Otteluseuranta 31.12.2020–1.1.2021 (7. kisapäivä)

  • 40 224
  • 739

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Suomi on pelannut tässä turnauksessa pari erää laadukasta kiekkoa hyökkäyspäässä ja muu on sitten ollut sekavaa ja hallitsematonta kiekon liikuttamista. Tuu Pennanen pois sieltä.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Oikeastaan toivon, että loppuottelussa kohtaavat Kanada ja Venäjä. Voi tulla hieno matsi kun EHT-turnauksessa Venäjän U20 joukkue oli parempi kuin Suomen, Ruotsin ja Tsekin maajoukkueet. Olisi myös hegemoniapeli Länsi vs. Itä, kanadalainen suora pelitapa vs. venäläinen hienostuneempi luisteleva pelitapa ja Kanadan tuomarit vastaan Venäjän joukkue/valmennus (vanha kettu Larionov). Paras voittakoon, mutta Suomella on välikausijoukkue U20 kisoissa, ei vaan riitä kovimpia vastaan sen enempää pelaajamateriaali kuin valmennuskaan.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvää uutta vuotta 2021!
Ajatella. Muistan kun olin 21 vuotta sitten lumihangessa katselemassa ilotulitusta. Nyt katsellaan vähän erilaista ilotulitusta.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Kanada varmaan pärjäis tolla joukkueella ihan kohtalaisesti myös miesten mm-kisoissa.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tää joukkue on kyllä tänään ollut 2 erää aivan paska. Ja kovasti hehkutettu ykkösketju myös. Vituttaa katella tämmöstä paskaa.

Eikö suomalaisten pitänyt saada jotain etua siitä, ettei kanadalaiset oo pelannut yli puoleen vuoteen ennen näitä kisoja? Kilin vitut.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
. Lundell on todella hidas toivottavasti vain näyttää siltä, koska ei minulla noin hidas kuva tuosta ole ollut.
Ei tämä oikeaa kuvaa anna. Syötöt vauhtiin uupuu ja suomalaiset saa joko seisoviin jalkoihin kiekon, tai jahtaavat sitä kieli vyön alla. Vaikka McDavid olisi sinivalkoisissa niin se näyttäisi hitaalta tuossa mankelissa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ei kait kukaan ainakaan Pennasta syytä? En ole eläissäni nähnyt näin valtavaa tasoeroa, on ihme että tilanne on vasta 3-0. Kanadan tuo joukkue pyörittelisi suurinta osa liigajoukkueista aivan miten tahtoisi, materiaalien välinen ero on aivan käsittämättömätön..
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Nyt ei Suomella riitä mikään osa-alue. Ei riitä kaksinkamppailuvoima, ei riitä pelinopeus, ei riitä taito, ei riitä pää, ei riitä itseluottamus. Ei voi kun kaivata Kaapoja, Rantasia, Ahoja.Lainetta jne.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Eihän Suomi noin huono ja hidas ole oikeasti. Niillä on vain täydellisesti paskat housussa tuossa myllyssä. Vaan mistä ne myllyt lähtee? Aivan typeristä virheistä tai sattumista, joista Kanada saa pitkän hyökkäyksen ja sitten juostaan kiekon perässä. Toisen erän puolessa välissä oli hetki, jolloin Suomi uskalsi pelata, mutta eipä se tietysti pitkälle kanna kokonaisuudessa, jos 4/5 pelistä on selviydytty.
 

Dr.Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Caps, NO Saints
Kanada varmaan pärjäis tolla joukkueella ihan kohtalaisesti myös miesten mm-kisoissa.
No ei sitten mitään palaa alkusarjan jälkeen. Siellä tarvii muutakin kun päätöntä prässiä ja koohotusta. U20 kisoissa riittää ja toki mukavaa katseltavaa.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Eikö suomalaisten pitänyt saada jotain etua siitä, ettei kanadalaiset oo pelannut yli puoleen vuoteen ennen näitä kisoja?

Kanadalaiset ovat kahdessa erässä ottaneet suomalaiset kiinni kauden aikana voitetuissa kaksinkamppailuissa.
 

MegaForce

Jäsen
Kyllä mulla menee fiilis ja tietynlainen usko reiluuteen joka tapauksessa kun kansainvälisessä pelissä Kanadan ottelussa kanadalaiset tuomarit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös