Otteluseuranta (Ässät)

  • 473 401
  • 7 184
Tila
Viestiketju on suljettu.

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Yleisilmeellä huomion kiinnittää liikkeen hitaus

Jypin piti olla se hidas mutta kyllä tänään Ässien pelaajat ovat aika helvetin tahmaisella jalalla liikenteessä. Viikko ollut huiliaikaa viime pelistä niin vaikka ollaan treenattu kovaa pitäisi putken vähän paremmin kulkea
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Onko Killisellä jotain vammaa vai miksi pelaa vain silloin tällöin, eikö häntä voisi koittaa Mäkisen tilalla joka on täysin väärässä paikassa.

Nähtävästi ei ole Lenni lasaretilla, eli Mäkinen on vain taas joku valmennuksen pakkomielle peluuttaa kunnes loukkaantuu tai sattuu onnistumaan, jolla tienaa 20 peliä lisää ykkösessä. Näitä nähdään välillä ja Mäkinen vaikuttaa juuri tällaiselta. Vaikka kaikki näkee että taso ei ole liigan ykkösessä, niin valmennus näkee hänessä jotain uskomattoman upeaa.
 

motamoro

Jäsen
Höpö höpö, voittopeleissä vastustaja ei ole päässyt juurikaan ampumaan parhaalta sektorilta poikittaissyöttöihin, tai ylipäätään mässäillyt huippupaikoilla. Nyt touhu on tänään huolimatonta ja mikään ei onnistu, sama kuin viime viikon Tappara -peli.

Ei ole päässyt vastustaja huippupaikoilta solkenaan ampumaan aiemmin, pitää paikkansa. Mutta jos vertaa noissa peleissä Ässien saamiin paikkoihin niin hyvä viimeistelytehokkuus on nuo voitot hyvän puolustuspelin ohella tuoneet. Kaukana ei ole ollut, että nuo 3 peliä olisi 1-1 tilanteessa menneet jatkoajalle (vaikka TPS peli ei tuossa tilanteessa ollut, mutta paikkoihin nähden)

Tietysti on vähän hölmöä vertailla paikkoja lopputuleman kannalta, että mitä jos... koska tilanteen mukaan pelataan kentällä. Olen silti sitä mieltä, että tuolla alkukauden peli-ilmeellä ei ole pleijareihin asiaa, koska "tuuri" tasoittuu noissa tasaisissa peleissä vielä, nyt se on padalle roimasti suotuisaa. Paljon täytyy ilmeen muuttua, toivottavasti kyse on treenitukosta (kädet,jalat ja pää) eikä pelaajiston tasosta.
 

TakaKahva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Osa jo vetelee ranteita auki! Tämän päivän peli oli ohi Jypin toisen maalin jälkeen, mutta harvoin peleissä menee kaikki pomput näin selkeästi toiselle joukkueelle, vaikka sanotaan että "pomput pitää myös ansaita". Oltiin kyllä luistelussa ja terävyydessä perässä, mutta eipä ollut Ässillä järin hyvä pelituntumakaan jyppiin verrattuna! Huomenna uus peli ja pisteet jää Poriin!
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On meillä ne 9 pinnaa edelleen ja voisi tilanne olla paljon huonomminkin. Ei tässä mitään hätää ole.
 

Pataatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata, rispektit Saipalle ja Spåralle. TML
Se on totta että kaikki pomput meni eilen vaareille, mutten ne pomputkin pitää tosiaan ansaita. Kaksi erää oli samanlaista hiihtelyä kun Tapparaakin vastaan. Tappara voi voittaa, vaikka joissakin tilanteissa ajelis puolivaloilla. Padalla on oltava koko ajan 110% lasissa, jotta pisteet jäävät meille. Ihmetyttää tosiaan tuo Mäkisen suosikki asema, esim. taitavaan Killiseen varattuna. Tehot eivät ainakaan häikäise, vaikka yritystä on kohtuullisesti.

No tänään uutta matoa koukkuun. Ei se ole tepsukoillakaan helppoa.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eilisillan vitutus on haihtunut pois ja tänään mennään eteenpäin voitto mielessä. Osa pelaajista pelaa tänään murteistetulla paidalla. Appelkreeni vois tehrä maalin tänää, ois kiva.

Odotan vakuuttavaa torjuntatyöskentelyä Aittokalliolta ja edes 1-2 maalia, jotta patalippuni pääsisi liehumaan ekaa kertaa kauden aikana maalin merkiksi. Lukko-pelissä tuli oltua seisomakatsomon yläreunoilla kakkoserän aikana, Tappara-pelissä jäätiin maaleilla ja Ilves-pelissäkään en pystynyt käyttämään lippua, joten josko neljännella kerralla lähtisi...

Killinen päästetään irti ja Spinkit koittavat saada hanojaan auki nelosessa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Hallilla ollaan nyt kun muutenkin Porissa. Murrepaidat menevät vähän ohi, koska nimet ovat järkyttävän pienellä, kun ovat niin pitkiä. Etenkin nyt Ookerströmmi
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tappara ja Kärpät olis tehnyt noista paikoista noin 6 maalia. Tuli muuten tippa linssiin Kuparisen puheen aikana...
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
No juu, tosiaan nyt Ässät tekee kentällä ihan mitä huvittaa.. paitsi niitä maaleja!!
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Kännissäkö noi pelaa, YV niin paskaa kuin edellisenä vuosikymmenenä on totuttu...
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Vittu mikä väärä vaihto Ässiltä! Myyräherran moka. Tuossa olisi joitain pitänyt huutaa pää punaisena tuolle porukalle, että nyt vitun äkkiä vaihtoon eikä valuta kuin vanhat mummot!! Tiivola saa tuosta ison lampaan perseen
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
On ujoa tekemistä maalipaikoissa, ei hitto jätkät! Hiukan nyt munaa siihen touhuun
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Viesti johtanut rikepisteeseen
Taimen on oltava ihan huippu suihinottaja! Muuten en ymmärrä tuota hänen yyvee peluutusta. On pihalla kuin sokea hirvi metsässä.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Ihan jokaisen ei tarttisi längistä yrittää. Nyt paikoista sisään tai kylmät käy. Taimi yv:llä oli kyllä kaameaa katsottavaa...
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän tää nyt haiskahtaa just sille, ettei Ässät tee maaliakaan tänään. Täytyy vaan toivoa, että TPS on yhtä huono ja päästään rankkareihin 0-0 pelin jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös