Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Onnittelut TuTolle!

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana toveri, 02.04.2008 klo 21.04.

 1. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onnittelut täältäkin TuTolle!

  Ps. Lähettäkää Ika ja Peltosuo & Muhonen duo kotiin. Meillä olisi ensi kaudella käyttöä.
   
 2. toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors
  Lainaus:
  Eiköhän Ika ja Muhonen ole melko varmoja tapauksia Stadiin? Näin on puhuttu, mutta Peltosuolle soisi vielä yhden kauden Mestistä Turussa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2008 klo 23.00
 3. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Onnea. Ei tuosta mestruudesta loppuenlopuksi jää kuin luu käteen. Hieno homma silti, en epäile.
   
 4. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Onnittelut TuTolle mestaruudesta täältä SaPKolasta!

  Olitte selvästi paras joukkue pitkin kautta ja parhaana joukkueena myös kauden päätitte!
   
 5. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Lainaus:
  Jaaha. No meilläpä onkin sitten luu, mitäs te loput kaluatte? Kiitos onnitteluista. Vittuiluja ei tänään jaksa enempää miettiä.
  Kiitos TuTo!
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2008 klo 01.28
 6. toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors
  Lainaus:
  Äijät voivat vaihtua, mutta eikö voittosumma ollut yli 100 000 euroa, joten "luun" lisäksi luvassa on hiukan paukkua tulevaan? Tosin ei noilla rahoilla yksin ihmeitä tehdä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2008 klo 22.54
 7. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Onnittelut täältä TuTolle ja sen hienoille faneille. Paras joukkue voitti, siitä ei ole epäilystäkään. Ensi kaudella uudet metkut, nyt on aika nauttia.
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ottelun "pikauusinta" Yle FST5 kanavalta klo 23:05, selostus suomeksi tai ruotsiksi. Voittojuhlat jatkuvat.
   
 9. Erkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo, Спарtak, CKA
  Rutkasti onnea TuTolle! Kiitokset erityisesti Heinosille, Ikalle ja muille pitkään mukana olleille pitkäjänteisestä työstä seuran eteen. Ylipäänsä koko joukkueelle kiitos ja onnittelut upeasta kaudesta sekä hyvästä työmoraalista ja ilmeestä. Komea voitto, joka tuo kaivattua valoa muuten niin synkkään Turun kiekkosceneen. Joka jätkälle onnea jatkoon, on päällä sitten minkä joukkueen paita tahansa.
   
 10. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Lainaus:
  Jättefin match, tai jotain. Även på svenska. Tack TuTo!
   
 11. Ice Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Todellakin oikealle joukkueelle mestaruus meni. Täysin ylivoimainen koko kauden. Onnea Turku!
   
 12. beerhunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS,Montreal,San Jose
  onnittelut

  Nauttikaa nyt pelaajat 25.000 € osuudestanne se on melkein 1000 per kärsä...jippii...
   
 13. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Paljon tepsiläiset sai bonuksina? Pääsi unohtumaan.
  Joutuivatko peräti maksamaan tappioista?
   
 14. Jääkone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pekin punapaidat!
  Lainaus:

  No niin poijjaat nyt se Lehkosen Ika sai sitten sen valun valmiiks!

  Tuossa yläpuolella onkin kaikki mitä hyvään muottiin tarvitaan!

  Sarjan paras joukkue voitti, ei muuta kuin onnittelut Kupittaalle!
   
 15. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Tässä vaiheessa "kautta" on aika sanoa onnittelut sille, joka jo runkosarjassa osoitte olevansa paras joukkue. Jäätävä suoritus TuTo:lta. Onneksi olkoon!
   
 16. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Mahtava kausi, joka huipentui parhaalla mahdollisella tavalla. Viitisentoista vuotta on tullut istuttua Kupittaalla, (Elyseellä), ja nyt se mestaruus sitten tuli. Huikea kausi, joka alkoi jo Tepsin kukistamisesta harjoitusottelussa ja päättyy mestaruuteen. Paljon enempää ei voi pyytää? No ehkä olisi ollut vielä kiva päästä kokeilemaan Liiga jumboa vastaan..

  KIITOS JA ONNEA JOUKKUEELLE!! JUHLIKAA NIIN PERKELEESTI!
   
 17. aaropoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Frölunda Indians
  Suuret kiitokset koko joukkueelle hienosta kaudesta ja mestaruudesta! Toinen kiitos hienolle TuTo Rebels faniporukalle, joka on jaksanut kannustaa joukkuettaan läpi tuulen ja tuiskun. Ei pidä myöskään unohtaa taustavoimia; sekä nykyisiä että jo "edesmenneitä". Teidän kaikkien ansiosta istun nyt pienessä sievässä onnellisena tietokoneen ääressä valmiina heräämään seuraavaan aamuun sydämen lyödessä Tu-To!

  P.S. Ja ensi kaudella näytetään koko Suomelle, että TuTo pystyy vieläkin parempaan
   
 18. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Heh. Ketjuun pukkaa onnitteluja tasaiseen tahtiin Suomi-neidon joka kehonosasta, ainoan vittuiluyritykseltä näyttävän viestin tullessa TuTon kotikaupungin suunnasta. Hienoa huomata että TuTon menestys, vaikkakin hyvin mahdollisesti valitettavan lyhytaikaiseksi jäävä sellainen, otetaan hienosti ja positiivisesti vastaan joka puolella. Ainoat vastaan haraajat löytyvät Tepsin kansitakkiporukasta, unohtamatta Suurta Analyytikkoa Juha "dB" Hiitelää. Onnitteluja tulee niin Kouvolasta kuin Vaasastakin, kiitos vaan kaikille hyvää lätkää ja duunia arvostaville tasapuolisesti!

  Kaikkien kovan työn tehneiden ja tämän saavutuksen mahdollistaneiden puolesta todella hieno fiilis, silti samalla vittumaisesti hiukan haikea sellainen. Ei millään haluaisi ajatella tulevaa juuri nyt, mutta niin vain näitä viimeisiä pelejä KooKoota ja Hokkia vastaan katsellessa puski vähän väliä ajatuksiin se, että ihan pariin vuoteen ei tulla näin hienosti pelaavaa TuToa näkemään. Kädet kyynerpäitä myöden ristissä sitä toivoo että edes osa näistä jo pitkän aikaa varmoilta näyttäneistä ja kuulluista nimistä jäisi sittenkin, plus että uusia hyviä nimiä tulisi muutamia. Ainakin Niukkasen valinta koutsiksi on hieno juttu, sikäli mikäli asia on nyt sitten varmuudella varmistettu. Olen kovasti peukuttanut Nisseä koko ajan, etenkin siitä asti kun alkoi olla käytännössä varmaa että vaihtoehdot olivat Nisse ja M.Toivola. Että jos nyt näin on, niin hyvä näin.

  Mutta noihin tuleviin rostereihin ja muihin tulevaisuuden juttuihin palataan sitten myöhemmin. Nyt HELVETILLISEN STYDIT ONNITTELUT koko joukkueelle, valmennukselle, sekä myös huikean työn joukkueen eteen tehneille Heinosille. Kiitos Esko ja Ville, teidät tullaan aivan varmuudella muistamaan joka kerta kun tästä mestaruudesta puhutaan. Nostankin nyt kunniaksenne lasillisen XO-konjakkia. Tai no perkele, vaikka molemmille ihan oman!
   
 19. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Taisto on tauonnut...

  Onnittelut Tutolle Southern Red Armystakin runkiksen ylivertaisuudesta ja varmaotteisesta pleikkarisarjasta voittoon asti! Mestiksen tämän kauden mieleenpainuvin ottelu pelattiin myös Tutoa vastaan!

  Kausi on paketissa ja kovasti jo seuraavaa kautta odotellaan!
   
 20. beerhunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS,Montreal,San Jose
  Lainaus:
  Oho, tais toi meitsin viesti pikkasen mennä ohi, olin kyllä itse ihan paikan päällä kattomassa peliä ja ihan Tuton puolesta huutamassa. Harmitaa vaan pelaajien puolesta että olis kiva heidän ollu saada enemmänkin siitä kakusta kuin toi 20%..
  Tais se loppu tosta meitsin viestistä unohtua, jossa piti onnitella eli ONNEA TUTO!
   
 21. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
  Otteluketjuun jo laitoin onnittelut mutta kerta kiellon päälle tänne 'viralliseen' ketjuun.
  Vaikka yllätykset kuuluu urheiluun ja altavastaajan nousu voittoon ja mestaruuteen on usein niitä mieliinpainuvimpia hetkiä sarjoissa ja turnauksissa, niin kyllä joskus on myös hyvä että voitto menee lopulta joukkueelle joka on ollut valmiina kauden alusta asti. Voisi jopa sanoa että oikeudenmukainen voitto TuTolle.

  Ja tietysti hienoa näin ulkopuolisenkin silmin on se, että nämä seurauskollisimmat (Forsell, Vuorisalo) pitkän linjan TuTolaiset saavat vihdoin palkintonsa, joukkueenakin. Henkilökohtaisia pystejähän kaapit olivat jo varmaan täynnä.

  Ja onnittelut tietysti kannattajille, jotka on jaksaneet käydä matseissa koko pitkän kauden.
   
 22. RooHoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KalPa, rullakiekko, tuomarit
  Vilpittömät onnittelut TuTon jokkueelle kokonaisuudessaan, TuTo Rebelseille sekä muille mukana olleille! Mestaruus meni täysin ansaitusti oikeaan osoitteeseen. Nyt on juhlan ja loman aika.
   
 23. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Onnea Turkuun, ei siitä ottelusarjasta jäänyt jossiteltavaa.
  Parempi voitti.
   
 24. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eilen oli pakko sitten iltasella lähteä vielä keskiviikkobaariin voiton kunniaksi ihan periaatteen vuoksi, vaikkakin kovin kiva olisi ollut tehdä se edellispäiväisen kotipelin jälkeen isolla köörillä. Mutta... Ei tässä valiteta! Olin tosin varmaan maailman säälittävin baarissa istuskelia, kun yritin mobiilin välityksellä lukea tätä:

  TuTon pitkä tie mestariksi:
  http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=kolumnit&joukkue=TuTo&id=7564

  Eihän siitä mitään tullut, kun meinasi tippa tulla linssiin. Monenlaisia muistoja tuli mieleen. Vaikka täällä jatkiksen palstallakin on monenlaista kommentointia luettu (ja kirjoiteltu) TuTon tiimoilta varsinkin viime talven sekoiluista, niin ainakin yksi asia koko em. porukkaa yhdistää: joukkue ja sen menestyminen merkitsee näille ihmiselle jotain!

  Ei muuta kuin isot onnittelut koko porukalle, pelaajille ja taustajoukoille. Niille jotka lähtevät ja niille jotka jatkavat taivalta sini-puna-valkoisissa ensi kaudellakin. Erityisesti onnittelut ja kiitokset Tero Forsellille, joka on jaksanut olla joukkueen mukana iät ja ajat ja samalla noussut Mestis-ikoneiden kastiin. Toivottavasti ura jatkuu vielä! Onneksi joukkue ei hajonnut talven aikana ja saatiin nauttia kauden loppuun uskomattomasta esityksestä! Ehkä tämä fiilis auttaa taas alkuun uuden porukan kasaamisessa, vaikka kasvukipuja lienee luvassa. Onnea ja kiitokset kuitenkin tästä!
   
 25. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Onnittelut TuTolle! Well done.