Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Onnea Kiekko-Laserille!

Viestiketju osiossa 'K-Laser' , aloittajana Pardus, 24.03.2010 klo 20.39.

 1. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT, KISE
  Onnea Kiekko-Laserille noususta Mestikseen! Kymmenen vuoden tauon jälkeen pelataan Oulussakin Suomen toiseksi korkeimman sarjatason kiekkoa. :)
   
 2. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Onnea vaan K-Laserille. Nyt on oululaisilla kauan kaivattu vaihtoehto Kärppien lisäksi. Mielenkiintoista.
   
 3. HyperX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Oulun Kärpät
  Laitetaanpas sama tännekin. Hyvä K-Laser! Onnea sinne Ouluun päin. Ei näköjään RoKi kautta enempää Mestistä jauhanu. Meidätkin 2 kertaa voittanut joukkue nyt suomi-sarjaan.
  Logo on K-Laserilla ainakin hiano! Kotkahan se siellä. Sanoisinpa että on jopa hienompi kotka kun meillä. Ens kautta odotellessa, Kotkat vastaan Kotkat.
   
 4. Kiekko-Kolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks & KooKoo
  Onnitellaan nyt vielä kerran, onnea K-Laser, tervetuloa Mestikseen ja tervetuloa ensi kaudella kylään tänne Kouvolaan!
   
 5. Nile Jäsen

  Lainaus:
  3 kertaa tarkalleen ottaen. Noh onnittelut Kärpille kuitenkin!
   
 6. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Onnea täältäkin, saitte aikaan kyllä helvetinmoisen kohouman Junnon etumuksissa. Joko faksi parahti ilosanoman isoveljeltä?

  Vakavammin, nyt K-Laserilla on paikka yllättää kaikki positiivisesti ja ainakin yrittää Mestis-taivalta ilman mitään K Team/Laser Kärpät -paskaa. Toivotaan parasta. Teretulemast.
   
 7. Jeff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkueet
  Tämä on aivan mahtava homma! Kiekko-Laser teki kovan tempun. RoKin kannalta tämä vain on ikävää, sillä koko seuran tulevaisuus taitaa olla nyt vaakalaudalla. Niskassa on jumalattomat velat, käräjäoikeuden tuomio joka odottaa hovista viimeistä sinettiä yms yms. Onko tämä RoKin loppu? Toivottavasti ei, sillä Rovaniemi sopii loistavasti mestispaikkakunnaksi. Mutta RoKin ja Kärppien diilin aikaiset ydinfanien puheet liigapaikasta ovat.. noh aika kaukaisia.
   
 8. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Huippujuttu! Onnettomuus onnessa on se, että tämän piti tapahtua RoKin kustannuksella. Minun puolestani HeKi olisi voinut koukata sarjaporrasta alemmaksi.

  Toisin kuin monet luulevat, minä en usko että Kiekko-Laserista on tulossa Kärppien farmijoukkuetta, ainakaan siinä laajuudessa kuin esim. D-Team on.

  Kiekko-Laserilla on kovat tavoitteet ja taustalla isoja vaikuttajia. Suunnitelmissa on myös oma halli ja Mestisnousu antaa sille hankkeelle varmasti lisäpotkua. Kärppien menestyspöhö passaa Kiekko-Laserille kuin nenä päähän, se on sanottava. Junnon pitäisi ottaa K-Laser vakavasti jo nyt, ennen kuin se alkaa aiheuttamaan isommin harmia sponsori ja yleisömarkkinoilla.
   
 9. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Ihmehän se on jos Junno läpeensä kovana urheilumiehenä ei onnittelufaxia toimistolle lykkkää, saattaapa käydä kahvillakin.
  Junno on aidosti kiinnostunut urheilusta ja mies on todella tuttu näky katsomossa lähes kaikissa oulun urheilutapahtumissa missä itsekkin käyn. Mies näkyy niin Lipon,AC Oulun kuin Laserinkin katsomossa kun vain aikataulut antavat myöden.

  Mutta asiaan. Onnitellaan nyt täälläkin Kiekko-Laseria noususta. Kovan kautta pojat tekivät urakan mutta niin vain työ palkitaan. Ensivuonna sitten pitkästä aikaa pääsee oululaisen Mestis-kiekon pariin. JESSS.
  Eihän tästä keväästä niin huono kiekkokevät tullutkaan kuin välillä vaikutti.
  Kärpät, ottakaapa mallia.
   
 10. HyperX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Joo HeKi olisi saanut mun puolesta tippua pois. Eihän Heinolassa ole yleisöäkään. Muutenkin sellanen HMV-Jengi.
  Ja toivottavasti pitää paikkansa ettei Kärpät tee K-Laserista samanlaista kuin JYP teki Diskoksesta. Ehkä saa samanlainen olla kuin K-Vantaa, TuTo tai Jukurit, eli pieni farmi. Ennenkaikkea säilyttäkää toi hieno logo.
   
 11. 10 Jäsen

  Lainaus:
  Radiossa mainittiin Junnon olleen myös Rovaniemellä katsomossa.

  Loistava juttu tuo Laserin nousu! Hieman harmittaa että nousu tuli RoKin kustannuksella, mutta harmitusta laskee aika tavalla se kun muistelee muutaman Rovaniemeläisen kannattajan asenteita muita kohtaan.

  Toivotaan että Rovaniemi nousee vuoden päästä nöyrempänä takaisin Mestikseen - ainakin muutamien kannattajien osalta. Mutta nousua todennäköisempää taitaa olla valitettavasti konkurssiin meneminen.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2010 klo 21.20
 12. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Vilpittömät onnittelut oulun suuntaan. RoKi sai tältä kaudelta juuri sen mikä kaiken sekoilun jälkeen ansaitsi.
   
 13. Raksila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnujoukkueet
  Onnittelut!

  Taitaapa meikäinen seurata ensi kaudella enämpi mestistä!
   
 14. dodi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paha on palannut takaisin!
  Lainaus:
  Täällä porukka vissiin oikeasti kuvittelee, että Kärpät sanelee miten homma etenee K-Laserin kohdalla? Kuten todettu, K-Laser on vakaalla pohjalla taloudellisesti eikä seuralla ole tarvetta eikä varmasti haluakaan alkaa Kärppien farmijoukkueeksi, nimeään ja logoaan ei varmasti tule muuttamaan.
  Jonkinlaista yhteistyötä melko varmasti Kärpät ja K-Laser tekevät, mutta ei K-Laseri ole D-Teamin tapaiseksi farmiksi alkamassa.

  Loppuun vielä onnittelut K-Laserille. Hieno nousu ja Mestisjengille onkin ollut tilaus olemassa. Loistavaa työtä!

  K-Laseria taisi osaltaan onnistaakin kun Rumpuryhmän 30k jäi keräämättä ja maalivahti hankkimatta. Ympäri mennään yhteen tullaan, Oulu kiittää kuitenkin lopussa :) Vaikkakin harmillinen tilanne RoKin kannalta. Taitaa olla seura aika tiukoilla ja uusi nousu vaikea.
   
 15. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  ONNEA!

  Kyllä varmaan tuntuu jätkistä aika mahtavalle voittaa noin altavastaajana!

  Hattu päästä. Kiitos ja kumarrus!
   
 16. aurinkolahna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, AC Oulu
  Onnea Laserille! Kertokaapa joku asiasta tietävä paljonko Mestis-peleihin maksaa keskimäärin liput? Lienee "hieman" edullisempaa kuin liigapelien seuraaminen livenä?
   
 17. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Aikuisten lipunhinnat ovat varmaankin jotain 10€-15€ välillä paikkakunnasta riippuen. Verrattain halpaa huvia viihdearvoon nähden. Sitäpaitsi pelillisesti Mestis on paljon mainettaan parempaa kiekkoa.

  Tervetuloa Mestikseen Oulu!
   
 18. James_M Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
  Mestis on varsin hyvää viihdettä näinä päivinä. Parin viime kauden ajan on tullut seurattua enemmän mestistä kuin sm-liigaa, kiitos hyvän tarjonnan. Kun kaiken tekemisen suhteuttaa siihen, että kovin moni ei pelaamisella elantoa tee, niin henk.koht. nostaa arvostusta entisestään.
  Sportin hyvätasoiseen streamiin tuli upotettua monta euroa tällä kaudella ja maikkarin töks-töks-streamiin myös. Tiedä sitten miten laserin streamille käy, oletettavasti ilmaisena se ei enää säily. Vielä kun saisi Anssi Ritarin takaisin eetteriin!
   
 19. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Vittu, minkä menitte tekemään? Missä Tamminen nyt valmentaa, kun RoKi tippui, vai onko osoite kuitenkin Oulussa. ;)

  Eiku, ihan oikeasti vilpitön onnittelu. Jokohan Salmulle on tehty sopimus?
   
 20. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  TuTo ei edelleenkään ole mikään farmi. Tätä saa toistella aina uudestaan, mutta ei näköjään mene hitaimmille perille. TuTossa oli tänä vuonna vaihtelevasti muutamia vuokrapelaajia liigaseuroista (mm. Tappara, Blues, TPS) - mutta se ei TuTosta vielä farmia tee. Jos vuokrapelaajien käyttö tekee joukkueesta automaattisesti farmiseuran, niin siinä tapauksessa viime kauden mestari-Sport oli Lukon farmi (Kim Nabb).

  TuTossa yksikään joukkueen oma sopimuspelaaja ei pelannut kauden aikana sekuntiakaan muualla kuin TuTossa eikä ketään olisi edes voitu "nostaa ylös" yhtään mihinkään, joten se siitä farmipuheesta. Pari lainapeluria tuli ja meni kauden mittaan eri seuroihin, mutta pelaajasiirtoja ja -lainoja tehdään muuallakin. Pelaahan Jokereissakin Michael Nylander, jolla on edelleen sopimus Washington Capitalsien kanssa, eikä Jokerit ole tietääkseni Capitalsin farmi.

  Mutta nyt harhauduin aiheesta, sillä K-Laseriahan tässä piti onnitella. Onneksi olkoon Mestis-noususta! Pitäkää itsenne itsenäisinä ja tosiaan säilyttäkää vanha logo. Vanhat logot ovat muutenkin lähes aina parempia kuin uudet, vain markkinointipellet voivat innostua logojen uusimisesta. TuTonkin vanha logo oli parempi kuin vanhan logon nykyinen "modernisoitu" versio, joka näyttää joltain AMK-kesäharjoittelijan vartissa sutaisemalta.

  RoKin olisin mielelläni Mestis-kartalla silti nähnyt, mutta nousutaistelussa vain toinen voi ansaita paikan auringossa. Voimia silti jatkoon ja uuden nousun hakemiselle!
   
 21. Shearer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Onnittelut ja tervetuloa.

  Oli vain ajan kysymys koska Oulusta tai Oulun seudulta nousee joukkue Mestikseen.

  Eikä varmasti tule olemaan huono joukkue ensi kaudella.
   
 22. Chambza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Flyers
  Onnea Laser!

  Hedelmällistä yhteistyötä odotellessa.
   
 23. Päätykiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
  Onnea Kiekko-Laserille noususta! Todella hieno homma.
   
 24. keskikatsomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
  Iso käsi Laserille. Varoituksen sana kuitenkin täältä kaakonkulmalta. Mestiksessä pysyminen on vaikeampaa. Meillä visiitti kesti kaksi kautta. Rovaniemeläisillä vähemmän. Puhumalla ei mestiksessä pysytä joten olkaa poikkeus ja hoitakaa homma siististi uhoamatta. Toivon Laserille pitkää tulevaisuutta mestiksessä.
   
 25. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas
  Pitkästä aikaa div... Mestiskiekkoa Oulussa! Hieno homma. Saattoi saada kummasti tuulta purjeisiin se Maikkulan monitoimihallihanke. Eiköhän noissa KiLan matseissa tule käytyä nyt entistäkin tiuhempaan, kun vastustajat ovat vähintään kertaluokkaa tasokkaampia.

  Harmi ja "harmi", että RoKin piti olla se ottava osapuoli. Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!