sairaalta kun ei olla edes konfressifinaaleissa." Luulin ettei Lindströmiä tehokkaampaa tule"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös