Otteluseuranta 19.5.2023 (8. kisapäivä)

  • 31 529
  • 911

Ruutu8

Jäsen
Mua vähän ärsyttää tämä hokema, kuten Oksanen juuri totesi: "Nihkeetä on, mutta hoidetaan nämä alta ja focus sinne puolivälierään".

Kaikkiko oikeasti uskoo, että homma lähtee liekkeihin samantien pleijareissa, vaikka oikein mikään ei toimi ennen sitä?

Samalla tuo on mielestäni ihan hemmetin laiskaa hokea vaan kokoajan, että hoidetaan nämä nyt alta ja kyllä se siitä.. Toki turnaus formaatti antaa tähän mahdollisuuden.
 

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä helvettiä, täällä siis lähinnä arvostellaan Rantasta, joka on ollut aivan ylivoimaisesti paras pelaaja tässä pelissä??? Olkoonkin että parantamisen varaa on Mikollakin. Arvostelkaa nyt ensin vaikka tuota pakiston kokoamista lähes pelkkien metsureiden varaan, seuraavaksi Jalosen aikansa elänyttä pelitapaa ja kolmanneksi vaikka sitä ettei tuolla suostuta millään muuttamaan ketjuja vaikka kaikesta näkee ettei kemioita oikein ole.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Mä en kyllä täysin ymmärrä Rantasen arvosteluu. Vois olla parempi joo mutta ollu silti suomen parhaita jossai alkulohkoläpsyttelyis.

Jep, ihme sylkykupiksi joutunut vaikka on joukkueen paras ja vieläpä ylivoimaisesti. Huolestuttavaa on, miten huonosti muu joukkue pelaa. Ei yksin voi tehdä kaikkea.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Nyt JYRÄTÄÄN! Asennetta!!!!!!!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Niin Rantanen kuitenkin jakaa Suomen sisäisen pistepörssin, vaikka ei maaleja olekkaan tehnyt. Pitäisi olla jo 10 pistettä tehtynä.

NHL:ssä pistekeskiarvo 1.28p/peli tällä kaudella mutta nämä Ranskat ja Unkarit ovatkin tiukempia vastustajia ja nyyh vielä koukkivatkin. Toivottavasti Mikko lyö tänään tyhjiin niin saa maalitilinsä avattua.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paska matkustaja-Rantanen teki Ohtamaasta Makarin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös