Otteluseuranta 25.5.2023 (13. kisapäivä)

  • 86 171
  • 2 723

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Latvia & Saksa ei mestaruuksia
USA viimeisin mestaruus 1960
Kanada viimeisin mestaruus 2021

Eli eiköhän siis Kanada vie tämän… Ois paskin mahdollinen päätös näille MM-kisoille.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Latvialaisten keskipalkka yksityisellä 1450€ ja Suomessa se on 3800€. Eli 60€ olisi päässyt näkemään Unkari matsin vau!

Niin, kuten kirjoitin ostovoimaan nähden aika lailla samat hinnat. Suomessa ehkä inan halvemmat. Kauheitahan nuo hinnat toki on vrt. ihan vaikka jalkapallon arvokisat.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei Kassu oikein pystynyt peliä tekemään missään vaiheessa kisoja tai edes hallitsemaan virtausta, mutta ehkä omaan tasoonsa nähden oli kyllä Suomen parhaita.
No joo, Kapasen kohdalla oli kyllä ehkä kyse siitäkin että itselläni ei ollut kauheasti odotuksia miestä kohtaan. Jos vaikkapa Rantanen olisi pelannut niinku Kapanen niin sitten se ei olisi ollut niin hyvä esitys odotuksiin nähden.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kiitos Mörkö! Kapanen sanoi tuossa hyvin että Anttila onnistui tekemään itsestään ilmiön maajoukkueessa, ja harva sellaiseen kuitenkaan pystyy.

No eipä olisi muutama vuosi sitten Mörkö itsekään uskonut mitä tulee saavuttamaan. Vuosi vielä Kärpissä ja sitten hokkarit naulaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Mä en ihmettelisi, jos Rane tekisi Ristolaiset ja maajoukkuehommat saattoi olla tässä. Jäi varmaan melko hapan kuva tästä sirkuksesta.
Joo, Stanley Cup ja yli piste per ottelu NHL:n runkosarjassa ja playoffseissa ei ole karjalalippiksille mitään, jos teet vain 0+9 kahdeksaan MM-otteluun. Matkustaja.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Iltalehden lampaanperseiden mukaan Rantanen ja Lehtonen illan paskimmat. Toki siellä pari muutakin kahden perseen miestä oli, mutta en itse kyllä peliä ihan noin nähnyt. Mörköllekin yksi leijonan turpa. Mistäköhän?
Kaatui vain kerran polvilleen pelin aikana.
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Välierissä USA-Saksa ja Kanada-Latvia. Niputukset sitten finaalissa tai pronssimatsissa.
Auts, luulin jotenkin muuten. Harmin paikka. Sitten se onkin USA- Kanada finaaali. Toivon, että jinksaan tällä edes toisen, mä mokaan nää aina. Näköjään jo ottelupareista lähtien
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Tajusin muuten saman kuin @jypinfani jo taisi mainita että kaikki maajoukkueet tänä vuonna ulkona mitalipeleistä (U20, U18 ja miehet). Vähän laihempi vuosi tähän väliin.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Venäjähän olisi ollut materiaaliltaan aivan ylikylän jengi näissä kisoissa mukanaollessaan.
Ja senkin olisi joku Ukraina tai vastaava pudottanut jo ennen puolivälierä.
 

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitos Mörkö! Kapanen sanoi tuossa hyvin että Anttila onnistui tekemään itsestään ilmiön maajoukkueessa, ja harva sellaiseen kuitenkaan pystyy.
Juuri näin. Nousee legendaarisuudessaan Tupu-Hupujen ja Teletappien kanssa samalla tasolle tai oikeastaan moninkertaisena mestarina edelle. Tullaan muistamaan aina. Nimenomaan ilmiönä.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Ihme kyllä ei tuo leijonien tappio jaksa edes vituttaa. Jollain tapaa sekavaa ja halutonta tekemistä koko kisojen ajan. Ja mikä tärkeintä... kylllä tuo Ruotsin tappio on vielä suurempi kämmi. Loput pelit Riikaan kansanliike pystyyn!
Täysin samaa mieltä.
Sekavaa pelailua, hengetöntä läpsyttelyä koko turnee.
Jostain syystä nämä Rantaset, Kakot ja Armiat olivat todella kevyttä kamaa. Varsinkin Rantaselta olisi odottanut aivan jotain muuta kuin tätä nähtyä sooloilua ja surffailua.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Kapanenhan nimenomaan teki molempia asioita ja vielä helvetin hyvin.
Ehkä sitten tämä tapahtui Ranska-pelissä, jota en itse katsonut. Mutta muissa en kyllä sellaista pannut merkille. Ihan se perinteinen Kapanen siellä minusta oli. Hyvää pörräystä paikoitellen ja saattaa väläyttää, kun tähdet ovat sopivassa asennossa. Pittsburghista tuttu löysyys loisti tällä kertaa poissaolollaan, mistä johtuen varmaan jäi monelle positiivisena mieleen.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Näitä kisoja on seurattu n 25v Latvian kautta ja lopultakin puolivälierien hyvä taistelu tuottaa tulosta kun iso maa ei rankaisekaan ylivoimillaan! Harmi ettei loppumatsit ole kotona, voisivat vaihtaa Latvian pelit kotiotteluiksi.. Ruotsilta ja muilta isoilta mailta puuttuu toki isot tähdet, mikä helpottaa pienien tekemistä, mutta myös Latvia/Saksa pelaavat ilman NHL-tähtiään, joten tämä on joukkueen voitto!

Kaspars Daugavinsin upea maajoukkueura jatkuu vielä kahden ottelun verran. Tämä on oli todennäköisesti kapteenin viimeinen kotiottelu ja joukkueen johtaminen, taistelu alivoimalla jne oli kaunista katseltavaa!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
EHT-turnaukset valmistavat hyvin MM-kisoja varten.
T: Suomi, Ruotsi, Tsekki ja Sveitsi.

Tuleehan niissä Liigapelaajille loukkeja ja aikaisemmin jopa koronaa. Joku rotaatiopelaaja siis hyötyy näistä poisjäänneistä
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Faneilla tuskin on. Tai sehän selviää tarkkailemalla Länsiterminaalin liikennettä lähipäivinä.
Lätkäjoukkuetta toki tarkoitin. Faneillahan nyt ei maha voi koskaan olla liian täynnä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös