Onko playoffien lipunmyynnissä mitään järkeä?

  • 111 485
  • 722
Tarinankertoja kirjoitti:
Näin voi käydä konserttilipuissa jne, mutta ei lätkämatsissa. mm. lippupisteen maksimilippumäärä kerralla on 10, ja varata ei voi, ne on ostettava, ja ne kaikki mitkä siinä ensimmäisessä vaiheesa määräksi valitset. Ei siis ole mahdollinen scenaario asiasta.

Lippupalvelun tsydeemistä en tiedä

Juups.. lippupalvelussa oli se ikävä puoli, että sieltä sai rajattoman määrän varattua lippuja. Eikä tarvinnut maksaa etukäteen. Eli sitä kautta ihmiset varasivat hallin täyteen, että heilahti eikä yhdeltäkään lippuja fyysisesti myyvästä paikasta saanut mitään lippuja. Toki sitten, kun varausajat menivät umpeen, niin tuurilla sai mitä sai. Tämän takia olen ehdottomasti sitä mieltä, että pitää olla mahdollisuus myös jalkamiehillä(ja naisilla) ostaa yleensäkin ottaen lippuja. Viittaat siihen, että jotkut asuvat kaukana.. noh.. ei kaikilla ole kyllä nettiäkään.
Pointtina OSTAA, ei varata. Ja jos rajoituksia webissä on, no olisi olatava rehellisesti esillä.

Tottakai olisi hyvä, että kaikki olisi rehellisesti esillä. Kaikki ei kuitenkaan käy kauppaa "ammattilais"pohjalta. Jotkut ovat itse opetelleet asiat, eikä kaikki taiteen säännöt ole välttämättä mukana touhussa.. kun asiakkailta saa palautetta homma yleensä paranee.

Ja nimen omaan... itsekin liputtaisin sen kannalta, että tällaisissa spesiaali tapahtumissa, kuten jääkiekon pudotuspeleistä, missä ei voi viikkoa eteenpäin tietää ketä tulee vastaan, pitäisi olla jonkin asteinen varauskielto, että ne jotka lippuja haluavat, saavat.. ilman, että niitä vain varaillaan kaiken varalta. Muutenkin tuntuu olevan ikävään suuntaan lippupalvelun avustuksella asia menossa. Eli ehkäpä lätkää seuraavat, ei niinkään nettiä selaavat, ostelevat huuto.netistä ajan kanssa liput kalliilla.


Summasummarum.. on todella hyvä, että netistä saa ostettua sekä varattua lippuja erilaisiin tapahtumiin. Silti olen vahvasti sitä mieltä, että liikkeet/kioskit/nyrkkipajat, jotka ovat samoja lippuja myyneet vuodesta kypärä ja joilla on samat asiakkaat sieltä asti, saisivat varmasti myydä myös asiakkailleen lippuja. Elävän asiakkaan kanssa sekä rahastuksessa menee kuitenkin niin paljon aikaa, että jos lähdetään jonon kanssa lähtöviivalle netinkautta tuhannella ihmisellä, niin käy siten, että 1000 netin kautta on liput ja 3 on saanut ne jonottamalla.

Toki.. jos mielestäsi lippujen jonottajat eivät ole lippujaan ansainneet, niin saat vapaasti niin ajatella. Jokin keskitie olisi parempi. Mainitsemasti Lippupisteestä en sikäli tiedä mitään, mutta yleensäkin ongelma minkä minä tiedostan, liittyy kaikkiin nettilippupalveluihin.
 

pale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lebarin Pantterit
Joitakin mietteitä mulle sikäli vieraasta aiheesta kuin Poffin liput. Vierasta siksi, että en ole erikseen niitä enää 10-20v. hommannut.

Minäkään en kyllä ymmärrä miksi SM-liiga panttaa pleijariflaboja kun kotijoukkue on selvillä? Mikä siinä on Myynnin kannalta vaikeaa? Liput menee kuin siimaa siinä vaiheessa? SM-liiga ei lihotta lipunmyyntiä, jos varaus pidetään liian pitkään, niin kuka siinä sitten jarruttaa myyntiä? Ellei sitten ammatikseen myyvä taho, jota ei oikeastaan kiinnosta hevon vittua mistä ne flabat on, kunhan saa haalittua ja myytyä.

Ei ainakaan täällä toiminut edes leffa-lipuissa. Luetaan vierasjoukkueen kannattajille X-määrä mestoista, jotka yleensäkin on vierasjoukkueen kannattajilla niin aloitettakoon se myynti sieltä varaus per myynti ja lunastettava 24/h ennen matsia, muutoin vapaaseen myyntiin.

Mielumminkin näkisin POF:n lipunmyynnin menevän jotenkin niin päin, että jyvitettäisiin pelaavien joukkueiden kesken siten, että kunkin kotiottelut on pelkkää hyvää itse järjestävälle joukkueelle ja siten saavan siitä myös taloudellisen hyödyn. Itsepähän ovat väkisin paikalla? Eli myyköön asianomainen omansa ihan niinkuin haluaa ja varmasti siitä jokunen pullanmuru uimalakillekin putoaa.

Mun puolesta Uimalakki&co, voi tarkastella lämiskänsä eloa pelonsekaisin tuntein ja odotankin ensikauden linjauksia kahdeksalla tuomarilla, ilman ulkkareita ja pakollista kynnysmaksua SM-liigaan.

Palkinto niille kenelle se kuuluukin.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Pula-ajan Tretjak kirjoitti:
Ja nimen omaan... itsekin liputtaisin sen kannalta, että tällaisissa spesiaali tapahtumissa, kuten jääkiekon pudotuspeleistä, missä ei voi viikkoa eteenpäin tietää ketä tulee vastaan, pitäisi olla jonkin asteinen varauskielto, että ne jotka lippuja haluavat, saavat.. ilman, että niitä vain varaillaan kaiken varalta.

Tulee mieleen 2004 SM-finaalit. TPS:n kotiotteluun oli varattu Lippupalvelun kautta melkein 2000 lippua helsinkiläisten toimesta. Kun Kärpät pudotti HIFK:n, suuri osa varauksista jäi lunastamatta, mutta niiden vapautumista myyntiin saatiin odotella jonkin aikaa.

Tuossa välissä myytiin ei oota, eikä kaikille tullut edes mieleen, että lippuja olisi tulossa vielä runsaasti myyntiin.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Olen kyllä ehdottomasti Palen kannalla, sillä myös meille kausikorttilaisille täysi halli on mukavampi homma kuin jonkun vieraspaikkakuntalaisen odottamisen vuoksi puolityhjä halli. Lisäisi ihan varmasti playoffien lipunmyyntiä, kun otteluiden liput saisi heti myyntiin kun pelit ratkeaa. Tänä vuonna kun ei tarvinnut odottaa edes pelipäivien selviämistä.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Lippupalvelu Rules

Hyvin toimii tämä systeemi. Olin palaverissa tänä aamuna klo 9-10 ja siinä sitten yritin soitella juuri myyntiin tulleita lippuja. Tööt-tööt-tööt. Varattua tööttäsi. Noh, palaverin jälkeen sitten hirveätä vauhtia Stokkalle katsomaan onko lippuja vielä jäljellä... Jonossa nolla ihmistä ja sain sekä torstain että maanantain IFK-Saipa -peleihin toivomani F2-katsomon alarivien paikat. Upeeta! Palvelun huipensi se, että hetki sitten sain sähköpostilla viime viikon Kalpa peliin liput. Sain ne kyllä viime viikollakin ja pelissä oli mukavaa, mutta taitaa Lippupalvelun järjestelmät olla hiukan sekaisin. Onko nettivaraus toiminut tänä aamuna moitteetta?
 

scholl

Jäsen
Uncle Becker kirjoitti:
Hyvin toimii tämä systeemi. Olin palaverissa tänä aamuna klo 9-10 ja siinä sitten yritin soitella juuri myyntiin tulleita lippuja. Tööt-tööt-tööt. Varattua tööttäsi. Noh, palaverin jälkeen sitten hirveätä vauhtia Stokkalle katsomaan onko lippuja vielä jäljellä... Jonossa nolla ihmistä ja sain sekä torstain että maanantain IFK-Saipa -peleihin toivomani F2-katsomon alarivien paikat. Upeeta! Palvelun huipensi se, että hetki sitten sain sähköpostilla viime viikon Kalpa peliin liput. Sain ne kyllä viime viikollakin ja pelissä oli mukavaa, mutta taitaa Lippupalvelun järjestelmät olla hiukan sekaisin. Onko nettivaraus toiminut tänä aamuna moitteetta?

On toiminut moitteetta. Varasin 10.30 liput 1. ja 3. peleihin.
Äsken katselin huvikseni tiettyihin katsomoihin niin vieläkin olisi lippuja.

En tajua sitä meininkiä, mitä joku edellä ehdotti, että jonottajien pitäisi saada lippuja paremmin kuin niiden, jotka varaavat netin kautta. Jos on muutamia tilaisuuksia vuodessa, jonne on hirveä tunku niin se olisi ihan ok, vaikkei niihin lippukassojen kautta saisi kukaan. Ei se paljon hetkauta suuntaan, jos toiseenkaan, koska kuitenkin vuodessa myynnissä olevia tapahtumia on tuhansittain ja kaiken lisäksi Lippupalvelulle sähköinen asiointi on varmasti edullisempaa. Ei pitäisi asiakasta palkita siitä, että hän on urpo.

Tietysti jonkinlaiset säännöt pitäisi olla sen mukaan, kuinka monta lippua saa varata tai milloin viimeistään varaus peruuntuu, jos ei lunasta. Nythän taitaa olla niin, että huomenna on pakko lunastaa myöskin maanantain otteluun liput, muuten ne menevät alligaattoreille suoraan.

Nettivaraaminen on nykypäivää ja varsin kätevää. Hienoa, että IFK:n otteluihin sai varata samanaikaisesti kaikilla tavoilla. Nyt enää toivotaan, että matsi on loppuunmyyty ja jokainen stadilainen vetää punaisen paidan päällensä niin erotutaan niistä kananpojista.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Aika mielenkiintoista on että kello 9.10 tuo perjantain matsi oli jo täyteen varattu lippupalvelun nettisivujen mukaan. Onkohan joku ottanut aina kymmenen lippua kerralla että saa varmasti ja sitten niitä vapautuu myyntiin myöhemmin... Perkele, olisi pitänyt ottaa vaan seisomalippuja kun se niitä tarjosi
 

Pohjanpoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Meni tosiaan kaikki liput alle 10 minuutin. Onneksi osasin olla jo tasalta koneen ääressä päivystämässä että sain seisomaliput. Todennäköisesti porukat on varannut reilusti lippuja, joten eiköhän niitä taas perjantai-aamuna tule uudelleen varattaviksi/myytäväksi.
 

Jack Ace

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Isomäki perjantaina

Porissa Lippupalvelujen jonot aamulla klo 08:30 n. 50 metrisiä. Istumaan ei saa pakkoja enää. 15 minuuttia ja lippuja ei saa enää seisomaankaan.
Aika isolla syötöllä on porukka varannut lippuja.

-"Mitäs sulle?"
-"Seisomaan 17 lippua ja istumaan 22 lippua."
-"600 €uroa, kiitos."
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jack Ace kirjoitti:
-"Mitäs sulle?"
-"Seisomaan 17 lippua ja istumaan 22 lippua."
-"600 €uroa, kiitos."

Siis eikö näissä ole joku raja paljonko voi ostaa per henkilö?

Onneksi työmaani vieressä on lippupalvelun piste. Viittä yli sain seisomalipun. Onneksi en jättänyt ruokatuntiin tätä hommaa.

Hallin ulkopuolella on varmaan sitten ennen peliä tarjolla vähemmän edullisia lippuja.
 

MSM

Jäsen
Lippupalvelun kautta varatut liputhan pitää lunastaa parin päivän sisällä. Esimerkiksi lauantaiseen Oulun peliin varaamani liput tulee noutaa viimeistään keskiviikon aikana. Eli siellä Porissa kannattaa torstai aamuna olla hereillä sillä varmasti tulee lippuja jakoon. Tähän on tottunut jo täällä Oulussa useampana vuonna.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Jack Ace kirjoitti:
Porissa Lippupalvelujen jonot aamulla klo 08:30 n. 50 metrisiä. Istumaan ei saa pakkoja enää. 15 minuuttia ja lippuja ei saa enää seisomaankaan.
Aika isolla syötöllä on porukka varannut lippuja.

-"Mitäs sulle?"
-"Seisomaan 17 lippua ja istumaan 22 lippua."
-"600 €uroa, kiitos."

Erm. Aprillipäivä meni jo?

Älä viitsi. Pakko se nyt on saada vielä tänään 3 lippua. OPISKELIJAlippua, perkele.

Ette ole näin reiluja
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Jurvanen kirjoitti:
Erm. Aprillipäivä meni jo?

Älä viitsi. Pakko se nyt on saada vielä tänään 3 lippua. OPISKELIJAlippua, perkele.

Ette ole näin reiluja

Totuus on kuitenki se, että ottelu myytiin loppuunmyydyksi n. 15 minuutissa.

-paze-
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
4 yli 9 lippupalvelun luukulla 1h.10min. seisomisen jälkeen ja käteen "eioota". Fantsua kun kusipää trokarit saa mellastaa lippujen kanssa mielin määrin. Vittujen kevät kun vituttaa. Lippu"palvelu" on syvältä perseestä.
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Baarimikko kirjoitti:
Ässät - Kärpät matsin liput menivät 10 minuutissa. Kiekkohullua porukkaa?

Itse olin tilaamassa 9:04 ja en saanut istumalippua. Lippu"palvelu" on syvältä perseen syvyyksistä. Vain trokarit ovat mielissään moisesta paskakasasta järjestelmineen.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
valheenrakentaja kirjoitti:
Itse olin tilaamassa 9:04 ja en saanut istumalippua. Lippu"palvelu" on syvältä perseen syvyyksistä. Vain trokarit ovat mielissään moisesta paskakasasta järjestelmineen.
Kolmena kautena vittuuntunut trokareihin ja lippujahtiin, joten nyt on noita kausareita... Suosittelen muillekin.
 

VJR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miksiköhän ne ei voi tehdä tuota myyntiä niin, että kullakin lipunmyyntipaikalla ois jonku verran lippuja ja ne myytäis niitä jonottaville ihmisille. Netin kautta loput. Esim. kun Oulussa Ratakadun R-kioski myy lippuja, niin R-kioskille annettais vaikkapa 500 lippua, jotka sitte menis niille, jotka vaivautuu paikalle.

Jotenki ihan älytöntä, että netin kautta saa parhaiten lippuja. Varsinkin kohteissa, joista tiedetään kysynnän ylittävän tarjonnan, nettikauppa vois alkaa parikin tuntia varsinaisen lipunmyynnin jälkeen.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Jepjep. Piti nelisen lippua varata, mutta kolme lippua oli lopputulos. Ei voi ymmärtää perkele!

En huomannut katsoa, että onko siellä lippupalvelulla jokin rajoitus noihin varauksiin? Vituttaa trokarit juuri tällä hetkellä ylitse muiden! Perkele nyrkistä saatte jos rupeette hallin pihalla tyrkyttämään niitä ylihintaisia lippuja kele!

Edit: Koskakohan viimeksi Porissa myyty istumapaikat alle 4min. loppuun?
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
VJR kirjoitti:
Jotenki ihan älytöntä, että netin kautta saa parhaiten lippuja. Varsinkin kohteissa, joista tiedetään kysynnän ylittävän tarjonnan, nettikauppa vois alkaa parikin tuntia varsinaisen lipunmyynnin jälkeen.

Näin on. Niiden pitää ensisijaisesti saada lippu, jotka vaivautuvat jonottamaan ja ovat sitten rahat kädessä lippupalvelun tiskillä. Ja ainakin sitten joku järkevä raja noihin määriin, mitä voi varata per henkilö.

Turussa asumisessa on hyvät puolensa. Ei ollut paljon jonoa, tosin joku osti ainakin 10 lippua. Muutama minuutti yli 9 sain seisomapaikan.
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Vituttaa trokarit

Ehkä enemmän vituttaa ne palliaivot jotka vieläpä ostavat näiltä eläviltä ihmissaastoilta lippuja tilaisuuksiin. Pysykää tiukkana ja toimikaa niin että nämä kusenmukana hedelmöittyneet jäisivät mahdollisimman suuren lippukasan kanssa seisoskelemaan pihamaalle. Trokarilta ei yksikertaisesti osteta.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Kaverilta tuli juuri tekstiviesti, että yks sen tuttu oli varannu 40 lippua!!!!!! Tosin kyseessä on linja-auto yritys, mutta wtf :O
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
teemu73 kirjoitti:
Näin on. Niiden pitää ensisijaisesti saada lippu, jotka vaivautuvat jonottamaan ja ovat sitten rahat kädessä lippupalvelun tiskillä. Ja ainakin sitten joku järkevä raja noihin määriin, mitä voi varata per henkilö.

Turussa asumisessa on hyvät puolensa. Ei ollut paljon jonoa, tosin joku osti ainakin 10 lippua. Muutama minuutti yli 9 sain seisomapaikan.

Voin vain kuvitella kuinka pitkät jonot siellä on Sokoksessa ja Höövelissä nyt. Istumapaikoille myydään eioota. On varmaan riemu rajaton tällä hetkellä jonotella se tunti pari, ja todeta ettei lippuja ole. Seisomaan varmasti löytyy, mutta olen varma ettei läheskään kaikki aio mennä seisomaan.

Zauli kirjoitti:
Kaverilta tuli juuri tekstiviesti, että yks sen tuttu oli varannu 40 lippua!!!!!! Tosin kyseessä on linja-auto yritys, mutta wtf :O

Kai tuo on joku yritysten etuoikeus, enkä usko että netin kautta saa tavallinen tallaaja noin paljon lippuja varattua. Jos kuitenkin saa, niin siinä tapauksessa lippupalvelu on PERSEESTÄ.
 

tajh28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Villikissat
Tässä on kyllä avautumisen paikka aika monelle porilaiselle. Siis tuon lipun myynnin suhteen. Epäilevänä ihmisenä menin tietysti nettihuutokauppasivuille ja olihan sinne ilmestynyt 9.30 aikaan lippuja myyntiin. Noh toivotaan että saisi edes seuraavaan kotipeliin lipun. Pitää varmaan lähteä rauman Lippupalveluun jonottamaan ajoissa jotta lipun saa.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
valheenrakentaja kirjoitti:
4 yli 9 lippupalvelun luukulla 1h.10min. seisomisen jälkeen ja käteen "eioota". Fantsua kun kusipää trokarit saa mellastaa lippujen kanssa mielin määrin. Vittujen kevät kun vituttaa. Lippu"palvelu" on syvältä perseestä.

Ei tällaisiin tapahtumineen kannata jonottaa lippuja fyysisesti paikan päällä vaan hankkia ne netin kautta. Fyysisesti jonottamalla pääsee tasavertaiseen asemaan vain jos on jonon ensimmäinen ja se harvemmin onnistuu itse tapahtumapaikan myyntipisteellä. Voi olla, että esim. jollain Rauman myyntipisteellä onnistuminen olisi ollut todennäköisempää.

Tekniikka on niin ihmeellistä!

Edit: Niin kiristykseltä kuin se Playoff-kausikortti hintansa ja ehtojensa puolesta tuntuukin... niin tällaisessä tilanteessa sellaisen arvo nousee korkeuksiin arvaamattomiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös