SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut lukion päättymisestä palstan uusille ylioppilaille. Hyvää duunia, kaikki jätkät! @Kynämestari, @Kaatosade, @SMT, @HogiBoi

En tiedä millainen sää teidän paikkakunnillanne on, Porissa on nyt vilpoinen ja pilvinen päivä, mutta viettäkää mukavat valmistumisjuhlat. Onnea myös jokaiselle tuleviin haasteisiin, liittyvät ne sitten jatko-opiskeluihin pyrkimiseen, töiden hakemiseen tai sekä että. Mä olen ylpeä teistä jokaisesta. Hyvä Jatkoajan nuoret!
Kiitos ja paljon onnea myös muille palstan ylioppilaille.
 
"Ja pahimpia on aamut
joiden päättymistä ei näy"
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Nyt on pakko sanoa, että joko olen antanut väärää infoa tai sitten siellä päässä on ymmärretty väärin ;) Veikkaan ensimmäistä. Aloitan syksyllä kolmannen vuoden liiketalouden perustutkinnosta. Kiitokset kuitenkin ;) Yhdyn kuitenkin tuohon onnitteluun muiden osalta.
Tuoreena liiketalouden perustutkinnon suorittaneena täältä tsemppipeukut sunkin tulevalle kolmannelle vuodelle! Voin tietenkin puhua vain omasta puolestani, mutta itselleni ainakin juuri toinen vuosi oli ylivoimaisesti haastavin, stressaavin ja eniten ponnisteluja vaativin. Sen kun sai alta, niin tunsi että oltiin jo voiton puolella. Toki kolmantena vuonna oli vielä tuo pitkä 15 viikon työssäoppiminen, en sitten tiiä miten teillä. Koulukohtaisesti nää kai pääasiassa menee. Anyways, toivottavasti sinunkin kolmas vuosi menee ns. luikauksella ja saat pian pukea merkonomin lakin päähäsi
 
Exploring...​

Punamusta

Jäsen
Liverpoolille ja heidän punapaitaisille kannattajilleen, mukaan lukien yksi kaverini, onnittelut uunituoreesta Euroopan mestaruudesta. Edellisen aikaan, vuonna 2005, me olemmekin olleet pieniä taaperoita. Nyt on hyvä fiilis.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Onnittelut Haukiputaan Ahmojen kasvatille Markus Nutivaaralle, joka täyttää tänään 25 vuotta.
 
Huomioimatta jätetty sisältö

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Kiitos! Äkkiä menee nää vuodet perkule. Tuntuu että mitä vanhemmaksi sitä tulee niin ajankulu sen kuin kiihtyy. Kannattaa ottaa kaikki nuoruudesta irti niin kauan kun siitä saa kunnian nauttia. Kerran täällä vaan eletään.
Omasta kokemuksesta tämä havainto on helppo allekirjoittaa, toki sellaisella lisäyksellä että ton 26 kohdilla se vauhti vasta kiihtyy. Tuntuu ettei tuosta iästä ole kuin hetkinen ja puolet olikin jo tullut lisää mittariin...
 
Urea iacta est.

Punamusta

Jäsen
Onnittelut St. Louis Bluesille sen historian ensimmäisestä Stanley Cupin voitosta. Yksi parhaiten tuntemistani pelaajista joukkueessa on venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenko, joka on muistaakseni kova painamaan maaleja. Harmin paikka, että tälläkään kertaa voittajakerhossa ei esiintynyt suomalaisia, mutta osoite oli taatusti oikea. Itse odotin näkeväni finaaleissa ainakin yhden kanadalaisseuran, mutta kuten todettua, se porukka ei saanut kunnon meininkiä päälle ekalla kierroksella.

Paljon pelejä sekä aikaa ja vaivaa tuon palkinnon nosteluun pääseminen vaatii, joten onnittelut kaikille pelaajille.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
Yksi parhaiten tuntemistani pelaajista joukkueessa on venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenko, joka on muistaakseni kova painamaan maaleja
Melkeinpä ikuistettava oli ilmeeni, kun tajusin Tarasenkon painavan yli 100 kiloa suhteellisen lyhyenä miehenä. Painoon nähden.

Ettei ole vain offtopicia. Onnittelen kuitenkin koko Bluesin joukkuetta, etenkin Jay Bouweesteriä. Luulin lopettaneen jo aikoja sitten. Calgaryssä pelatessaan NHL-pelisarjan kautta nousi suosikeikseni kyseisissä peleissä. En edes muista miksi, mutta tykkäsin kovasti.
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.
Suosikkijoukkue
Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
Tänään haluan onnitella itseäni siitä, että verottaja hyväksyi työmatkakulujeni perusteeksi oman auton ilman sen kummempaa nikottelua. Onneksi olkoon, minä!
 
Kaikkea mitä sanon saa ja täytyy käyttää minua vastaan.

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikael "Niilo22" Kosola täyttää tänään 37 vuotta. Haluan onnitella Nipaa itseni ja koko jatkoajan puolesta. Joten hyvää syntymäpäivää Niilo22.
 
"Ja pahimpia on aamut
joiden päättymistä ei näy"

kekkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Semir Ben-Amor
Onnittelen itseäni kuningasideasta.

Vaimo on lasten kanssa reissussa, itse töiden takia kotimaisemissa.

Ovelana poikana otinkin perjantaiksi pekkasen, vuoden eka terassireissu ja häppäri tekee gutaa. Sauna lämpiää kotona ja jääkaappi täynnä tavallista ja brändylonkeroa.

Perjantain saa poreilla rauhassa ja toipua hyvin perheen paluuta varten.

Ps. Ei saa vasikoida vaimolle
 
Hii-o-hoi ja verneriä pullo!

Punamusta

Jäsen
Vilkaisin äsken, keillä nimimerkeillä on tänään heidän antamiensa tietojen perusteella syntymäpäivä. Viimeisenä rivissä oli @Uleåborgir, joka täyttää tänään kaiketi 41 vuotta. Vaikka mies ei olekaan ollut palstalla muutamaan kuukauteen, ainakaan sisäänkirjautuneena, niin haluan onnitella. Hyvää syntymäpäivää!
 

Punamusta

Jäsen
Def Leppardin, timantinkovan kasarisakin laulaja Joe Elliott täytti muutama päivä sitten pyöreät 60 vuotta. Punamusta antaa suuret synttärionnittelut yhdelle hänen suurimpien suosikkibändiensä laulajalle! Let's get rocked, Elliott!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy