Otteluseuranta 31.12.2020–1.1.2021 (7. kisapäivä)

  • 40 188
  • 739
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Onhan tuo ihan käsittämätöntä, että kanadalainen tulee kiekon kanssa joka kerta kulmasta niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. En muista koskaan aiemmin nähneeni ottelua, jossa toinen osapuoli on noin ylivoimainen kaksinkamppailuissa.

Vaisuus kaksintaisteluissa ihmetyttää täälläkin. Vaikka Slovakia ei pystynyt rakentamaan juuri mitään hyökkäyspeliä Kanadaa vastaan, kiinnitin siinä pelissä huomiota siihen, että Slovakia voitti jatkuvasti kaksinkamppailuita ja teki Kanadan pelin todella epämiellyttäväksi Slovakian puolustusalueella. Leijonilla ei ole läheskään samanlaista taistelutahtoa, vaikka fyysisyydessä pystyttäisiin varmasti pääsemään vähintään Slovakian tasolle.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Ei välttämättä yhtään, mutta 2-3 Suomen jäähyä olisi pitänyt jättää viheltämättä samoin.
Kevyitä jäähyjä Suomelle toki, mutta Kanadan jäähyt on ollut hakusassa?
Ei epäilystä paremmasta joukkueesta ainakaan kahden erän perusteella.
 

Barcow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes, Leijonat
Syytä voi hakea Pennasesta, valmistautumisesta, latautumisesta, itseluottamuksen puutteesta ym. Fatka on joka tapauksessa se, että Kanadan uskomattoman kovasta tasosta huolimatta Suomi on tänään alisuorittanut. On ne ennenkin paperilla ja draftisijoituksilla kovemmat niput voitettu. Ei Mörkömarkokaan tuonut kultaa kotiin, jos finaalissa Kanadaa vastaan olisi paidanselkämykset painaneet peliesityksiä enemmän. Jostain syystä joukkue tänään todella aneeminen, luotto edelleen silti siihen, että puolivälieristä naarataan voitto. Sitten vaan matsi kerrallan.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Onhan Kanadan rosteri tietysti ylivoimainen, mutta ei Suomen pelaajat niin paskoja ole että nämä kenttätapahtumat olisi pelkästään sillä perusteltuja. Kyllä tuossa näkyy se että kiekko polttaa lavassa ja porukka pelkää virheitä ja yrittää vain selviytyä. Silloin kiekollisesta pelistä ei tule mitään.

Jos jotain hyvää halutaan hakea niin oman alueen puolustaminen ei mun mielestä ole ihan surkeaa. Kanadalla kuitenkin yllättävän vähän huippupaikkoja; laukovat vain aina kun väylä aukeaa.
 
Suosikkijoukkue
HPK
No sehän jää vain spekuloinnin asteelle nyt. Minusta se on pääasiassa valmentajan tehtävä tehdä parhaista pelaajista paras mahdollinen joukkue, eikä valita jotain puukäsiä puolijoukkuetta. Mutta näillä mennään.

Eli siis se on valmentajan tehtävä, mutta ei saa olla eri mieltä sinun kanssasi?
 
Joo. Ja Suomen mediaa seuraamalla saa liki aina väärän kuvan siitä missä oikeasti mennään joten jengi odottelee liikoja. Jos vastassa on joukkueellinen ykköskierroksen varauksia vs kaksi, niin tulos on tuon näköinen. Tasoero on vaan valtava, eikä sitä paikata fläppitaululla eikä selitellä jollain pelkokertoimilla (kuin niille jotka ostaa kotimaan median tarinat)

Totta. Toki Suomessa (koskee myös tätä palstaa) on ehkä totuttu liiankin hyvään siinä mielessä, että materiaalierosta huolimatta sijoitutaan lähes aina korkeammalle kuin materiaali edellyttää. Onko se sitten jatkuvaa ylisuorittamista vai valmennuksen tuomaa etua, mutta kyllä joskus sen tasoeron täytyy myös näkyä kentällä. Tänään on se päivä.
 

dmccarty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red WIngs
Onhan Kanadan rosteri tietysti ylivoimainen, mutta ei Suomen pelaajat niin paskoja ole että nämä kenttätapahtumat olisi pelkästään sillä perusteltuja. Kyllä tuossa näkyy se että kiekko polttaa lavassa ja porukka pelkää virheitä ja yrittää vain selviytyä. Silloin kiekollisesta pelistä ei tule mitään.
Jos oltas luisteluvoimassa edes lähellä niin ei olis niin rumaa katottavaa.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Suomi johtaa tolpissa, siellä oli yksi rautaan ja koko joukkueellinen kiereltävänä.
 

Dr.Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Caps, NO Saints
Tuo sana pari 'ihan kohtalaisesti' antaa kirjoittajalle suht vapaat kädet mitä tarkoittaa.
En mielestäni maininnut mitään siitä että hakisi mitaleja tai vastaavaa.
Ihan kohtalaisesti (ottaen huomioon junnujoukkueen) laskettaneen pärjääminen ja se ettei olisi niissä kisoissa jumbona, voisi jopa päästä pleijareihin asti ;)
Niinno, lätkässä pärjääminen tarkoittaa, että voittaa jonkun ison, mihin tämä u20 ei pystyisi. Raakileita nämä on vielä suurin osa. Ynnämuu tason rostereita varmasti haastaisi.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Pennasen vikako se on, että ollaan Kanadaa selkeesti huonompia.. mitä helvetti hän sille mahtaa..Onko sinun opettajien vika, ettei sinulle avaudu kaikki asiat..Ei oo..

En puhunut pelkästään tästä ottelusta. Suomi on pelannut läpi turnauksen heikosti, vaikka toki pyörittelikin väsynyttä Slovakiaa (joka puolestaan pelasi paljon miehekkäämmin Kanadaa vastaan). Ei Pennanen ole saanut tuolle joukkueelle selkeää rakennetta avaus- ja hyökkäyspelaamiseen.
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tää joukkue on kyllä tänään ollut 2 erää aivan paska. Ja kovasti hehkutettu ykkösketju myös. Vituttaa katella tämmöstä paskaa.

Eikö suomalaisten pitänyt saada jotain etua siitä, ettei kanadalaiset oo pelannut yli puoleen vuoteen ennen näitä kisoja? Kilin vitut.
Miks kirjoitat, kun et ole kortilla näköjään lainkaan jääkiekosta..Oisit vaan seurannut muiden kirjoittamia juttuja..Minulle ei tulis mieleenkään kirjoittaa esim. virkkauksesta julkisesti. Miksi oletit Suomen olevan Kanadan tasolla ..no siksi, että et ole perillä asioista .Henkinen tilasi näemmä kaipaa sitä, että pääset ruoskimaan muita ihmisiä ( tai joukkuetta) No parempi se, kuin fyysinen väkivalta..Te ootte jänniä ihmisiä. Kirjoittaessanne koette voimantunnetta, mutta teitä lukiessa teistä huokuu ääretön heikkous..
 

Snagari

Jäsen
Itsellä oli todella kova luotto Pennasen nimenomaan "pelin" valmentamiseen. Tätä ottelua kun katsoo, Suomi vain selviytyy, ei mitään ratkaisuvalmiutta.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Slovakia vs Saksa
  • 1.95
  • 4.20
  • 3.10
Sveitsi vs Norja
  • 1.16
  • 7.50
  • 13.00
Ruotsi vs USA
  • 2.46
  • 4.40
  • 2.34
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös