Otteluseuranta: 13.5.2012 - Päivä 10

  • 153 412
  • 715
Tila
Viestiketju on suljettu.

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Nyt ei riitä enää omakaan optimismi tähän peliin. Mutta se onni tässä on, että jenkeille ei jää mitään kuvaa siitä, millaista Suomen kiekollinen peli voisi olla. Parempi Suomi niillä torstaina vastassa on
 

KJR_63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa. LA Kings
Ei tästä voi Lehtosta syyttää. Tuolla puolustuksella jokainen maalivahti imee vähintään 5. Näin teki myös Kiprusoff olympialaisissa.
 

Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Mistä ihmeestä tämä varmuus siitä, että Suomi ja USA olisivat puolivälierissä vastakkain?

Kazakhstan on Suomea vastaan pakkovoiton edessä ja jos Suomi jatkaa samanlaisella pelillä kuin USA:ta vastaan, tulee varmasti turpaan myös kazakeilta.

Valko-Venäjä on myös selkeästi parempi joukkue kuin tämän hetken sarjasijoitus näyttää. Kun Kanadallakaan ei ole pelissään mitään suurempaa panosta, voi myös tuo peli päättyä Valko-Venäjän voittoon.

Ja Slovakia voi kaataa sekä Sveitsin että Ranskan ja 15 pisteeseen.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei tämä mielestäni ole edelleenkään _pelkästään_ maalivahtiin kaatunut, raumalaisfanit saa ihan rauhassa huudella, toki nythän Vehanen pelaa jatkossa ja katsotaan näytöt ennen kuin annetaan risut/ruusut.

Ei ole kaatunut ei, mutta on meitäkin jotka odottivat että Vehanen on maalissa tänään. Ihan tosissani kuvittelin ettei ykköstä ole hakattu kiveen vaan Lehtosen keskitason ilta huippuiltaa vaatineessa pelissä olisi aurannut tien Vehaselle. Eipä aurannut, mutta nyt se sitten tulee. Vehanen saa hakea pelituntumaa kivikovaa Kazakstania vastaan ja sitten häkkiin USA/Kanada matsiin. Heittelen juuri hattua ilmaan.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Pesonen ottaa lämpöä.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Pesonen voisi herätellä joukkuetta ottamalla kunnolla turpaan. Loppuisi varmaan tuo mussutuskin.

Saatanan lampaat.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Meillä on varastossa kaksi hyökkääjää, mutta ei yhtään puolustajaa. Olisiko kannattanut ottaa ainakin yksi puolustaja mukaan 'kaiken varalta'.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisi edes reservissä Petrelliä ja Nokelaista, joilta voitaisiin odottaa asennetta, mutta sieltä löytyy Töppöräistä ja 165-cm Kiiskistä.
 

Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Ei tästä voi Lehtosta syyttää. Tuolla puolustuksella jokainen maalivahti imee vähintään 5. Näin teki myös Kiprusoff olympialaisissa.

Suomi häviää joukkueena tänään. Eikä Lehtosenkaan suoritus ole mikään loistokas. Moni muu maalivahti olisi tänään pelannut paremmin.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Parempi että kävin päästelemässä ensin hyöryjä ulkona.

Tappiot opettaa. Onneksi. USA leikittelee koko lopun, ei tässä mitään. Jarkko Ruudulle nyt äkkiä soittoa jo täksi illaksi ja kisapassi leimuuseen, Vatanen parsitaan kuntoon huomiseksi, Joni Pitkänen raahataan vaikka laatikossa tuonne, Lepistökin kelpaa, Karalahti tulee aukomaan päätä kaukalon laidalle, Matikainen helkkariin tuolta penkiltä ja Tamminen tulee stunttaamaan, ja ennen torstain peliä Kal£ nakkaa pari saturaista amerikkalaisille mukaan ja linkkuri kohti hesan yöelämää keskiviikko iltana.

Ei vaiskaan. Kyllä tässä on totinen ryhtiliike tehtävä, jos edes mielitään. Lehtosen peli on ollut kyllä ihan sekaisin. 1. kenttää peluutetaan aivan liikaa, paukut jo vähissä. Kazakstan pelissä pitää säästää juuri näitä jätkiä, ja antaa aikaa Tuppuraiselle ja Kiiskiselle, että saadaan lepoa pojille. Pukumiestenkin eleet penkillä seistessään kertovat karua kieltä. Olisiko Peltosen Ville sittenkin ollut se liideri joka olisi näyttänyt pahassakin kohti, että nyt alkakaa pelata prkl!

MM-kulta on joko noussut päähän nyt perusteellisesti, vai mikä lie. Vehanen torstaina häkkiin, ja betonipuolustus kasaan. Kiitos.
 

Veijari

Jäsen
Monesko kerta oli kun MG oli perseellään jäällä hävityn kaksinkamppailun jälkeen? Pehmee on poika tai sit paskat varaluistimien varaluistimet jalassa.
 

Sic

Jäsen
Mielestäni jo Kazakstania vastaan pitäisi tehdä rohkeita muutoksia kokoonpanoon, Immosen kenttä on edelleenkin ollut sysipaska, ei tuolla kolmikolla vaan voida jatkaa isoja maita vastaan.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Noniin! Tulihan se molarin vaihto sieltä!

Olisi pitänyt vaihtaa jo paljon aiemmin. Nyt vaan tuo imuri katsomoon loppukisojen ajaksi.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pete Vehanen torjuu nollan ja tekee kuusi maalia vielä, katsokaas vaikka.
 

blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Florida Panthers
Ei ole kaatunut ei, mutta on meitäkin jotka odottivat että Vehanen on maalissa tänään. Ihan tosissani kuvittelin ettei ykköstä ole hakattu kiveen vaan Lehtosen keskitason ilta huippuiltaa vaatineessa pelissä olisi aurannut tien Vehaselle.
Kiitos, juuri näin
Nyt Vehanen maalille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös