Otteluseuranta – mitaliottelut 25.5.2014

  • 251 047
  • 1 292
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ciry

Jäsen
Suosikkijoukkue
le Club de hockey Canadien
Pääpalkinto kentällä! Punanen sellanen.
 

sakic

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Colorado Avalanche
Ei voi mitään. Saappaat jalassa kaaduttiin. 5vs5 Venäjä oli kasa vetistä paskaa, mutta erikoistilannepelaamisessa liian suuri ero.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
No olihan tässä sellaiset old skool-vibat, että en ole tappiollista MM-finaalia hetkeen nähnytkään. :)
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ja sanottakoon vielä se, että todella kova suoritus Suomelta, tuolla porukalla aivan huikea suoritus ja oikeasti pystyttiin vielä finaalissakin haastamaan ja taistelemaan kullasta niin iso käsi koko porukalle! Hopeakin on hieno saavutus!
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienoa, että Suomi oli kuitenkin tänään selvästi parempi joukkue. Sitä ei muuta filmaavat venäläiset tai täysin käsittämätön tuomaritoiminta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Rush
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
Ei saatana.

Ja jossakin vaiheessa vielä Venäjä oli mun kakkossuosikki jääkiekossa. Tämän oksettavan finaalin jälkeen Venäjä on samaa paskaa Kanadan kanssa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Rush

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kyllähän venäläisten ylimielisyys, Ukrainan tapahtumat ja Putlerin vakaumuksellinen kannattaminen ovat omiaan herättämään inhoa. Ei sillä, kyllähän tässä ketjussa on vedetty aika rankasti ylikin.

Mitäköhän näilläkin pelaajilla on tekemistä Putlerin tai Ukrainan kanssa. Vittu miten säälittävää touhua. Kas kun ei vittuilla suoraan Barkoville tai Komaroville.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Vaikka hopea hävitään, niin voi jengistä olla ylpeä. Hienosti nostivat tasoa Kanada-pelistä alkaen. Harmittaa vaan kavereiden puolesta, että ratkaisevat maalit jäivät tekemättä ja joutuivat muutenkin pelaamaan tuomareitakin vastaan.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Olihan Venäjä parempi tänään. Mutta tuomaristo piti huolen siitä että Venäjällä oli pieni etu läpi pelin. Linja ei ollut sama molemmille.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Todella ihmeellinen nousu Suomelta näissä kisoissa finaalipeliin alkupelien uskomattomasta surkeudesta ja loistavaa esitystä tässä ja edellisessä pelissä!

Hyvä esitys Suomelta!
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuminaamainen ryssä-pressa Putin ja hänen esikuntansa sai tähän peliin sellaiset tuomarit, että varmistetiin heidän pyytämänsä lopputulos. Saatana, Fasel ja muut ovat kontallaan nuolemassa persettä hänen edessään, joten tässä ollaan.

Suomen joukkueelta näillä pelaajilla aivan maksimisuoritus. Erkka ja valmennustiimi teki sen mitä näillä pelinappuloilla pystyy. Hopea on kova saavutus lähtökohtiin nähden, ja muutenkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Rush

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Pojat osaa pitää shown, kun katsomossa ovat Putin ja Lukashenko & co. Mitä sillä on väliä, jos tuomarit on ostettu, kun vaan voitetaan. Hyi hemmetti, meinasi mennä TV kiinni kesken 3. erän. Venäjän juhlimista en katso sekuntiakaan. Onnea Leijonille hopeasta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Rush
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Olipa taas hienoa ja venäläistä urheilullisuutta korostava teko Shirokov alkaa kesken matsin juhlimaan voittoa ja heiluttelee käsiään kuin autisti. Hyi vittu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Rush

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Venäjän isojen pelien hyytyjät Ovechkinin johdolla tuulettavat tätä kuin viimeistä päivää, kun taas kanadalaiset heittivät yläfemmat, kun voittivat olympiakultaa. Siksi nuo venäläiset eivät tule koskaan voittamaan suurinta mahdollista kannua maajoukkuepaidassa.

Hieno saavutus Suomelta, mutta olihan Venäjä näissä kisoissa omaa luokkaansa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
En uskonut ollenkaan, että tämä joukkue toisi mitään kotiin näistä kisoista. Finaalista jäi kitkerä maku, mutta ylpeitä saa noi jätkät olla hopeasta. Plussat kaikille liigapelaajille, jotka pärjäsi kisoissa komeasti.
 

Paulig

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ysit, JoKa
Parempi on se joka tekee enemmän maaleja.
Mutta tapa jolla se tulee MM-finaalissa?
On varmasti ylpeitä suorituksestaan kuolevat joutsenet.
Alex "Suka" Ove mukaanlukien.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös