Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Onko Alexander Ovetškin kaikkien aikojen paras maalintekijä?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana red.machine, 17.01.2016 klo 19.02.

?

Onko Ovetškin kaikkien aikojen paras maalintekijä?

 1. Kyllä

  50,7%
 2. Ei

  49,3%
 1. teppana Jäsen

  Mielestäni on. Jos pystyy vielä tällä kaudella ottamaan Rocket Richard palkinnon n. 50 maalilla niin silloin alkaa ero jo olla melko selvä.

  Oma 5 parasta ei järjestyksessä.

  Ovechkin
  Bobby Hull
  Lemieux
  Gretzky
  Richard

  Mieleni tekisi vielä heittää tuohon kuudenneksi Howe mutta jätetään nyt tällä kertaa pois.
   
 2. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Eli mikäli ymmärrän tämän oikein, Howe mielestäsi kiilaa nuoremman Hullin ohitse. Millä perusteella, jos saanen ihan mielenkiinnosta udella?

  Sanotaanko näin, että 500 pelattua peliä sekä ainoastaan 60 tehtyä maalia vähemmän ovat aika karuja lukuja, ja mielestäni tuollaiseen järjestykseen tarvitaan ihan konkreettisia perusteluja. Mikäli Howen vanhoilta päiviltä jätetään vaikkapa 3 viimeistä kautta huomioimatta (69 maalia ja yli 200 ottelua), oltaisiin tilanteessa, jossa Brett Hullilla ja Gordie Howella olisi kokonaismaaleissa alle 10 maalia eroa, ja peleissä olisi eroa siltikin lähemmäs 300 kappaletta. Hullin hyväksi.
   
 3. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Totaalimäärät eivät ole vertailukelpoisia. Howe pelasi parhaat vuotensa ajalla, jolloin maaleja tehtiin huomattavasti vähemmän per peli kuin Brett Hullin aikana. Brett Hullin paras kausi on mahdollisesti (todennäköisesti?) kautta aikojen paras maalien osalta ja tästä annan kovat pojot. Muistaakseni isomman marginaalin voitto on vain Brett Hullin isällä.

  Mutta siis, siihen konkretiaan. Kun pyritään vertaamaan pelaajia aikakausien välillä tulee ottaa huomioon muuttuneet olosuhteen pelissä. Itse annan eniten painoarvoa sille, miten pelaaja on pärjännyt oman aikakautensa parhaita vastaan. Eli NHL:n tapauksessa muihin NHL pelaajiin.

  Brett Hull voitti maalipörssin uransa aikana kolme kertaa. Tämän lisäksi hänellä on yksi top-3 (toinen) sijoitus. Gordie Howe voitti maalipörssin viisi kertaa ja sen lisäksi hänellä on seitsemän top-3 sijoitusta (2,2,2,2,2,3,3). Selvennyksen vuoksi listaan tässä kummankin pelaajan top-10 sijoitukset maalipörssissä uran aikana.

  Brett Hull: 1, 1, 1, 2, 6, 8, 9, 10 = 8 kertaa top-10
  Gordie Howe: 1, 1, 1, 1, 1, 2, 2, 2, 2, 2, 3, 3, 5, 5, 6, 6, 7, 7, 8 = 19 kertaa top-10

  Parhaimmillaan molemmilla oli suhteellisen kova kilpailu vastassaan mutta Brett Hullin tapauksessa hänen kovimmat kilpakumppanit (Neely ja Lemieux) olivat molemmat usein loukkaantuneena. Gordie Howen kovin kilpailija hänen parhaimpina päivinä oli Maurice Richard joka myös oli muutaman pelin pois vahvuudesta (en nyt muista oliko loukki vai se aika kun veteli tuomaria pitkin korvia ja sai pannaa).

  Alla linkit kummankin pelaajan parhaaseen kolmeen vuoteen:

  Gordie Howe

  Brett Hull

  Näin pähkinänkuoressa, sanoisin että parhaimmat kolme vuotta Brett Hull oli parempi maalintekijä kuin Gordie Howe omat parhaat kolme vuotta. Ero on selvä, mutta ei yhtä suuri kuin se ero mikä tulee vertaisiin verrattuna näiden kolmen kauden jälkeen. Howen massiiviset 14 top-5 sijoitusta ovat uskomaton suoritus jota ei välttämättä tulla koskaan enää näkemään uudestaan (ellei nyt sitten muuan Ovechkin päätä pelata pitkää uraa).

  Minulla on maalintekijöiden osalta päässä muodostunut eräänlaiset "tasot".

  "Taso-1"
  Ovechkin
  Gretzky
  Lemieux
  Bobby Hull
  Richard

  (tässä välissä on sellainen harmaa alue johon useimmiten Gordie Howen lätkäisen. Mielestäni hän ei aivan kuulu tuonne ylimpään kastiin mutta on myös sen verran parempi kuin kukaan muu kakkostasolla että ei hän mielestäni aivan sinnekään kuulu)

  "Taso-2"
  Bossy
  Brett Hull
  Esposito
  Bure
  Jagr
  Selänne

  Nämä rankingit ovat tietenkin subjektiivisia ja riippuen painotuksista voidaan listoista saada hyvinkin erilaisia. Omani siis näyttää jotakuinkin tältä kaikkien aikojen "kovimpien" suhteen. (Jätin tarkoituksella muutamia vanhoja nimiä vertailusta pois)
   
  Turha Kaukalo ja Kari Runk tykkäävät tästä.
 4. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tämän kyllä huomioin, mutta ero ottelumäärissä tuntui niin massiiviselta, että mutuilin sen kääntyvän tarkemmassa tarkastelussa silti Hullin hyväksi, vaikka tuon huomioisikin. En siis tehnyt (ainakaan vielä) laskelmia, joten mutu voi olla kuusessakin.

  Lainaus:
  Tämä olikin erittäin mielenkiintoinen listaus, joka kieltämättä jopa pääsi yllättämään. Tämä antaa ehdottomasti "lihaa luiden ympärille", ja ymmärrän sekä ostan tämän myötä tuota väitettä huomattavasti paremmin.

  Lainaus:
  Tämä kieltämättä vaikuttaa todenmukaiselta väitteeltä tilastoja tutkiessa.

  Kiitokset vastauksesta, erittäin pätevä viesti teikäläiseltä.
   
  teppana tykkää tästä.
 5. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Eikä ole millään mittapuulla. NHL-tilastoissakin vasta sijalla 14.

  Aktiiviurheilijoistakin vasta toinen. Jagr ei NHL-maaleja enää lisää tee, mutta hänelläkin on maaleja tehtynä 766 siitä huolimatta, että hän haaskasi kolme huippuvuotta Putinin propagandaliigassa Venäjällä. Jos olisi Jagr pelannut NHL:ssä koko uransa niin ero olisi vieläkin suurempi.

  Gretzky teki urallaan 894 maalia, joten katsellaan NHL:n kaikkien aikojen parasta maalintekijää uudestaan sitten kun Ovetshkinin maalimäärä on 895 tai enemmän.

  Ja sekin oikeuttaisi vasta NHL:n parhaan maalintekijän tilastoon, arvokisoissa tehdyt maalit ovat sitten erikseen. Esimerkiksi olympialaisissa Ovetshkin on saanut tehtyä vain kahdeksan maalia. Selänne teki 24, ja paras olympiahistorian maalintekijä Harry Watson teki 37 maalia yhdessä turnauksessa. Olympiatasolla Watson on kaikkien eri aikakausien kaikkein tehokkain maalintekijä.
   
 6. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Jalkapallon puolelta vuoden 2016 paras maalintekijä koko maailmassa kaikki liigat huomioiden oli Nils Petersen, koska teki olympialaisissa 6 maalia. Antoine Griezmann teki saman verran em-kisoissa. Nämähän on vain mielipidekysymyksiä, mutta henkilökohtaisesti pidän Peterseniä vuoden 2016 parhaana maalintekijänä maailmassa, koska maalit tulivat olympialaisissa, joissa on kuitenkin koko maailman maat (eli parhaat) mukana.
   
  teppana tykkää tästä.
 7. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  Tarkoitat siis, että Ovechkin on JO sijalla 14.? Siellä on samoilla sijoilla pelaajia jotka tarvitsivat monta sataa peliä enemmän tehdäkseen saman verran maaleja kuin Ovechkin. Goals per game played tilastossa Ovechkin on sijalla 6. ja oikeasti tämä sijoitus on lähes 2020-luvulla, eikä 1920-luvulla. Ilman mitään ihmeellistä Ovechkin saattaa ensi kaudella maalata ittensä maalipörssin top10.
  Mainitsemasi Jagr tarvitsi 1733 peliä tehdäkseen 766 maalia. Kyllähän se maalisarake näyttää hyvältä jos pelaa 100-vuotiaaksi asti. Ovechkinin tahdilla 1700:ssa pelissä tehtäisiin yli 1000 maalia. Olisi jo se väinönkin maalimäärä pelkkää paperia jos Ovechkin tekee yhtä pitkän uran.

  Tätä menoa Ovechkin pyyhkii lattiaa entisaikojen maalikuninkailla ja on täysin mahdollista, että hän tulee olemaan maalipörssissä sijalla 2.
  Siihen on matkaa enää VAIN 157 maalia. Tuo määrä täyttyy ilman loukkaantumisia neljässä tai viidessä kaudessa... ja tämän jälkeen Ovechkinilla on vielä pelivuosia edessä.
   
  Loorz15 ja Punamusta tykkäävät tästä.
 8. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Tämä on tosiaan mahdollista. Sitten hän olisi maalipörssissä sijalla kaksi, mikä olisi todella kova suoritus. Mutta ei hän edelleenkään olisi kaikkien aikojen paras maalintekijä vaan sijalla kaksi.

  Minun kirjoissani paras maalintekijä on se, joka on tehnyt eniten maaleja. NHL-kaukaloissa se on tällä hetkellä Wayne Gretzky. Sen takia tämän ketjun otsikkoon on selkeää ja helppoa vastata "ei" niin kauan kuin Ovetshkin ei ole ohittanut Gretzkyä.

  Jos hän Gretzkyn ohittaisi maaleissa vastaisin ketjun otsikon kysymykseen "kyllä".

  Sillä ei ole merkitystä, miten pitkän uran Jagr on tehnyt, Ovetshkin saa ihan vapaasti pelata halutessaan "satavuotiaaksi" jos taidot, nopeus ja kunto riittävät. Jos ei riitä niin pitkälle kuin Jagrin kohdalla niin se on sitten Ovetshkinin asia.
   
 9. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Melko yksisilmäinen tapa katsoa asiaa. Mutta jokainen tyylillään.
   
 10. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Tämä on tasan juuri se tapa, jolla ketjun kysymyksenasetteluun voi vastata. Siinä ei kysytä nykypäivän parasta maalintekijää, ei tietyn aikakauden parasta maalintekijää, ei joukkueelleen arvokkainta maalintekijää - siinä kysytään kaikkien aikojen parasta, ja kaikkien eri aikakausien parhaan maalintekijän selvittämiseen ei ainakaan NHL-ympyröissä ole parempaa ja selkeämpää mittaustapaa kuin katsoa kenen nimi komeilee kaikkien aikojen maalintekopörssin kärjessä.

  Toki jokainen voi fantasioida oman lempparipelaajansa olevan se paras kaikista ikinä, tai yrittää keinotekoisesti arvottaa jotain tiettyä aikakautta arvokkaammaksi aikakaudeksi tehdä maaleja kuin jotain toista aikakautta, mutta ne ovat sitten täysin subjektiivisia. Ainoa objektiivinen tapa mitata "kaikkien aikojen" parasta on katsoa se kaikkien aikojen parhaiden maalipörssi.

  Ja vaikka miten todistelisi, että jokin tietty aikakausi (esim. Gretzkyn aikakausi) olisi jääkiekon osalta jotenkin arvottomampi kuin nykypäivän aikakausi, niin edelleen uraansa jatkava ja nykypäivän aikakauteen kuuluva Jagr on edelleen tehnyt pelkästään NHL:ssä 122 maalia enemmän, arvokisoista nyt puhumattakaan.

  En mitenkään Ovetshkinin uraa tai maalivainua vähättele, mutta koko ketjun kysymyksenasettelu on yksisilmäinen jos mikä, koska siihen voi vastata myöntävästi vasta sillä hetkellä kun Ovetshkinin maalimäärä ylittää 894:n maalin rajan.
   
 11. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Eihän paras ole mikään synonyymi sanalle eniten. Jos etsitään parasta maalintekijää, niin totta kai esimerkiksi pahasti kesken jäänyt ura tai jopa vielä kokonaan kesken oleva ura siihen voi vaikuttaa, eikä kokonaismääriä tuijottamalla saa välttämättä oikeaa vastausta. Pätee niin maalintekoon kuin moneen muuhunkin asiaan.

  Mielestäni paras esimerkki jonka tähän sinulle elokuvaihmisenä keksin, on se, että onko maailman katsotuin elokuva myös automaattisesti maailman paras elokuva? Jos et jaa tätä mielipidettä, niin miten se eroaa tästä sinun logiikastasi maalinteossa?
   
  Avuton tunari, Fat Cat, Aapee79 ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 12. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Vähän huono vertauskuva. Maalintekijöitä verrataan tehtyjen maalimäärien perusteella, ei maalien esteettisen kauneuden, taiteellisten arvojen tai dramatiikan perusteella. Maailman parhaan elokuvan kysymys olisi verrattavissa maailman parhaan pelaajan kysymykseen. Siitä voi sitten olla montakin mieltä ja jokainen voi olla perustellusti oikeassa oman ehdokkaansa kanssa. Toiselle voi vaikuttaa esim. arvokisavoitot ja vaikka Punakoneen pelaajien taitotaso, toisille Stanley Cupit, toisille kokonaisvaltainen pitkä ura.

  Pikemminkin kysymys pitäisi asettaa muotoon "onko maailman maailman katsotuin elokuva myös automaattisesti eniten dollareita kautta aikain tuottanut elokuva"? (Vastausta on tosin vaikeampi määrittää kuin jääkiekossa, jossa maali on maali, mutta elokuvien osalta on vaikea arvioida esim. tv-katselukertojen kerrannaistuottoja, lipputulojen inflaatiota ynnä muita.)

  Sen verran tästä tietysti voi joustaa, että kun kerran puhutaan kaikkien aikojen parhaasta niin jonkinlainen inflaatiotarkistus voidaan huomioida, eli että 1920-luvun parasta maalintekijää voi olla vaikeampi määritellä kuin nykypäivän maalintekijöitä koska jääkiekko oli vajaat sata vuotta sitten sen verran alkutekijöissään oleva laji, että on vaikea verrata eri maiden ja sarjojen maalintekijöiden maalimääriä. Esimerkiksi 1920 kesä(!)olympialaisissa jääkiekossa Kanadaa edusti yksittäinen seura Winnibeg Falcons, ei varsinainen maajoukkue, joten on mahdotonta tietää minkätasoisia pelaajia olisi ollut tarjolla muissa seuroissa.

  Mutta vaikka tämänkin huomioi ja keskittyy ns. modernin jääkiekon aikakauteen niin siinäkin vertailussa kaksi parasta NHL-maalintekijää modernina aikakautena ovat Gretzky ja Jagr.

  Koko uran kattava maalimäärä on sikälikin lahjomaton mittari, että yksittäisten huonojen tai hyvien kausien vaikutukset eivät vaikuta niin paljon kuin muilla mittareilla (esim. lyhyen uran hirmuinen maalimäärä nostaisi maaleja per peli -lukeman korkeaksi). Kun pelit on pelattu ja maalit tehty niin se on sitten siinä. Esimerkiksi kaikkien aikojen paras suomalainen maalintekijä NHL-mittapuulla on Teemu Selänne. Selänne ei kuitenkaan ole kaikkien aikojen paras suomalainen NHL-hyökkääjä (Jari Kurri on).
   
 13. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Eli nyt jos kaivettaisiin jostain Mongolian jääkiekkoliigasta 895 maalia tehnyt Petri Sössössös niin hän olisi kaikkien aikojen paras maalintekijä. Unohtamatta tietysti hänen otteluitaan Mongolian paidassa Turkmenistania ja Albaniaa ja Tuvalua vastaan joissa syntyi 167 maalia.
   
 14. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Kyllä minullakin on vähän vaikeuksia pitää vaikkapa Rod Brind’Amouria parempana maalintekijä kuin Pavel Burea tai Sidney Crosbyä vaikka hänellä muutama maali enemmän tehtynä on. Sitä ei myöskään muuta se mahdollisuus että Crosby loukkaantuisi eikä pelaisi enää peliäkään.
   
 15. Mattiops Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers
  Ehkä parempi vertaus olisi se, vertaako kukaan rahamääriä eri vuosikymmeniltä suoraan keskenään ottamatta huomioon inflaatiota.

  2000 dollaria oli aika helvetin kova kuukausipalkka 50-luvulla...
   
  huhheijaa tykkää tästä.
 16. teppana Jäsen

  Eli Ron Francis on parempi maalintekijä kuin Maurice Richard, Mark Messier on parempi kuin Mike Bossy, Dave Andreychuk on parempi kuin Bobby Hull, Jason Arnott on parempi maalintekijä kuin Paul Kariya. Ryan Smyth on parempi kuin Ted Lindsay. Mikä järki on edes yrittää päästellä tällaisia "analyysejä" julkisesti?
   
 17. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Pavel Bure ei ole kokonaismäärälogiikalla NHL:n ja maailman kaikkien aikojen viidenkymmenen parhaan maalintekijän joukossa, vaikka teki messevällä 702 otannalla NHL:ssä yli 0,6 maalia per runkosarjaottelu.

  Täällä on muuten kaikkien aikojen eniten maaleja tehneiden tilasto, kun maalit on suhteutettu aikakauden keskimääriin. Tässä tilastossa Howe on tehnyt eniten, Jagr toiseksi eniten, ja AO ottaa kohta Gretzkyn kiinni: NHL & WHA Career Leaders and Records for Adjusted Goals | Hockey-Reference.com
   
 18. teppana Jäsen

  Lainaus:
  HR'n adjusted goals ei ole sellaisenaan myöskään täysin toimiva, esimerkiksi lyhennetyt kaudet kuten 12-13 antavat "väärän" kokonaistuloksen. Sen mukaan Ovechkin teki siis 62 maalia 48 peliin tuolla kaudella. Myöskin esim. Bobby Hullin 65-66 kausi on epäilyttävän alhainen 58 maalilla.

  Mutta yhtenä arviointityökaluna se toimii, kunhan vain tiedostaa ongelmat mitä siinä on.
   
 19. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Vielä vähän aikaa sitten prosentit taisivat olla karkeasti arvioituna luokkaa 40/60, mutta nyt jo 50,2% on sitä mieltä, että Ovetškin on kaikkien aikojen paras maalintekijä. Hauska sitten parin vuoden päästä taas nähdä, millaista muutosta on tapahtunut.
   
 20. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Totta, perusidealtaan hyvä muttei aukoton. Brett Hull on ollut yksi aikakausia ja sijoituksia vertaavissa tilastoissa selkeästi vielä nouseva nimi.
   
 21. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Tässä on hyvä huomioida, että kun kaikki tietävät sanomattakin että Howe teki 801 maalia, niin se pitää sisällään vaan NHL-maalit. WHA:ssa hän teki 174 maalia eli yhteensä 975. Howe olisi näin laskettuna tilaston ykkönen ilman mitään adjustmentia. Gretzky teki WHA:ssa 46 maalia eli 894 NHL-maalin kanssa yhteenlaskettu luku on 940.
   
 22. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Bobby Hull taitaa olla kolmantena 610 NHL + 303 WHA maalia.

  En tosin tiedä miltä lukemat näyttäisi playoff+runkkis maalit yhteenlaskettuna.