Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 31.12.2016–1.1.2017 (6. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2017, Montreal ja Toronto' , aloittajana red.machine, 31.12.2016 klo 19.36.

 1. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Kuokkasta ei voi hyvällä tahdollakaan verrata Ahoon, Aholla on tietokone kypäränsä alla, Kuokkasella ei. Aho tulee tekemään komean uran rapakon takana vaikka varsi ei ole koolla pilattu.
   
 2. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Vedät siis johtopäätöksesi neljän pelin perusteella, jotka ovat menneet enemmän tai vähemmän päin persettä koko joukkueelta? Noh, kukin taaplaa tyylillään.
   
 3. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Lainaus:
  Kummola maksaa kuukausittaisten saunailtojen jälkeen. Ei luonnossa vaan käteisellä.
   
 4. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Lainaus:
  Ja tähän ei vaikuta yhtään se että suosikkijoukkue on Tappara?

  No, varmaan tule tänne sitten myöntämään olleesi väärässä kun Juolevi vetää NHL:ssä top 6 pakkina.
   
 5. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  No mistä ne johtopäätökset pitäisi vetää kun en kristallipalloa omista? Ainahan voi toivoa mutta tämän hetken tilanne ei anna mitään osviittaa siitä että Olli olisi joskus top 6 puolustaja joukkueessaan.
   
 6. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Lainaus:
  Siinä on ero kuin yöllä ja päivällä kun pääsee pelaamaan hyvän valmentajan alaisuudessa. Kahvakorpi epäonnistui täydellisesti ja sai pelaajat näyttämään huonoilta. Syyllinen siis löytyy lähempää kuin uskotkaan.
   
 7. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  No miten minun suosikkijoukkueeni vaikuttaa siihen miten näen Juolevin tulevaisuuden? Vaikka tässä on uutta vuotta juhlittukin niin joku tolkku talkkunan syönnissäkin.
   
 8. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Kaikille oululaisille tiedoksi, vaihtamisesta on apua. Taidan pistää pääni tyynyyn ja vaipua unten maille.
   
 9. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Voisiko niitä tehdä vaikkapa pitemmällä aikajänteellä ja vähän isommalla otannalla kuin jokusesta hassusta pelistä joissa koko joukkue alisuorittaa? Kaikki muistavat vuoden 2014 kisojen finaalista Ristolaisen jatkoaikamaalin, mutta harva muistaa sitä järkyttävää ripulipaskaa mitä Rassen peli oli ennen välierää. Huolimatonta, pehmeää ja virhealtista kentän molemmissa päädyissä. Ihan hyvin sekin kaveri näyttää nykyään vetävän.
   
 10. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Slovakia kesti Venäjän alkuryöpytyksen ja nyt on vähän tasaisempaa. Venäjällä läpiajo, josta tolppa 10 sekunnin jälkeen. Juuri ja juuri korkealla mailalla tehty maali heti perään. Tästä Slovakia selvitytyi. Tiukalla joukkuepuolustuksella, Bondra - Ruzicka - Studenic -ketjun kovalla viimeistelyprosentilla, maalivahti Tomekin unelmapelillä ja venäläisten puolittaisilla valoilla tässä saattaa olla ohuet saumat jopa yllätykseen. Tämän pelin voittaja kohtaa Tanskan puolivälierässä.

  Striimi Youtubeen
   
 11. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Lainaus:
  Jaa-a miten mahtaisi vaikuttaa?

  Olisiko vaikka niin että näet suosikkijoukkueesi takia tämän katastrofin enemmän pelaajien kuin rakastamasi rautakorven syynä ja siksi dumaat (typerästi) myös Juolevin tulevaisuuden?

  Myöntäkää nyt jo Tapparan miehetkin että Rautakorpi tyri ja raskaasti. Niin raskaasti että pelaajien suorituksen analysointi on jopa turhaa.
   
 12. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Venäjä - Slovakia 20 min 0-0, laukaukset 9-5

  Slovakia joutuu luonnollisesti puolustamana, mutta tuo näyttää ihan kelvolliselta - siis puolustaminen. Tiivis paketti keskustassa, jolloin venäläiset eivät pääse ykkössektorille. Huonoilta paikoilta tulleet vedot hoitelee Tomek. Tuon puolustusrykelmän, joka on sangen passiivinen, ei tarvitse tehdä hulluna tötä. Slovakian on nyt sitten onnisttuttava laittamaan kiekko häkkiin harvoista paikoista.
   
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Jos Slovakia voittaa, niin Tanska tai Slovakia nähdään välierissä. Hehheh, ei naurata.
   
 14. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Mikä ei naurata? Tanska on kovalla joukkuepelaamisella ja uhrautuvaisuudella ansainnut paikkansa lohkon kakkosena. Silloin tulee vastaan sen toisen lohkon kolmonen. Ihmeellistä vähättelyä tuntuu täällä olevan, muita maita kohtaan. Kyllä siellä Tanskassakin pelataan hokia ja joskus voi tulla sieltä joku stara, on jopa tullutkin. Ne myös voivat, sen joukkuelle pelaamisen ja asenteen lisäksi ratkoa noita pelejä junnuissa, kun ollaan rajoitettuja ikäluokkaan. Se on junnukisojen juttu ja se miksi ne myös ovat niin mielenkiintoisia, suhteessa mömmömmeihin. Mömmömmeihin missä 40V kehäraakki voi viedä 18V junnua, kuin litran mittaa. Ikäeroa vaivaiset 22v, eli enempi kuin toisen koko elinikä. Se toinen on voinut pelata jopa jääkiekkoa kauemmin kuin toinen on elänyt ja todennäköisesti onkin.
   
 15. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Todella harmi, kun Samuel Bucek loukkaantui juuri tuossa viimeisessä harjoitusottelussa ennen kisoja. Studenic - Ruzicka - Bucek -ketju oli Slovakian paras ketju harjoitusotteluissa ja olisi ollut mukava nähdä, miten olisi peli olisi luistanut itse kisoissa. No, ensi kisoissa sitten.
   
 16. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Haluaisin nähdä välierissä tasokasta jääkiekkoa. Ei se Kanada - symppis tanska oikein kovin mielenkiintoinen ole. Ei kiinosta vaikka pelannut hienon turnauksen, mutta kumpikaan ei kuulu välieriin.
   
 17. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Niin paitsi, että siinä yhdessä oteelussa se Tanska voi voittaa sen Kanadan. En ymmärrä teitä.
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  No kun ei se voi. Ne realiteetit on unohtunut sulta nytten.
   
 19. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Mitkä realiteetit? Väitätkö sinä nyt ihan vakavalla naamalla että Tanskan voittomahdollisuus U20 kisoissa Kandaa vastaan on 0%? Mä haluun nähdä tän pelin kertoimet, koska mä löisin Tanskalle joka saatanan kerta. 60 minsaa ja muutama persepomppu, paskakin voi voittaa helvetin hyvä, vaikka vetämällä ihan kilpparia... Terveisin Karri Kivi
   
 20. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tän pelin kertoimet on sellaiset että Tanska 100 ja Kanadalle ei anneta kerrointa.
  Tanska ei voi voittaa jos Kanadalla on panosta ottelussa, sekä yhtä ylivertainen joukkue Tanskaan verrattuna kuin nyt.
   
 21. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Slobodalta huolimaton jäähy ja Venäjälle ylivoimaa. Jatkossa pois tämmöiset.
   
 22. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Ja Slobodan jäähy maksaa maalin. Kovan maalinedushässäkän päätteeksi Gurjanov käy palauttamassa kiekon maalin kattoon.
   
 23. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Sitten voin ihan rehellisesti sanoa, että sä olet ihan vitun kujalla ja tästä asiasta on ihan turha enää edes keskustella.

  Edit. lisään vielä, että miksi vitussa Liigassa jotain 7 pelin sarjoja pelataan, helvetin pellet rahastajat. Yksi peli kertoo kumpi on parempi, ettäs tiiätte.
   
 24. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Mistä katastrofista sinä nyt puhut, joukkue suorittaa materiaalinsa edellyttämällä tavalla. Teillä karjalalippiksillä ei ole mitään suhteellisuudentajua. Minä katselen näitä höntsiä pelaajien näkökulmasta niin kuin jo kirjoitin. Juolevin tulevaisuudesta voit olla eri mieltä mutta tuskin Rautakorven valmennus siihen suurta säröä teki.
   
 25. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Onhan tämä vähän yksipuolista seurattavaa, kun Slovakialla ei ole minkäänlaista rakennetta hyökkäyspelissä. Väitän, että tämä joukuke ei ole niin surkea, etteikö se pystyisi saamaan jonkinlaista hyökkäyksiä aikaan. Ei tämä mikään kahden vuoden takainen pronssijoukkue ole, mutta ei niin heikko kuin viimevuotinen.

  * * * * *

  Venäjä - Slovakia 40 min 1-0, laukaukset 19-7

  Slovakialla kaksi laukausta 2. erässä. Nyt Bondra - Ruzicka - Studenic -ketju katosi täysin kuvasta. Avauserässä he saivat muutaman hyvän vastahyökkäyksen, mutta samaa ei nähty 2. erässä. Onhan se selvää, että B-2-B -peli - eilen tiukka ottelu Latviaa vastaan - näkyy liikkeessä. Väsy alkaa tulla puseroon. Joukkuepuolustus pelittää edelleen ihan hyvin. Oikeastaan se toimii niin pitkään, kun venäläispelaajat eivät älyä pitää tempoa yllä kiekollisena ja kiekkottomana. Tuossa oli pari vaihtoa, joissa he laittoivat pari pykälää lisää vauhtia ja slovakit olivat heti suurissa ongelmissa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että 1-0-johto on turvallinen ja Slovakialla on Mount Everest kiivettävänään yhteenkin osumaan.
   
  Viimeksi muokattu: 01.01.2017 klo 04.41