Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 31.12.2016–1.1.2017 (6. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2017, Montreal ja Toronto' , aloittajana red.machine, 31.12.2016 klo 19.36.

 1. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Suomen vai Känädän aikavyöhykkeellä? Suomen vyöhykkeellä on varmasti tulossa.

  Vehville nolla nyt, paikka säilyy suvereenisti ja parillisena vuonna taas kannu kotiin.
   
 2. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Se selviää aikanaan, tämä turnaus ei kauheasti herätä luottamusta. Lisäksi olet tässä unohtanut aika monesti sen Vesalaisen, jota on povattu top 10, tai jopa top 5 varaukseksi. Tai siis povattiin ennen tätä kautta. Mutta sehän pelasikin SHL:ää ja sitten vain 9 peliä Liigaa. Helppo unohtaa sen pelaamat miestenpelit, tosin joutu Ruotsissa katsomoon, kun taso ei riittänyt ja Kerhossa 1+0, 9 peliin. Että ei muuta kuin poika änäriin vaan.

  On tainnut Barkov ja Laine sumentaa tätä uskoa aika monella, no joo Granlund ja Aho kanssa, liikaa liian nopeasti, niin katoaa se perspektiivi. Armiat, Puljut jne. sitten onkin vähän heikommalla tuolla, vaikka nekin oli jo loppupeleissä Liigaan kovia tekijöitä kun lähtivät. Nämä nykyiset ei ole olleet sitäkään vähää.
   
 3. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Sori. Muistin, että Tukkajumala voitti sen perinteisen hopean ensimmäisellä Kerho-kaudellaan Jalosen jälkihöyryissä. Normitulos tulikin vasta toisella kaudella, jolloin samalla ajettin Kerho lähes konkurssiin. Joka tapauksessa Kerhon ja Tapparan taloudenhoitajien keskuudessa Jukka ei ole maailman suosituin henkilö. Sehän ei toki Jukkaa kiinnosta.
   
 4. p_3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jukurit
  Suomi voittaa ja Veinille nollat, torille.
   
 5. Wilderness Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minnesota Wild
  Lainaus:
  En nyt kuitenkaan vielä vertaisi Puljua ja Armiaa keskenään. Puljulla vasta menossa ensimmäinen kausi ja on kuitenkin ollut 25 pelissä kokoonpanossa, joissa tehnyt yhteensä 8 tehopistettä. Armia on nyt 23 -vuotias, jolla yhteensä 57 peliä, joissa 14 tehopistettä.
   
 6. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  No sitten sä oot vielä enempi pihalla sun jutuissasi kuin uskoinkaan. Käy nyt vaikka tutkimassa vähän ketä on ollut Kerhon koutseina.
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Miten unohdin Vesalaisen? Sanoinko että esimerksi Vesalainen on vielä valmis änäriin? En tietääkseni.

  Armiahan vetää hyvää kautta roolissaan, todenäköisesti yksi Jetsin parhaita pelaajia oikeastaan. Tai ainakin ennen loukkaantumista oli.

  Puljua tähän on todella turha vetää, kyllähän poika kuuluisi AHLn, eikä se hänen vika ole että MacLellanilla on toisenlainen tyyli kehittää pelaajia.
   
 8. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  100-vuotisjuhlat alkaa hyvin. Suomen voittoprosentti on luultavasti kaikissa lajeissa 100.
   
 9. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Ei toki pidäkkään, siis suoraan verrata NHL tehoja, vaan tarkoitin että noi molemmat oli Liigassa jo pelimiehiä kun lähti. Nää junnut ei ole olleet ns. mitään. Siitä on melkonen tie ensin nousta Liigassa ykköskoriin ja sieltä sitten NHL:ään. Se onnistumisprosentti ei ole ollut historiassa kovin kova.
   
 10. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Minä näen parhaimmat mahdollisuudet breikata Borgströmillä kunhan saa hieman lihaa luidensa ympärille. Änärissä pelaa jo nyt muutama pakki viime draftista jotka varattiin Juolevin jälkeen joten paljon pitää tapahtua jotta Olli merkittävän uran tuolla tekee. Kuokkanen on melko yksioikoinen pelaaja jolta ei löydy mitään ominaisuutta mikä erottuisi. Muut ovat tasaista massaa.
   
 11. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ja Armiakin menossa kohti hyvää NHL-uraa. En nyt oikein ymmärrä näiden keskustelujen pointtia - ei kaikkien tarvi olla vielä 18-vuotiaana valmiita änäriin, tehdäkseen siellä kuitenkin hyvän uran. Ja toisekseen moni näistä Pohjois-Amerikassa pelaisi tällä hetkellä hyvässä roolissa Suomessa, jos olisivat päättäneet jäädä Suomeen. Moni NHL:ää tavoitteleva nuori nyt vain haluaa päästä mahdollisimman nuorena tutustumaan pieneen kaukaloon. Totta kai pelaajan täytyy ajatella mikä on parasta itselle, ei sitä mikä voisi olla parasta Suomen nuorisomaajoukkueelle ja sen valmennukselle yhden turnauksen ajan.
   
 12. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Eli koska Olli kehittyy eritavalla kuin muut. Se on automaattisesti hänen paskuuttaan. Toinen vaihtoehto on se että Canucks on muutenkin niin huono, että nähtiin järkevämmäksi mennä Londoniin kehittämään jokaista osa-aluetta eikä tulla pienille minuuteille NHLään häviämään.
   
 13. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Käsi ylös virheen merkiksi. @bebeto se Vesalaisen unohti, myönnän erheeni.

  Mutta sitä en myönnä, että Armia oli pelaaja Liigassa, Pulju oli jo pelaaja Liigassa, näistä jätkistä ei mahdu oikeastaan kukaan Liigaan isoille minuuteille. Pitkä on matka.
   
 14. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikirjasto
  Kaikille Veinin dissaajille haluasin muistuttaa että Veini panee Kikan tytärtä. Se tekisi hänestä jo yksistään sen tason alfan että tämän palstan betamiehet voivat tukehtua kamomilla-teehensä.

  Tämän lisäksi Vehviläinen on erittäin hyvä maalivahti.
   
 15. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Vittu kun vituttaa, ettei vaihdettu Rautakyrpää ja Uramaa pois aiemmin. Sääliks käy joukkuetta. Heti voitto, vaikka vieläkin paikat tuhlattiin aikalailla, mutta tuli kumminkin, kun asianmukainen mies valmentamassa.
   
 16. Wilderness Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Ketkä Juolevin jälkeen varatut pakit pelaavat änärissä jatkuvasti? Ainoastaan Jakob Chychrun on pelannut pakeista änärissä. Sergachyov pelasi 3 peliä ennenkuin palasi junnuihin, Bean ei ole pelannut peliäkään kuten ei myöskään Charlie McAvoy. Ja siinä olikin kaikki top-15 varatut pakit viime draftista. Kuokkasta taas on varsinkin enemmän nähneet sanoneet hyvin samantapaiseksi pelaajaksi kuin Sebastian Ahoa, joka tietääkseni pelaa varsin hyvää tulokaskautta änärissä.
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Nyt meni kamomillat väärään kurkkuun..
   
 18. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  No nyt sä kyllä valehtelet. Taisi kylläkin tulla kossukolat näppikselle.
   
 19. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Armia ei ollut pelaaja Liigassa? Viimeisellä kaudella runkosarjassa 47 peliä, 19+14=33 pistettä. Kovat on liigapelaajan vaatimukset Hämeenlinnassa.
   
 20. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Olet kyllä harvinaisen kassalla. Draftista on kulunut puoli vuotta, ja sitten aletaan pokkana väittämään että tämä puolivuotinen on muuttanut tilannetta niin radikaalisti ettei Juolevi olekaan enää niitä kirkkaimpia pakkilupauksia ikäluokassaan. Jokainen joka NHL:ää yhtään seuraa, tietää että pakkilupaukset nousevat hyvin harvoin heti ensimmäisellä kaudella NHL-kokoonpanoon. Esimerkiksi nimistä Weber, Karlsson, Subban, Suter tai Ekman-Larsson kukaan ei pelannut Nahilassa draftin jälkeisenä kautena.

  E: Muutenkin aika käsittämättömiä mielipiteitä tämän joukkueen pelaajista. Ykköskierrokselle tuosta porukasta on spekuloitu viittä kaveria, ja kyllä lähtökohtaisesti jokaisella pelaajalla joka ensimmäisellä kierroksella NHL:ään varataan on odotusarvona jonkinlainen NHL-ura. Täällä heitellään verrokkeina nopeasti kypsyneitä pelaajia kuten Granlundia tai Barkovia, mutta kummasti unohdetaan ne Donskoit, Jokiset, Nutivaarat ja Komarovit jotka NHL-pelaajiksi ovat kasvaneet vasta kypsemmällä iällä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.01.2017 klo 03.11
 21. T-aika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllä se voittoprosentti taitaa olla yhtä lajia lukuunottamatta pyöreä nolla.
   
 22. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  No sillä ei ole validia syytä, Veini on kaikesta huolimatta hyvä maalivahti.
   
 23. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Tehtiin muuten historiaa. U20 kisojen wikipediasivun mukaan: "This event was the first time in IIHF World Junior history that the defending champion (Finland) advanced to the relegation round."
   
 24. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Juolevi ei nähdäkseni ole kehittynyt vuodessa yhtään, oli itse asiassa viime kisoissa parempi kuin nyt mutta ehkä kapteenin natsat painavat liikaa. Toivottavasti olen väärässä mutta tällä hetkellä Juolevi ei näytä NHL-joukkueen top 6 puolustajalta. Hänellä ei ole mitään ominaisuutta joka erottaisi hänet massasta, näin se vain on.
   
 25. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Huoh... hienosti väärinymmärretty. Tahallaan sillä tavalla.