Tila
Viestiketju on suljettu.

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Harmittaa kyllä OJ:n ja Jeren puolesta ettei sitä kultaa tullut vieläkään eikä taida tulla ikinä. Pari Palolan ylärimakutia vähän alemmas, ja olisi varmaankin ollut eri peli. Mutta tuurikin on ansaittava. Ei joukkueen silti tarvitse painaa päätä pensaaseen. hyvin taistelivat tässäkin pelissä. Olli Palola pelaa ensi kaudella ihan varmasti Pohjois-Amerikassa.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Wire

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Juuri näin. Ei tuossa Znarov rikkonut mitään sääntöä. Naurattaa tosin se, että ruotsalaiset yrittävät rakentaa tuosta jotain skandaalia, vaikka homma oli kaikkien (muiden) tiedossa jo ennen peliä.

Siinä Znarok tosin rikkoi kun tuli matsin jälkeen jäälle juhlimaan. Hänen toimitsijakieltonsa koski myös ottelun jälkeisiä seremonioita, mutta ymmärrettävästi hän ei malttanut pysyä poissa.

Alkoholisti tulee ilmaisen viinan luokse vaikka väkisin. Kaverilla näytti akkre roikkuvan kaulassa, eikö se otettu pois?
 
Se ei pelaa joka pelkää

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tästä olen kyllä eri mieltä. Suomella oli ihan helvetisti paikkoja tänään ja perjantaina ja jos siellä olisi ollut edes pari kädellisempää kaveria muutamien ripuliranteiden sijaan, niin tulos olisi helpostikin voinut olla erilainen. Voitettavissa tämä peli oli, vaikka tuomarit kyseenalaisesti vihelsivätkin.

Silti, en olisi kyllä ikinä uskonut finaalipaikkaan asti tällä jengille ekojen matsien jälkeen, joten...
Katsottiin samaa peliä. Tasakentällisin Suomi oli suurimman osan aikaa jopa niskan päällä. Ja tällä kertaa ne tolpat taisi mennä Suomelle, kun viimeksi nillittivät Kanadan tolpista.

Tolppien lisäksi monta muuta todella lähellä piti -tilannetta, esim. Lehterällä pari siinä lopussa.
 
17 kultaa, 13 hopeaa, 12 pronssia.

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja vielä piti laittaa Tsiikkiä loppuun, että vitutus olisi täydellinen. Ehdin jo hukata kaukosäätimenkin niin kauas, etten ehtinyt mykistämään tarpeeksi nopeasti.

Mutta joo, ei tässä enää sen ihmeemmin vituta.
 
30:00 3-8 "Tää on meidän peli." - 45:19 7-13 - 60:00 17-17 (7m) - 69:59 20-19
#14 Kathlen Ax 12.5.2019

Don't Stop Believin'
Suosikkijoukkue
SJ
Onnittelen vilpittömästi kaikkia palstan venäläisiä tai muuten vain Venäjää Suomea vastaan kannattaneita. Ei ole helppoa kuulua vähemmistöön täällä. Mäntylä #18, Jatzerman19, kovalev, mitä muita näitä nyt olikaan? Ilmoittautukaa rohkeasti täällä, niin menee onnittelut oikeaan osoitteeseen. Mahtaa olla hieno tunne nyt ja rinnassa kansallistunne huipussaan. Jos olisin itse venäläinen, niin luultavasti korkkaisin vodkapullon viimeistään nyt.
En paljoa tänne kirjoittele, mutta kiitos kuitenkin! Peukkua myös Suomelle, hienosti taistelivat!
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olli Palola pelaa ensi kaudella ihan varmasti Pohjois-Amerikassa.
Taisit laittaa jo aiemmin jotain tämän suuntaista ja silloin hymähtelin ajatukselle, mutta nyt ei enää hymyilytä. Palolalta tänään aivan erinomainen kokonaisvaltainen peli.

Jos Palolaa vertaa Aaltoseen, ensin mainittu on ollut kovia maita vastaan ihan eri tasolla, jos nyt ei jotain Kazakstania sitten aaltosmaisesti pyörittelekään.

Paras suomalainen kuti sitten nuoren Teemu Selänteen (jolla toki mm. jalat olivat sitten vielä ihan eri tasolla)?

Suomella ei juuri ole kavereita, joiden vetoa viitsisi vaikkapa kanadalaisiin verrata. Palolan veto kestää vertailun.
 
17 kultaa, 13 hopeaa, 12 pronssia.

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...

Paras suomalainen kuti sitten nuoren Teemu Selänteen...
Juu, ei tuossa välttämättä hirveästi ylihehkutusta ole mukana, onhan se fakta, että Palolan (lyönti)laukaus on poikkeuksellisen hyvä, lähtee nopeasti, napakasti ja varsin tarkastikin.

Ehkä tärkeintä on kuitenkin se, että lähtee erittäin yllättävästi, pienestäkin tilasta.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen
Olli Palola pelaa ensi kaudella ihan varmasti Pohjois-Amerikassa.
Täytyy sanoa, että Palola pelasi kyllä mahtavan finaalin ja mahtavat kisat muutenkin. Okei hän hukkasi paikkoja aika paljon, mutta teki myös tärkeitä maaleja. Tuo laukaus on suomalaisella mittapuulla melkoinen pommi.

En minä Palolalle välttämättä uraa Pohjois-Amerikassa ennusta, mutta ihmettelen jos pelaa Suomessa vielä ensi kauden. Eiköhän KHL vie kuten sillä on tapana hyvien ja vähän huonompienkin pelaajien osalta.
 
RELEASE THE KRAKEN

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greta Thunberg
Tuomaritoiminta, Putin katsomossa, tuomaritoiminta ja koko tapahtumasta huokunut ilmapiiri oli täytti MINULLE farssin ainekset. Ja tämän kruunasi Fasel lopuksi. Sillä että Venäjä on paras ja voitti ei ole farssin kanssa juuri mitään tekemistä, se oli väistämätön paha.
Mitä uutta on siinä, että finaalijoukkueen presidentti istuu katsomossa? Tai siinä, että Fasel kosiskelee yleisöä puhumalla heidän kieltään. 1995 Suomi voitti Ruotsin Globenissa, silloinen pääministeri Paavo Lipponen istui katsomossa ja päätösseremoniassa Fasel puhui suomea. Farssi!

Olisit sanonut sen suoraan, että tuomaritoiminta oli farssi, etkä vetämällä Faselia siihen. Mikäli Suomi olisi voittanut tänään, olisi kisat silti pidetty diktatuurisessa Valko-Venäjällä. Minusta isäntämaan valinta oli farssi, mutta siitä itkeminen hävityn finaalin jälkeen on liian myöhäistä.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Luulin aluksi ettei Venäjän voitto vituttaisi lainkaan vaan olisin tyytyväinen myös hopeaan, mutta kyllähän tuo pelin linjattomuus jäi hieman vituttamaan. Mielestäni tuomarit eivät kuitenkaan tätä ottelua ratkaisseet vaan Venäjä osasi käyttää linjattomuuden hyödykseen ja senhän varmasti jokainen tiesi, että noilla jäähymäärillä voittajasta ei ole epäselvyyttä.

Tällä hetkellä haluaisin olla toisessa todellisuudessa, jossa illan pelissä olisi heti ensimmäisestä hetkestä asti vihelletty kunnon linjan mukaan ja annettu Malkinille 2+10 tai jopa 5+20. Kuinka dramaattisesti peli olisi kääntynyt tuollaisen suuren jäähyn takia?
 
KUBE #26

HekeK

Jäsen
Erittäin lämpimät onnittelut rakkaalle itänaapurille mestaruudesta! Vakuuttavaa tekemistä koko turnaus.

Ovie ei ehkä voita koskaan Stanley Cupia, mutta 10 miljoonan dollarin vuositulot lievittänevät pahinta tuskaa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Saatanan Baby Fat Face olisi pitänyt pistää ulos heti aluksi, poikkarilla Haulan naama paskaksi ja vähemmän yllättäen Jättiläisvauva livahti kuin viagramyyjä-ryssä tullista.
 

Wire

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pitäiskö lähteä toisen päädumarin Keith Kavalin kurssille kun noilla opeilla pääsee viheltämään MM-finaalia.

News

Jäätävää
Communication with players, coaches, parents, and other officials
"I put my arm up and blew the whistle....Now WHAT??"
 
Se ei pelaa joka pelkää

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jos Palolaa vertaa Aaltoseen, ensin mainittu on ollut kovia maita vastaan ihan eri tasolla, jos nyt ei jotain Kazakstania sitten aaltosmaisesti pyörittelekään.
Jaahas. Viime vuoden kisoissa Aaltonen teki neljä maalia, joista kaksi tuli Slovakiaa vastaan, yksi Venäjää vastaan ja yksi Ranskaa vastaan. Kaikki nämä maalit olivat ottelun voittomaaleja. Nyt Palola teki maalit Saksaa, Kazakstania, Kanadaa ja Venäjää vastaan, joista yksikään ei ollut ottelun voittomaali. Isoin ero on ehkä kuitenkin siinä, että Aaltonen viime keväänä neljän maalin lisäksi myös syötti seitsemän, kun taas Palola ei maalisyöttöjä itsekkäänä pelaajana juuri anna, tässä turnauksessa ei kertynyt ensimmäistäkään.

Ja tokihan Aaltoselta löytyy vielä se Sotshin puolivälierän ainutlaatuinen maali Venäjää vastaan. Moisia yksilösuorituksia harvemmin näkee suomalaisilta pelaajilta.

Hieno esitys tämä turnaus toki oli odotuksiin nähden Ollilta, mutta ei nyt ehkä ihan noin paljon tarvitse mopon keulia hehkutuksissa.
 
"Suomella ja Turkilla on samat perustavanlaatuiset demokraattiset arvot." - ulkoministeri Timo Soini

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Harmillinen tappio. Olisi ollut uskomaton loppu näille kisoille. Ylivoimalla olisi kaivattu tehokkuutta.

On näköjään finaali osunut lujasti johonkin hermoon. Aikamoista tekstiä ketju täynnä. Löytyy ainakin kaikki mahdolliset ääripäät Jatkoajasta. Jaroslavin karmea onnettomuus veti aikoinaan monet hiljaiseksi ja täällä toivotaan pilliruokintaa ja kuolleita ryssiä. Niin ne ajat muuttuu.
 

SH67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuomarivirheitä kyllä liian paljon, mutta Venäjän huikea yksilötaito tämän ratkaisi. Loistava suoritus kuitenkin Leijonilta! Ensi vuonna sitten poika kotiin.

Ja nuo sairaat russofobiset viestit voisi jatkossa jättää pois.

KIITOS SUOMI!
Pelko ja viha ovat eri asioita, ja itse pelaajana olisin kävellyt suoraan koppiin ilman mitalia ja seremonioita. Mutta silti ihan objektiivisesti paras voitti, tosiasiatkin tunnustettava.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Suomella ei juuri ole kavereita, joiden vetoa viitsisi vaikkapa kanadalaisiin verrata. Palolan veto kestää vertailun.
JYPin Markus Nenonen.

Palola teki kyllä vaikutuksen, hienot kisat.
 
"Pitäisi tehdä elämällä muutakin kuin seurata lätkää.
Mutta tiedä sitten olisiko se elämää ensinkään?"
- Minä, elokuussa 2020.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.