Onko Nokian kännykkäsi mennyt rikki?

  • 10 012
  • 112

Onko Nokian kännykkäsi mennyt rikki?

  • Kyllä

    Ääniä: 223 54,5%
  • Ei

    Ääniä: 169 41,3%
  • Mikä on Nokia?

    Ääniä: 17 4,2%

  • Äänestäjiä
    409

Markus91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tässä on Nokian 3310 kestäny pari vuotta. Eipä juuri moitteita löydy, akku vaan kyllä tyhjenee n. 2 päivässä, alkuksi tyhjeni n.4-5:ssä. Mutta eiköhän se vaan ihan tavallista kulumista ole.
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
On mennyt rikki. Ei kannata hypätä uima-altaaseen kännykkä shortsien taskussa. Ilmassa muistin, että ai perkele, se kännykkähän unohtui taskuun. Oli kuulemma hauskannäköistä räpiköintiä ilmassa kun yritin ilmalennon aikana korjata kännykän hyppysiini siinä kuitenkaan onnistumatta. Hauskan näköistä oli myös se, kun altaasta nopeasti poistuttua kaivoin märän puhelimen taskusta ja värinähälytyksellinen puhelin alkoi pitämään yllä jatkuvaa kestovärinää. Enää ei ollutkaan niin hauskaa kun puhelinliikkeessä sanottiin, että puhelin ei ole enää korjattavissa.
 
K

kangaroo

Viestin lähetti kangaroo
Nykyinen Siemens ME45 pelittää moitteetta.

No joo. Tuon kirjoitin reilu vuosi sitten. Sen jälkeen on Siemens joutunut käymään takuuhuollossa reistailevan softan vaihtamiseksi, minkä jälkeen ei mitään ongelmia. Huollon ajan varaluurina oli rouvan vanha Nokia 6150, joka ihme kyllä suostui toimimaan tuon viikon ajan. Silti en enää nokialaista osta. Ollilan omahyväinen naamakin vituttaa.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Meikäläinen on aina pyrkinyt turvautumaan näihin jo jonkin aikaa myynnissä olleisiin karvalakkimalleihin, jotta välttäisin viat mahdollisimman tehokkaasti. Nyt on menossa neljäs puhelimeni ja kaikkihan nuo ovat Nokialaisia olleet. Uusin 3510i on ollut käytössä nyt reilun viikon ja se vielä toistaiseksi toimii. Kaikki muut ovat hajonneet takuuaikana pariin otteeseen ja takuun jälkeen tietenkin sitten sen viimeisen kerran. Akut heiluu, softat sekoaa, mikit leviää ja puhelut pätkii. Nuo kait ne ovat olleet meikäläisen Nokialaisten keskeisimmät ominaisuudet.

Eipä sitä tosiaan ole osannut muitakaan merkkejä hankkia - tyhmä kun on. Toisaalta kavereilta on saanut kuulla, että eivät ne tunnu muutkaan merkit sen kummemmin kestävän. Kun joku valmistaja keksisikin tuoda markkinoille toimivan puhelimen, niin varmasti lähtisivät myyntiluvut nousuun. Toisaalta sittenhän asiakkaiden ei tarvisi olla ostamassa viimeistään parin vuoden kuluttua uutta luuria ja se voisi syödä myyntiä tulevaisuudessa.

Lisäksi ainakin Oulussa Nokian huolto on sieltä ja syvältä. Asiakaspalvelu on töykeää, eikä takuuhuollon ajaksi ole aina ollut tarjota varapuhelimia. Oleppa siinä sitten viikon verran ilman puhelinta, jolla pitäisi hoitaa myös työasioita.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Teme
Oleppa siinä sitten viikon verran ilman puhelinta, jolla pitäisi hoitaa myös työasioita.

Kannattaa liittya Club Nokiaan. Ei maksa mitään ja sillä jäsenyydellä saa aina ilmaisen lainapuhelimen mäkitorpasta korjauksen ajaksi.

Itse asiaan..

Neljäs nokialainen menossa. Ikinä ei ole mitään vikaa ollut, joka johtuisi itse puhelimesta. Pari kertaa pudonnut aika kipeästi, jonka seurauksena sitten on täytynyt huoltaa.
Jos ostaa uuden mallin ensimmäiseten joukossa, kannattaa ehdottomasti käydä päivittämässä jonkin ajan kuluttua uusin softa kapulaan. Korjaa kyllä aina useimmat bugit.

K
 
Suosikkijoukkue
HPK, Chunnichi Dragons
Omat kokemukseni nokialaisista

3310 - Sähkövika 57 tjsp. takuuseen
5210 - ei suuria ongelmia (ihmeen kestävä, pudonnut useita kertoja kovaa ja korkealta, ennätys 4m kivilaatoile eikä mitään!)
 

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
No problemo

Itsellä on ollut käytössä seuraavat Nokialaiset: 6110, 6150, 6210, 7110, 9110, 6600 ja 7610. Ainoa vika mikä on ilmennyt oli 7110:ssä, jonka nuolinäppäimiä vastaava "rulla" rupesi pätkimään. Siitä vaivasta selvisi puristelemalla puhelinta rullan kohdalta sivuilta.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Ilmainen vinkki kaikille, jotka haluavat välttää uuden kännykän reistailun aiheuttaman mieliharmin. Kun uusi malli tulee markkinoille, niin odottakaa vielä jokunen kuukausi ja ostakaa se vasta sitten. Uusissa malleissa on aina ongelmia, ja niihin löydetään yleensä korjausratkaisut tuon parin kuukauden aikana. Eli vaikka miten houkuttaisi se uusi T696969i, koska siinä on viiden megapikselin kamera, neljä veppiselainta, rajoittamaton määrä soittoääniä, ilotulitus uudenvuoden aattona ja valmius fellaatiosimulaattorille, niin malttakaa vielä hetki.

Ongelmia voi vähentää käsittelemällä kännykkää kuten elektronista laitetta tulisikin käyttää. Se ei siis ole sen enempää vasara kuin alasinkaan. Ei kai kukaan treenaa koripallon heittelyn tarkkuutta paiskomalla palloa päin laajakulmatelevisiota?
 

Pataprinsessa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
3210 oli mulla 3 vuotta,eikä mitään ongelmia,vaikka "teinikäytössä" kovia kokikin..Tippui asvaltille,kaakelilattialle yms MONTA kertaa. Akku rupes loppumaan liian nopeesti ja tyhmä menin vaihtamaan koko puhelimen. Nyt mulla on 6510 ja se on seko.Muutamat tosin väittävät sen samaistuvan omistajaan...
 

Boomhauer

Jäsen
Ensimmäinen kännykkäni oli Nokian 3210, joka joutui noin vuoden käytön jälkeen auton yliajamaksi. Näyttö hajosi, mikään muu ei. Kännykkä korjautettiin, mutta ostin kuitenki itselleni 3330:n. Korjatun 3210:n sai pikkusiskoni, jonka käytössä puhelin taisi toimia suhteellisen kauan.

3330 selvisi ongelmitta noin 1½-2 vuotta, jonka jälkeen akku alkoi kulua loppuun tolkuttoman nopeasti. Ehdin puhua korkeintaan minuutin ilman että akku loppui puhelimen ollessa juuri ladattu ennen puhelua. Joskus tosin laitettuani puhelimen päälle akun loputtua, pystyin vielä puhumaan toisen minuutin pituisen puhelun ongelmitta.

Kyllästyin kuitenkin epävakaaseen kännykkääni ja ostin 3200:n saatuani ylimääräistä rahaa alkukesästä. Tämä puhelin on tähän mennessä tominut moitteettomasti.
 

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
Nokialaisista käytössä ollut 6110, 7110 ja nykyinen 3330. Vikojahan löytyy: 6110 pimeni näyttö, 7110 meni mikki 2 kertaa takuuaikana ja kolmannen kerran takuun jälkeen. Nykyisestä ei ole löytynyt vikoja. Akun jouduin uusimaan, mutta onhan tämä mulla jo pari vuotta ollutkin.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
7250i 2 kertaa näyttö mennyt paskaksi. Ekalla kerralla meni takuuseen, toisella kerralla maksoi sitten jo 80 €.

Lisäksi äänenvoimakkuus näppäin ei aina toimi.
 

Tuamas

Jäsen
Nokialaiset (n.10 kpl, nykyään 6230) ovat toimineet varsin hyvin.
Ja jos on ollut asiaa huoltoon, on aina löytynyt sijaispuhelin ja huollot ovat olleet nopeita.
Negitiivisimmat kokemukset minulla on Siemensin SL55-mallista, joka minulla oli puolisen vuotta. Tänä aikana puhelin oli neljä kertaa huollossa, kertaakaan puhelin ei alle viikossa tullut takaisin. Viat mitä moninaisimpia, kuten puhelimen virtojen häviäminen, kun puhelimen "läpän" pisti kiinni ja näppäinten toimimattomuus, höystettynä softan jumittamisella.
Viimeisimmänkään huollon jälkeen se ei tullut täysin kuntoon, mutta onneksi sain sen myytyä ja onneksi siinä on kahden vuoden takuu.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Ei ole. Pieniä oireita on havaittavissa.

Noin 5 vuotta on ollut 3210. Viimeisen vuoden olen ostanut uutta puhelinta, mutta mitä sitä turhaan kun vanhakin vielä pelittää. Kauppiaat eivät lupaa minkään uuden mallin kestävän kuin korkeintaan 2 vuotta, joten ehkä vanha loota voisi kestää vielä seuraavat 5 vuotta.

Uskomatonta säkää tai jotain on ollut mukana. Puhelin on mm. tippunut melko korkealta rappukäytävässä ja kaksi kertaa tippunut veteen. Ensimmäinen kerta oli hyvin pikainen, mutta kesällä sain sen hukutettua jo 1,5 metrin syvyyteen kuudeksi sekunniksi. Sen jälkeen 3210 on pari kertaa jumittanut niin, että ainoa vaihtoehto on ollut akun irroittaminen. ...
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
3510i on luultavasti par'aikaa rikki, koska useasti tykkää iskeä itsestään virrat pois kesken kaiken. Ainakin "pieniä" teknisiä ongelmia näyttäisi olevan. Ja kysehän ei nyt ole huonosta akusta, koska lithiumakussani ei ole mitään vikaan, Nokiassa on. Mutta Nokialla kuitenkin mennään eteenpäin kun seuraavan kerran noudetaan uutta luuria.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
On mennyt. Laivalla rakkoani tyhjentäessäni pistin tuopin jalkani viereen ja sitten tein tarpeeni. Siinä vaiheessa meren aallokko teki temput ja tuoppini valui pöntön viereen ja kyyristyin ottamaan sitä ja jostain syystä kännykkä oli paitani rintataskussa ja sinnehän se meni pönttöön. Onneksi olin vetänyt pöntön jo, muuten olisi jäänyt sinne.

Toimi kai se muuten mutta näyttö vähän pimeni ja akku ei enää lataantunut. Onneksi ei ollut uuden karhea ja olikin aika vaihtaa uuten.
 

Nahkaparturi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiseeraan TuToa
3210

Kävin tänään kesämökilläni ja löysin keittiön laatikosta noin kuusi vuotta vanhan Nokia 3210:n. Puhelin on ollut samassa laatikossa kesät talvet neljän vuoden ajan. Toin puhelimen kotiin ja pistin lataukseen. Näyttö vilkkui omituisesti vähän ajan, jonka jälkeen ei tapahtunut yhtään mitään. Parin minuutin kuluttua palkit alkoivat liikkua lataantumisen merkiksi. No, kahden tunnin kuluttua akku oli täynnä. Sim-korttia vaan tiskiin ja kädessäni oli toimiva puhelin! Soitin kokeeksi vielä kahdentoista minuutin puhelun, eikä akun lataus pudonnut mihinkään. Luulisi, että akku olisi mennyt pilalle pitkien pakkasjaksojen aikana. Useinhan vanhat akut pitävät latauksensa pitkään, mutta eivät kestä puhumista montaa tovia.

Täytyypä vielä mainita, että syksyllä 2000 puhelin tipahti hetkeksi Atlantin aaltoihin. Puhelin meni täysin pimeäksi ja mykäksi. Ajattelin, että se sökähti lopullisesti. Hotellissa avasin puhelimen ja huuhtelin sen vesihanan alla puhtaaksi suolavedestä. Kotona Suomeessa koitin toista akkua ja puhelin alkoi toimia.

Mitenkähän nykyajan puhelimet mahtaisivat reagoida em. testeihin? Tai edes tuohon suolavesi/hanavesitestiin. Tuskin neljän vuoden mökkitestiin ei taida riittää riittää aika eikä kärsivällisyys:-)
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Ei ole normaalikäytössä mennyt. Seinän lujuutta testatessa meni kyllä yksi kännykkä paskaksi, mutta siihenhän kyseistä vekotinta ei ole suunniteltu.
 

TML

Jäsen
Kuukausi Nokia 3310 markkinoille tulon jälkeen ostin kyseisen puhelimen ja vielä ei ole näkynyt minkään näköistä häikkää.
 

Favor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Edmonton Oilers.
Ennen omistin (n. 4 vuotta) kännykän mallia 3310. Se ei mennyt millään hajalle vaikka tippui ties kuinka monesti lattialle ja sai vähän muitakin iskuja. Mitä nyt pari kertaa olen uuden akun ostanut. Sitä pystyin huoletta pitämään mukana vaikkapa ulkojäillä pelatessani ja toimi täydellisesti.

Nykyinen Nokia 3100 meni muutaman kuukauden päästä näytön kohdalta rikki, kun osuin jalalla pöydän kulmaan ja kyseisen jalan taskussa oli myös luurini. Kosketus ei ollut kova mutta silti näytöstä meni 1/2 pimeäksi. Jouduin ostamaan uuden näytön joka maksoi n. 70e. Tälläistä värinäytöllistä en uskalla ottaa mukaan ulkojäille enkä minnekkään muuallekkaan, missä se voisi iskun saada. Sen verran helposti tuntuu rikki menevän. Olen edelleen sitä mielti että 3310 on paras Nokian kännykkä mitä on koskaan tehty.
 
Ensimmäinen puhelin oli 5110. Hyvin kesti vaikka se putoili lumihankeen ja lattioille. Sen jälkeen hankin siemensin. Vuoden jälkeen alkoi puhelin sammuilemaan. Takuuhuollossa käytin ja aika pian sen jälkeen tuli vaihdettua takasin nokialaiseen. Nykyinen 3220 on kestänyt hyvin. Lisäksi toisena puhelimena on 3510i. Pikkuveljillä on nuo vanhemmat mallit 3310 ja 3210. Hyvin välttää niille ja on kestäviäkin.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Favor kirjoitti:
Nykyinen Nokia 3100 meni muutaman kuukauden päästä näytön kohdalta rikki, kun osuin jalalla pöydän kulmaan ja kyseisen jalan taskussa oli myös luurini. Kosketus ei ollut kova mutta silti näytöstä meni 1/2 pimeäksi. Jouduin ostamaan uuden näytön joka maksoi n. 70e. Tälläistä värinäytöllistä en uskalla ottaa mukaan ulkojäille enkä minnekkään muuallekkaan, missä se voisi iskun saada. Sen verran helposti tuntuu rikki menevän. Olen edelleen sitä mielti että 3310 on paras Nokian kännykkä mitä on koskaan tehty.

Tuli tuosta mieleeni, että minulle tarjosivat liikkeessä 6100 (siis se kännykkä, jolla testattiin seinän lujuutta) 90e:llä uutta näyttöä.
No en ruvennut ostamaan, kun käytetyn vastaavan kännykän olisi saanut samaan hintaan.
Myin sitten kännykän pois näyttövikaisena, ja vein sen itse ostajalle. Ostaja sanoi, että noita näyttöjä saa huuto.netistä noin 20 euron kappale hintaan. Vaihtoi puhelimeen näytön kun katsoin vierestä, ja sekin oli niin naurettavan helppo toimenpide, että olisin osannut sen tehdä itsekkin.

Tällä tahdon siis sanoa, että sen näytön hinta ei todellakaan ole niin paljoa, kun ne siellä liikkeessä väittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös