Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 29.–30.12.2018

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana aessi, 29.12.2018 klo 23.37.

 1. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Lightningilta yksi kauden surkeimmista eristä. Vieraat veivät peliä koko 20 minuuttia ja jos Cooper ei saa joukkuetta herätettyä erätauolla, niin tänään ei pisteitä tulla nappaamaan.
   
 2. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Hyvä ensimmäinen erä Habseilta,toivottavasti pystyvät pitämään tason.Hyvää luistelua ja laukauksia.Kotka oli myös hyvässä tikissä ja järjesteli maalitilanteita.
   
 3. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Bruins ja Bruinsin ylivoima, huoh. Buffalo iskee alivoimalla 2-1. Se oli kahdeksas alivoimamaali Bruinsin verkkoon tällä kaudella.
   
 4. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Tulee ainakin maaleja. Montreal 4-5 johtoon ja 2. erää jäljellä vielä 6 minuuttia. Hyvin ovat vieraat pelanneet, mutta tämä kotijoukkueen puolustustyöskentely viisikkona on ollut erityisen heikkoa tänään. Montreal voisi rehellisesti sanottuna johtaa tätä peliä 4-10.
   
 5. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Pienoista yllätystä Habsit yrittää järjestää,ja johtavat 5-4 kahden erän jälkeen.Ohjureilla koitetaan saada maaleja aikaiseksi ja siinä on kyllä onnistuttukin kohtalaisen hyvin.
   
 6. Matsku Jäsen

  Riikola uran eka maali. Yv:llä.
   
 7. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  DeBrusk ohjaa ylivoimalla tasoituksen, 2-2. About kaksi ja puoli minsaa peliä jäljellä.
   
 8. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Jälleen kerran jos et tee niin kaveri tekee, peli 1-1 Hoffmanin maalilla kolmannen erän loppu puolella.
   
 9. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Buffalossa jatkoille.
   
 10. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Florida tällää erän loppuun Huberdeaun maalilla 2-1, eiköhän peli ollut siinä. Flyers ei petä:)
   
 11. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  BRUINS WIN! Kuraly ratkaisee, oma rebound verkkoon.
   
 12. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
  BOOOM KANER!!!

  Olisi pitänyt jättää Avs pisteittä tänään, mutta kelpaa tämäkin.