Otteet kaukalossa 2016–2017

  • 304 313
  • 2 658

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Itseä huolettaa se, että en nähnyt viimeisessä parissa ottelussa mitään tunnetta, vaikka panokset olivat kohtuu korkealla. Samaa konemaista prosenttikiekkoa. Pelitapa tuntuu siis ainakin olevan naulattuna syvälle, luihin ja ytimiin.

E: Niin ja vaikka Marttisen kohdalla sattui taas epäonnisesti, niin nuo "loukkaantumisaltis pelaaja" höpinät on taas niitä höpinöitä.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mutta eikös Marttisen loukkaantumiset viime- ja tällä kaudella johtuneet Marttisesta riippumattomista tekijjöistä? Eli nuo loukkaantumiset olisivat voineet tapahtua kenelle vaan.

Suurin piirtein näin mutta toisaalta asiaa voi katsoa myös siltä kantilta, että nuorempi (ja "terveempi") olisi voinut päästä säikähdyksellä kun taas Jyssyllä iän myötä tuli isompaa vauriota.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
No tuo kauden päättänyt jalkavamma tuli sellaisessa tilanteessa joka olisi voinut sattua kelle vain. Huonoa tuuria, ei Marttinen sentään mikään Paakkis ole mitä tulee loukkaantumisherkkyyteen.

No joo siis Paakkis saattaa olla 2vko saikulla, jos mäkkärin jonossa tulee paprikamaustetta silmään tai syö liian nopeasti euron juuston.

Edelleen liputtaisin jonkun "teemu aallon" nimeen, että saataisiin kokemusta pakistoon ja edes jonkin tason kiekollisuutta. Muistaen Ässien resurssit.
 

godofthunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Mahtavaa huomata, että täälä on palattu ylettömän ja yltäkylläisen positiivisen ajanjakson jälkeen tuttuun ja turvallisuuteen synkkyyteen, sekä negailun syleilyyn.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Wallilta aika karu virhe Ilveksen tasoitusmaalissa. Oppirahoja maksetaan, kulmissa kyllä poika painaa ihan hyvin
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ekan erän jälkeen näytti ihan hyvältä ja ihan siihen asti kunnes Ipa tuli tasoihin. Sitten se hyökkäyspelaamisen taso romahti ja mikäli tutut merkit pitää paikkansa, Ipa tekee erän alussa maalin joka riittää voittoon.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ekan erän jälkeen näytti ihan hyvältä ja ihan siihen asti kunnes Ipa tuli tasoihin. Sitten se hyökkäyspelaamisen taso romahti ja mikäli tutut merkit pitää paikkansa, Ipa tekee erän alussa maalin joka riittää voittoon.

Onneksi tämä mulkku oli väärässä ja Kupru painoi voittomaalin!
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät pystyi rentoon pelaamiseen, tehottomuus vaivasi edelleen. Jatkoerässä Ässät oli suvereeni. Kaiken kaikkiaan hyvää suorittamista vieraskiertueen jälkeen.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Huh, hyvä että lopulta palkinto saatiin. Tarkoitan siis palkinnolla sitä, että esitys oli tänään järkyttävän paljon ryhdikkäämpi kuin parissa viime pelissä. Tosin huolimattomuusvirheet eivät olleet kadonneet mihinkään, että siltä ei kannata silmiään ummistaa. Samoin torjuntamäärät maalivahdeilla ehkä kiistatta hiukan mairittelevat Ässiä, kuitenkin Ipa hallitsi kiekollisina pitkähköjä jaksoja, mutta laukaukset jäivät vain vähempään kuin Ässillä. Peli kokonaisuutena varsin tasainen, tosin tuo jatkoaika meni kyllä puhtaasti Ässille, joten sikäli lopputulos ei ole vääryys..

No niin, nyt tätä sitten ei enää pitäisi pystyä munaamaan, eihän..
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vaikee sanoa muuta kuin...varmasti keskivertoa hitusen parempi esitys kauden mittapuulla. Prässin alta pakit teki mitä ihmeellisimpiä ratkasuja ja kiekosta luopumisia. Toisaalta, aika ajoin omista pois lavasta lapaan.

Kaikkien viime aikojen vuoristoratojen jälkeen kotivoitto playoffseissa, ja jatkoajalla. Jos se kaivattu ripaus rentoutta ja intohimoa löyty tästä hetkestä loppukevättä ajatellen. Kaikki likoon, tulee mitä tulee. Ja huomenna jos sarjan saiskin poikki...no, katotaan. Tupa pullollaan kevätkiimaa mouruavaa kissapetoa Hakamettässä, eivät myy turkkiaan helpolla. Mutta haetaas nihilistisellä vieraskiekolla puolivälierät Poriin!
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään oli myös hiukan sellaista taklausmeininkiä, muistutettiin siitä kiekon hautomisesta. Muutamia ihan hyviä tööttejä, tosin muu paineistus jäi vähemmälle samaan aikaa. Suoranta tekee kovaa työtä, saisi ketjukaverit lukea hiukan paremmin tuota.
 

Jalat1990

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En tiedä mikä aivopieru tuli, kun tähän aikaan vuodesta tuli tehtyä reissu toiselle puolelle Suomea, mutta onneksi on teevee keksitty. Jatkoajalla Ässät oli todella suvereeni ja pelko hiipi puseroon, että käykö legendaariset, mutta onneksi ei. Kyllä siellä moni ukko nosti sen playoff sulan hattuun ja antoi positiivisen kuvan. Mäkelä varsinkin näytti ettei ole mikään turhake.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Menikö syöttöjä lapaan enemmän kuin ohi lavan? Jatkuvasti syötöt tuntui menevän jalkoihin, siis todella usein. Tarkkuutta siihen touhuun.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Josko se kipsi vähän aukeaisi tästä. Taas kun tehtiin virhe ja omissa soi, peli meni täysin sekaisin.

Wallille täytyy iskostaa selkärankaan että kiekkoa vaan lasin kautta ulos tällaisissa paikossa tai roikku keskialueelle. Ei yhtään tällaista syöttöä enää...Syöttötaito on turhan heikko antamaan 10m syöttöjä.

Se on hyvä juttu että Aho antaa vastuuta pojille virheidenkin jälkeen. Matushkin pelasi paremmin, Mäkelä pelasi paremmin ja Wallikin paransi virheensä jälkeen. Jatkoajalle lähdettiin voittamaan peliä eikä pelkäämään virheitä, se miellyttää katsojaa. Aktiivisuus palkittiin.
 

Chickendinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
Tämä kaikilla on gorilla selässä selitys käy pikkuhiljaa melko puusilmäiseksi. Ässillä on varmasti tämä kauden liigassa vähiten ylivoimahyökkäyksiä ja pitkiä hyökkäyksiä.

Täysin pelitavallinen asia, omissa puolustetaan niin tiivisti ja syvällä, että hyökkäyksiinlähdöt kärsivät rajusti. Hyökkäyspäässä asemoidutaan koko ajan niin, että kiekonmenetyksen jälkeen ollaan hyvissä puolustusasemissa. Pitkiä pyörityksiä ei synny ja laatupaikoille ei päästä tasaisesti.

Disclaimer: pitkät pyöritykset ei ole synonyymi kulmissa pyörimiselle.

Harvassa on ne pelit, joissa ässät olisi luonut määrällisesti tai laadullisesti vastustajaa paremmin paikkoja.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Jos multa kysyttäis niin Walli-Viljanen pari pitäisi erottaa. Suurimmat hasardiriskit samassa kentässä, tänään tämä kostautui onneksi vain kertaalleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös