Otteluseuranta – mitaliottelut 25.5.2014

  • 250 243
  • 1 292
Tila
Viestiketju on suljettu.

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olli Palola pelaa ensi kaudella ihan varmasti Pohjois-Amerikassa.

Taisit laittaa jo aiemmin jotain tämän suuntaista ja silloin hymähtelin ajatukselle, mutta nyt ei enää hymyilytä. Palolalta tänään aivan erinomainen kokonaisvaltainen peli.

Jos Palolaa vertaa Aaltoseen, ensin mainittu on ollut kovia maita vastaan ihan eri tasolla, jos nyt ei jotain Kazakstania sitten aaltosmaisesti pyörittelekään.

Paras suomalainen kuti sitten nuoren Teemu Selänteen (jolla toki mm. jalat olivat sitten vielä ihan eri tasolla)?

Suomella ei juuri ole kavereita, joiden vetoa viitsisi vaikkapa kanadalaisiin verrata. Palolan veto kestää vertailun.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...

Paras suomalainen kuti sitten nuoren Teemu Selänteen...

Juu, ei tuossa välttämättä hirveästi ylihehkutusta ole mukana, onhan se fakta, että Palolan (lyönti)laukaus on poikkeuksellisen hyvä, lähtee nopeasti, napakasti ja varsin tarkastikin.

Ehkä tärkeintä on kuitenkin se, että lähtee erittäin yllättävästi, pienestäkin tilasta.
 
Olli Palola pelaa ensi kaudella ihan varmasti Pohjois-Amerikassa.

Täytyy sanoa, että Palola pelasi kyllä mahtavan finaalin ja mahtavat kisat muutenkin. Okei hän hukkasi paikkoja aika paljon, mutta teki myös tärkeitä maaleja. Tuo laukaus on suomalaisella mittapuulla melkoinen pommi.

En minä Palolalle välttämättä uraa Pohjois-Amerikassa ennusta, mutta ihmettelen jos pelaa Suomessa vielä ensi kauden. Eiköhän KHL vie kuten sillä on tapana hyvien ja vähän huonompienkin pelaajien osalta.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Tuomaritoiminta, Putin katsomossa, tuomaritoiminta ja koko tapahtumasta huokunut ilmapiiri oli täytti MINULLE farssin ainekset. Ja tämän kruunasi Fasel lopuksi. Sillä että Venäjä on paras ja voitti ei ole farssin kanssa juuri mitään tekemistä, se oli väistämätön paha.

Mitä uutta on siinä, että finaalijoukkueen presidentti istuu katsomossa? Tai siinä, että Fasel kosiskelee yleisöä puhumalla heidän kieltään. 1995 Suomi voitti Ruotsin Globenissa, silloinen pääministeri Paavo Lipponen istui katsomossa ja päätösseremoniassa Fasel puhui suomea. Farssi!

Olisit sanonut sen suoraan, että tuomaritoiminta oli farssi, etkä vetämällä Faselia siihen. Mikäli Suomi olisi voittanut tänään, olisi kisat silti pidetty diktatuurisessa Valko-Venäjällä. Minusta isäntämaan valinta oli farssi, mutta siitä itkeminen hävityn finaalin jälkeen on liian myöhäistä.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Luulin aluksi ettei Venäjän voitto vituttaisi lainkaan vaan olisin tyytyväinen myös hopeaan, mutta kyllähän tuo pelin linjattomuus jäi hieman vituttamaan. Mielestäni tuomarit eivät kuitenkaan tätä ottelua ratkaisseet vaan Venäjä osasi käyttää linjattomuuden hyödykseen ja senhän varmasti jokainen tiesi, että noilla jäähymäärillä voittajasta ei ole epäselvyyttä.

Tällä hetkellä haluaisin olla toisessa todellisuudessa, jossa illan pelissä olisi heti ensimmäisestä hetkestä asti vihelletty kunnon linjan mukaan ja annettu Malkinille 2+10 tai jopa 5+20. Kuinka dramaattisesti peli olisi kääntynyt tuollaisen suuren jäähyn takia?
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Erittäin lämpimät onnittelut rakkaalle itänaapurille mestaruudesta! Vakuuttavaa tekemistä koko turnaus.

Ovie ei ehkä voita koskaan Stanley Cupia, mutta 10 miljoonan dollarin vuositulot lievittänevät pahinta tuskaa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Saatanan Baby Fat Face olisi pitänyt pistää ulos heti aluksi, poikkarilla Haulan naama paskaksi ja vähemmän yllättäen Jättiläisvauva livahti kuin viagramyyjä-ryssä tullista.
 

Wire

Jäsen
Pitäiskö lähteä toisen päädumarin Keith Kavalin kurssille kun noilla opeilla pääsee viheltämään MM-finaalia.

News

Jäätävää
Communication with players, coaches, parents, and other officials
"I put my arm up and blew the whistle....Now WHAT??"
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jos Palolaa vertaa Aaltoseen, ensin mainittu on ollut kovia maita vastaan ihan eri tasolla, jos nyt ei jotain Kazakstania sitten aaltosmaisesti pyörittelekään.

Jaahas. Viime vuoden kisoissa Aaltonen teki neljä maalia, joista kaksi tuli Slovakiaa vastaan, yksi Venäjää vastaan ja yksi Ranskaa vastaan. Kaikki nämä maalit olivat ottelun voittomaaleja. Nyt Palola teki maalit Saksaa, Kazakstania, Kanadaa ja Venäjää vastaan, joista yksikään ei ollut ottelun voittomaali. Isoin ero on ehkä kuitenkin siinä, että Aaltonen viime keväänä neljän maalin lisäksi myös syötti seitsemän, kun taas Palola ei maalisyöttöjä itsekkäänä pelaajana juuri anna, tässä turnauksessa ei kertynyt ensimmäistäkään.

Ja tokihan Aaltoselta löytyy vielä se Sotshin puolivälierän ainutlaatuinen maali Venäjää vastaan. Moisia yksilösuorituksia harvemmin näkee suomalaisilta pelaajilta.

Hieno esitys tämä turnaus toki oli odotuksiin nähden Ollilta, mutta ei nyt ehkä ihan noin paljon tarvitse mopon keulia hehkutuksissa.
 

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Harmillinen tappio. Olisi ollut uskomaton loppu näille kisoille. Ylivoimalla olisi kaivattu tehokkuutta.

On näköjään finaali osunut lujasti johonkin hermoon. Aikamoista tekstiä ketju täynnä. Löytyy ainakin kaikki mahdolliset ääripäät Jatkoajasta. Jaroslavin karmea onnettomuus veti aikoinaan monet hiljaiseksi ja täällä toivotaan pilliruokintaa ja kuolleita ryssiä. Niin ne ajat muuttuu.
 

SH67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuomarivirheitä kyllä liian paljon, mutta Venäjän huikea yksilötaito tämän ratkaisi. Loistava suoritus kuitenkin Leijonilta! Ensi vuonna sitten poika kotiin.

Ja nuo sairaat russofobiset viestit voisi jatkossa jättää pois.

KIITOS SUOMI!

Pelko ja viha ovat eri asioita, ja itse pelaajana olisin kävellyt suoraan koppiin ilman mitalia ja seremonioita. Mutta silti ihan objektiivisesti paras voitti, tosiasiatkin tunnustettava.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös