Otteluseuranta 17.5.2023 (6. kisapäivä)

  • 58 130
  • 1 676
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Kun Rantanen viimeksi pelasi maajoukkueessa Ranskaa vastaan, Suomi hävisi 1-5. Tässä on hyvä sauma toistaa historiaa. Tosin sehän olisi vain Don Tamin ansiota, jos Ranska voittaa tänään.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
No joo maaleja saisi pikkuhiljaa tulla, mutta ei se sitä poista, että rantasmikon ratkaisut on joukkueen parhaimpia. Rantanen on liian hyvä ja muut ei pysy perässä.

Mielenkiintoinen näkemys. Enemmän Rantanen näyttää siltä, että olisi sen 100p+ tehnyt jossain Romanian liigassa.
 

Alejandro

Jäsen
Jos yhtä asiaa elämässäni kadun, niin sitä, etten mennyt nykyisen avovaimoni kanssa Tamin edellisen elämänkerran julkaisutilaisuuteen täällä Helsingissä.

No seuraavaa kirjaa odotellessa.
 

apkarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT , Leijonat, Liverpool, Real Madrid
Tokaan erään pitäisi tehdä ketjumuutoksia, koska nää nykyiset on jo todetto toimimattomaksi.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Oliko tuolla KÄRPPÄfani?
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voitetaan ne oikeat pelit...
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
MM kisoissa olevien joukkueiden pelissä on Suomen pelien perusteella tapahtunut nopea evoluutio vauhtipelin suuntaan. Oleellista ovat hyvin liikkuvat ja kiekollisesti avaavat pakit, jotka osaavat tarpeen tullen myös puolustaa sekä kärkkäät, jalalla varjostajistaan irtoavat ja terävästi laukovat hyökkääjät.

Suomi vaikuttaa toistaiseksi pelitavaltaan museaaliselta jäänteeltä palautuksen palautuksineen ja pelaajien välisiltä pitkiltä etäisyyksiltään, jotka blokataan viimeistään hyökkäyssinisellä. Suomen vastustajajoukkueet ovat myös scoutanneet hyvin Suomen hitaahkon pelitavan/pelaajamateriaalin heikkoudet omassa päässä.

Jalonen on kyllä jäänyt jossain määrin jälkeen tästä nopeasta pelitavasta.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei lähde vapputanssi katsomossa keskellä viikkoa ihan niin räyhäkästi. Selvästi liian vähän viinaksia tarjolla karjalalippiksille
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös