charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Varoituksen sana kuitenkin täältä kaakonkulmalta. Mestiksessä pysyminen on vaikeampaa. Meillä visiitti kesti kaksi kautta. Rovaniemeläisillä vähemmän.
No, uskon että Kärppien vitosketju alkaa pyöriä nyt Laserin kautta enemmän joten eiköhän säilymiselle ole ihan hyvät edellytykset.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Joo HeKi olisi saanut mun puolesta tippua pois. Eihän Heinolassa ole yleisöäkään. Muutenkin sellanen HMV-Jengi.
Onneksi noita pelejä ei edelleenkään ratkota sen perusteella onko HMV-jengi vai mikä. Esitykset ratkaisee. Karsintasarjassa HeKi osoitti että Mestikseen kuitenkin kuulutaan, vaikka 2x ottikin turpaan Kiekko-Laserilta.

Ei voi sanoa etteikö RoKilla olisi ollut mahdollisuudet hoitaa homma kotiin, mutta kun ei niin ei. Jääkiekko on maalinteko peli, jos laukoo mutta ei saa kiekkoa kassiin ei pelejä voita. Paska juttu, mutta näin se vaan menee.

Ensi kaudella uudet kujeet, kaikilla joukkueilla. En usko että RoKi pitkään Suomi-Sarjassa majailee. Tällä kertaa kävi näin ja ensi kerralla on täysin uusi tarina.

Mutta: Onnea Kiekko-Laserille, onnellisen tapahtuman seurauksena nähnee Heinolan joukkuettakin 2 kertaa Oulussa :)
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Onnittelut K-Laserille noususta Mestikseen(eikö sarjan nimeä voisi vaihtaa jo johonkin parempaan??) Jos Kärppien urheilullinen perseily jäällä ja toimistolla jatkuu niin onpahan sitä vaihtoehtoista jääkiekon tarjontaakin luvassa Oulussa. Pitää vain toivoa että seura säilyttää itsenäisen toimintatavan(ei sulaudu osaksi Kärppiä) ja organisaatio vahvistuu sarjanousun myötä.
 
Bleu, Blanc et Rouge!

Voittaja

Jäsen
Hieno homma että K-Laser nousi ja vielä Rokin kustannuksella. Vaikka on molemmista joukkueista enemmän tai vähemmän jonkinlaista kokemusta, niin ei kyllä hirveästi ole jäänyt sympatioita Rovaniemen suuntaan(muutamaa henkilöä lukuunottamatta), joten tämä oli ainoa oikea lopputulos minun mielestäni näille peleille. Erityisen hieno homma tämä on oululaisen jääkiekon lisäksi K-Laserin taustalla jo muutaman kauden kovaa työtä tehneille henkilöille, tietävät varmasti itse keitä ovat, koska aina ei varmasti ole ollut ihan helppoa.

Mahtava huomata että kokemus jyräsi näissä karsinnoissa ja paras maalintekijä oli Sami Eero, joka tuli pisteissäkin toiseksi, sitä se kova kesätreeni teettää...

Mutta ehdottoman vilpittömät onnittelut Ouluun!
 
Don't buy the S*n!
JFT96 YNWA
******
Vilpittömät onnittelut K-Laserille! On aina hienoa, kun altavastaaja pystyy tekemään "ihmeen".
Ja vielä erityisonnittelut Tamin rumasti persraiskaamalle M. Erholtzille! Jotain hyvää tähänkin kauteen! Ehkä Ertzi jatkaa vielä uraansa kun kotikulmilla on nyt mestis-tason joukkue.

Uskon todella, että K-Laser tulee olemaan kova luu ensi kauden mestiksessä. Sujuvan kärppäyhteistyön myötä lupaavat kärppäjuniorit pääsevät kovempiin miesten peleihin, eikä tarvitse jatkuvasti istua liigajoukkueen penkillä tai pelata kaksi minuuttia pelissä.
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Onnittelut K-Laserille! Moskulle (Eero) tuossa tulikin jo ilmainen viinatarjoilu luvattua viime perjantaina jos Mestikseen nousevat niin nythän tässä meikäläisen täytyy sitten alkaa karpalovotkaa kaivamaan kaapista. Järkevä K-Laserin taktiikka vei voiton eilen päättömän kanan pörräyksestä heikkoine kaukalapallosutaisuneen, siltä tuo RoKin kova liike huonoin laukauksin on tällä kaudella näyttänyt. Tärkeää oli saada Ouluun myös Mestis-seura vuosikausien yrittämisen jälkeen!
 
"Toivottavasti Sveitsi voittaa että saadaan nää ex-Neuvostoliiton satelliittimaat ulos pudotuspeleistä" Tamminen Innsbruckissa 9.5.2005

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Toitotin pitkään, että jompikumpi SS-jengeistä nousee. Yllätys oli se, että K-Laser oli karsinnassa niin paljon Tuuskia edellä. Onnea vaan.

Hyvä asia kaikinpuolin, Mestikseen on mahdollista nousta. Niin käy myös ensi vuonna ja Suomisarjaa voi edelleen seurata suurella mielenkiinnolla.
 
Jänis Pensionääri

TeeTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, sekä mestis kokonaisuudessaan
Suuremmoiset onnittelut mestikseen noususta!!!
Ensikaudella nähdään, jos ei nyt satuttas liigaan nousemaan ;)
 
6.4.2010 Jarno pikkarainen Jokipojista voitokkaan Ilvespelin jälkeen: Ei voi muuta sanoa kuin että sitkeä on joukkue, perkele.

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Onnittelut Kiekko-Laser! Jatkakaa valitsemallanne linjalla. Antakaa Anu Saukkoselle ensi vuoden keväänä mahdollisimman paljon istumavaivoja pelaamalla play offeissa. Kiduttakaa. Olkaa vittumaisia ja voittoisia! Ryypätkää nyt muutama viikko ja sitten takaisin sorvin ääreen.
 
Elämä on elämää. Paska on paskaa. Paras huume on parasta huumetta.

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Onnittelut K-Laserille! Mukavahan se olisi ollut pelata ensi kaudella näitä "paikallisvääntöjä" mestiksessäkin, mutta HeKi ja te olitte tällä kertaa vahvempia.

Näitä oululaisten viestejä lueskellessani olen ymmärtänyt että, teillä on siellä kaikki edellytykset pärjätäkin ensi kaudella, ja se on pirun hieno homma! Talousasiat on ilmeisesti kunnossa kun uusi kotiluolakin on suunnitteilla. Ei muuta kuin vielä kerran onnittelut koko joukkueelle ja kannattajille.

Ps. Älkääkä tehkö samoja virheitä kun RoKi teki debyyttikaudellaan. Täällä meni kaikki mahdollinen pieleen, toivon vilpittömästi menestystä teille tulevaisuudessa!
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tere tulemast Mestikseen! Hyvä, että RoKille löytyi korvaaja pohjoisesta.
 
Kussa on mun hopotiti?

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja FC Wacker Innsbruck
Onnittelut K-Laserille noususta Mestikseen(eikö sarjan nimeä voisi vaihtaa jo johonkin parempaan??)
Onko tuo nyt niin huono? Verrattavissa Englannin futisliigan kakkostason nimeen: Championship.

Onnittelut nyt sinne Ouluun sitten täältäkin! Toivon todella, että seura pysyy Kärpistä itsenäisenä ja toivon myös, että Oulusta löytyy kiinnostusta myös mestiskiekon seuraamiseen.

Vähän silti harmittaa. On selvää, että K-Laserilla ei ole "omia" faneja: kaikki ovat näitä, joilla täällä jatkoajassakin lukee suosikkijoukkueen kohdalla "Kärpät, Kiekko-Laser". RoKi on sentään monille se selvä ykkönen.

Sanottakoon, että täysin varmasti minäkin Kerho-faniuden ohella symppaisin Hämeenlinnalaista Suomi-Sarja tai Mestisseuraa, jos semmoinen olisi. Eikä siinä mitään pahaa ole.
 
Viimeksi muokattu:
Arancionero

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Onko tuo nyt niin huono? Verrattavissa Englannin futisliigan kakkostason nimeen: Championship.
Mestaruussarja olisikin ihan selvä parannus nykyiseen. Tosin Divisioona I on yhä paras, mitä olen kuullut. Voisi kuulua briteissäkin soraääniä, jos Championship nimettäisiin uudelleen "Champer":ksi.

Ja onneksi olkoon Kiekko-Laserille! Voisi ensi kaudella käydä katastamassa Mestiskiekkoa kotikaupungissa. Onhan siitä jo n. 11 vuotta kun sitä on viimeksi livenä nähnyt.
 
Tekijä ei vieläkään kirjaimellisesti mainitse Rylleä hevoseksi. Torjumme kuitenkin liian mielikuvituksellisena vääristelevän olettamuksen, että häntä olisi korpitiellä vetänyt kesy strutsi.

rosteri

Jäsen
Onnittelut Kiekko-Laserille.
Erityisen hieno homma tämä on oululaisen jääkiekon lisäksi K-Laserin taustalla jo muutaman kauden kovaa työtä tehneille henkilöille, tietävät varmasti itse keitä ovat, koska aina ei varmasti ole ollut ihan helppoa.
Juuri noin. Linkki eräisiin nettimielipiteisiin K-Laserin alkuajoilta.
Taival lie ollut vaikea. Raiteilla on kuitenkin pysytty ja epäilyistä huolimatta tämä "vitsi" puksutteli Mestisasemalle. Ja matka jatkuu...
 

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Onnea K-Laserille.

Kun Roki kävi hakemassa pisteet Oulusta täysin ylivoimaisella esityksellä, en millään uskonut että K-Laser pystyisi enää kamppailemaan noususta.

Kahden viimeisen pelin (Heinolassa ja Rovaniemellä) venymiset olivat sitten jo Mestispaikan arvoinen suoritus.
 
"Tottakai mä seuraan lätkää." -Kimi Räikkönen

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
En oikein ymmärrä mitä varten jotain nimeä pitäisi mennä vaihtamaan. Jos menevät niin keksikää joku parempi kuin K-team? Ei vittu että väsynyt idea apinoida jyväskyläläisiltä joku K-team. Aiheuttaa melkein yhtä paljon myötähäpeää kuin AC oulu.

Ainiin se tärkein meinasi unohtua. Lämpimät onnittelut Kiekko-Laserille noususta!
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Niin moni asia puoltaa sen edestä, että samalla nimellä ja logolla jatketaan. Kun viimeinkin tällä kaudella seuran taustahenkilöt ovat toiminnallaan saaneet luotua kiinnostavuutta ja identiteettiä juurikin K-Laserin nimellä ja kotkalogolla, niin aika tyylikkäästi toimistolla vetäistäisiin matto omien jalkojensa alta muuttamalla näitä tekijöitä. Seurahistorian korkeimmat lippuhinnat ja siltikin yleisöennätykset rikottiin tällä kaudella. Kun yleisön kiinnostavuus on oleellinen asia varsinkin tulevalla kaudella, olisi järjetön riski vaihtaa nimeä kesän aikana. Sarjanousun ei tarvitse olla mikään uusi alku seuralle, koska tuote on suhteellisen hyvä jo nyt. Ennemmin pitäisi tehdä niin, että K-Laserin nimeä promotetaan entistä enemmän ja viimeinkin laitetaan myyntiin jotain fanituotteita, vaikkapa niitä kaulahuiveja tai pipoja.

Menneisyys ei ole K-Laserin riippakivenä, koska Kiekko-Oulu ja Laser HT eivät koskaan olleet aikuisten tasolla niin tunnettuja nimiä kuin K-Laser tänä päivänä on. Vertaus D Teamiin: jos pitäisi nimetä Jypin lisäksi kiekkojoukkue samalta paikkakunnalta, niin heti tulisi mieleen Diskos. Muistaakseni D-Kiekon nousukaudella pelipaitojen värit muistuttivat edes vähän toisiaan. D Teamin pelejä katsellessa ei tule mitään mielleyhtymiä legendaariseen 90-lukuun ja Diskokseen. Ne ajat muistaa kuitenkin kohtalaisen hyvin. Kun K-Laserilla ei ole vastaavaa menneisyyden "taakkaa" tai miten sen haluaa ymmärtää, niin ei ole tarvetta alkaa rakentamaan uutta tai etäännyttää nykytoimintaa jostain mikä edelleenkin säilyy ihmisten mielissä.

Minä voisin lyödä vetoa, että ainoa muutos on ry:n muuttaminen oy:ksi. Muilta osin säilytään ennallaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy