Otteluseuranta 25.5.2023 (13. kisapäivä)

  • 86 852
  • 2 723

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pohjois-Amerikassa on tajuttu, että ei millään laatupelaajilla voiteta yhtään mitään. Jenkit ja Kanada kaapi Ö-korista joukkueet täyteen paikallisia mörkömarkoja ja johan alkoi homma toimimaan. Samaan aikaan 100:n tehopisteen rantaset jäävät asemalle että heilahtaa.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
USKOTTEKO KOTONA! NHL:ssä 55 -maalia ei merkkaa mitään näissä karkeloissa. Toivottavasti suomalaiset muistavat sen ensi vuonna, kun itketään näisen "supertähtien" perään
Noh, viime kisoissa taisi Armia, Granlund ja Heiskanen olla ihan kohtuullisen tärkeässä roolissa. Toki myös Manninen, joka ollut nämä kisat aivan paska.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kannattaisi lopettaa sen kantri-paskan kuunteleminen.
Tästä innostuneena kävin miettimään, että jos Nashvillessä on country niin mikä on vaikkapa Helsingissä? Autotunemuminaräppi?
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Aina ei voi voittaa. Ei edes Jukka Jalosen joukkueet. Selkeästi aika katsoa peiliin ja miettiä, mitä pitäisi tehdä toisin. Henkilökohtaisesti minua tämä tappio ei juurikaan hetkauta, sillä en ole muutenkaan katsonut näitä kisoja, mutta fanien puolesta tunnen pettymystä. Suurin elein lähdettiin ns. vuolemaan kultaa, mutta olisi kannattanut panostaa scouttaamiseen ja muutenkin yhteisiin treeneihin, sillä mitä ilmeisimmin pelitapa ei vaan ole tietyille pelaajille sopiva.
Tämä arvio siis mutu-tuntumalla, voin olla siis täysin väärässäkin asiasta.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tämä turnaus oli täydellinen Joutsenlaulu Jaloselle, Anttilalle ja Mertarannalle. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitos palveluksista Suomen jääkiekolle.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tämä räpellys on nyt totta, liitonkin on älyttävä, että turnaus kuvastaa Suomen tasoa tällä hetkellä. Ketään ei kiinnosta, liittoa vähiten, ja pöhöttynyt herrakerho saa ansionsa mukaan. Ylihinnoitellut kisat, hallissa vaisu tunnelma ja leijonista on tullut ei-niin-kiinnostava tuote.
 
Viimeksi muokattu:

ditrim

Jäsen
Eikö se sanna mariini vois tulla jo hidastuksiin koksubailaamaan viinilasi kädessä?
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Koska julkaistaan kv-raatien äänet?
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä on palkeet tyhjät. Kaks erää on höyrytty nolla tuloksella. Nyt pitäisi iskeä vähintään kolme. Ei usko enää valkoinen itsekään.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Otan vilpittömästi osaa. Omalla kohdalla taas pystyy kerrankin sanomaan niin, että Kiekko-Espoon mestaruus tyhjensi palkeet siinä määrin ettei näiden kisojen pettymykset oikeastaan tunnu juuri missään. Olen katsonut kisoja ehkä yhden kokonaisen erän verran yhteensä.
Itsellä kyllä kans jäi kisojen kattominen hieman vähemmälle. Pakko myöntää. Peli on ollut kyllä yhtä sekaisin turnauksen alusta asti.

Ensin Kärppien farssi, sitten Juryvision farssi ja nyt tämä Leijonien farssi. Paskaa on tullut kyllä aivan joka tuutista, mutta tästä ei ole kuin suunta ylöspäin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös